Новите ни козметични похождения 57

• 65 839
  • 729
  •   1
Отговори
# 570
  • София
Наде, подариха ми го. Щели да го внасят, но за сега са отложили (Сефора).

Донеси го да го пробвам, много интересен бранд  Wink

# 571
  • София
Разбира се  Hug

# 572
  • София
Не намирам подходяща дума на БГ, разпльокаха ми се космите на всички посоки Sad

Аз пък съм много доволна точно от тях!  Blush Имам и 227, 2 х 234, 231, а сега и 230. Всички ми вършат перфектна работа, косми не падат след къпане, а и си възвръщат формата.

# 573
  • Street of Dreams
Много харесах цвета на този лак - предложете алтернативи?  bouquet
(освен Тарт Деко на Еси)

# 574
  • София

Мерсиии Wink

Много харесах цвета на този лак - предложете алтернативи?  bouquet
(освен Тарт Деко на Еси)

Погледни Lancome Rose Tangerine. От тези които имам, той най-много се доближава, а и съм го пуснала в размените, нов е Simple Smile

# 575
Това щото ми се слаби ангелите и магазинерката на Витошка ме омая Simple Smile

По припоръка на познат гримьор, ще видим дали ще го слушам за в бъдеще Simple Smile

Това защото Аленка не спря да я хваля!

Това защото за моята кожа върши идеална работа, с едно движение на ръката!

# 576
Стефи,  Heart Eyes Hug Честити!

Аз взех розовата очна линия.

Mac Playland Hi-Def Cyan

Взех си от МАС и помпа за фон дьо тена DW EL. Наистина пасва идеално, много съм доволна. Heart Eyes Ненавиждам продукти без помпи.

Последна редакция: чт, 29 май 2014, 22:49 от densi

# 577
  • София
По припоръка на познат гримьор, ще видим дали ще го слушам за в бъдеще Simple Smile

Моля те, задължително кажи как се държи, когато го пробваш.  Praynig Аз си взех коректора на Bobi Brown, който много хвалят. Хубав е, но малко трудно се нанася. Сега съм набелязала NARS Radiant Creamy Concealer.  

# 578
  • в 1001-та нощ
г-жа Стихийно бедствие  Hug дано ти хареса Simple Smile Ще чакам да споделиш  Peace

Elle-même  Blush лилавата спирала прави ли хубаво лилаво? Повечето лилави  не стоят лилаво  Blush

# 579

Това за втори път.

И травъл размери на тези.

# 580

Моля те, задължително кажи как се държи, когато го пробваш.  Praynig Аз си взех коректора на Bobi Brown, който много хвалят. Хубав е, но малко трудно се нанася. Сега съм набелязала NARS Radiant Creamy Concealer.  

За Боби Браун пробвай само с пръсти и потупващи движения, като преди това леко си го затоплила между пръстите. Дано ме разбереш какво имам предвид:) Аз съм много доволна, но взех малко светъл цвят и сега за лятото ще трябва нов:(

# 581
Ще пиша момичета и за коректора и за спиралата.

# 582

Miss Sporty Studio Colour Duo - Sleek Looking
От чисто любопитство и без намерение да ги купувам ги мацнах на ръката и се шокирах от това колко са меки и пигментирани.  Shocked Въпреки че мразя единични сенки, може би ще си взема още няколко, ако са със същото качество.

# 583
  • USA, Steak State

# 584
Ауу, това последното на МАС изглежда страхотно.  Heart Eyes Лимитка ли е и дали го има в София?

Общи условия

Активация на акаунт