Новите ни козметични похождения 57

• 65 825
  • 729
  •   1
Отговори
# 705
  • София
Ауу, тука явно всички сме умиращи....от щастие Mr. Green Mr. Green, вкл и аз !

От къде я поръча? Вече я няма във Фийлюник и я търся да я поръчам.

# 706
  • Torino,IT
Lancome Visionnaire

С подарък към него козметична чантичка на Jenny Packham
 Heart Eyes

# 707
А ог сайта на Хакуходо четките на митница ли идват?

# 708
  • Плевен
А ог сайта на Хакуходо четките на митница ли идват?

Зависи, имам две поръчки едната отиде на митница, а другата не. Винаги пишат по-ниска стойност на пакета.

# 709
  • София
Привършвам първа опаковка от крема Visionnaire и много ми харесва  Heart Eyes Потвърждава мнението ми, че кремовете за лице на Ланком се понасят много добре с моята кожа  Heart Eyes

От мен:
* Biotherm Biosource Eau Micellaire Wipe-Off Cleansing Water

# 710
rajnaa, парфюма от Бургас ли го купи? След думите ти, че си влюбена в него и отзива на densi много ми се иска да го подуша / а май и да го притежавам!/.Само тази част за цената малко ме смущава. Дай ориентир, моля! Praynig
Не съм rajnaa, но Жестоката Гардения е ексклузив на Герлен и се продава само в определени бутици по света на жестока цена, което не знам точно в момента колко е /400 лв. го виждам по сайтове за 75 мл. без доставка/. Такива редки парфюми не е добре въобще да се пробват, за да не си вкараш беля  на главата.  Hug
http://www.guerlain.com/int/en-int/exclusive-collections/lart-et … -de-parfum-bottle

# 711
  • USA, Steak State
При нас цените варират межди $250 и $300. Ще я тествам и дано не се влюбя. Гардения обожавам.

# 712
Оуууу Вдовичке приготви си 300 долара в такъв случай и тогава го мириши. Почти съм сигурна, щом харесваш Гардения, че ще се влюбиш. Много е добра тази.

# 713
  • Бургас
Добре, че няма как да се изкуша! densi   bouquet

# 714
Привършвам първа опаковка от крема Visionnaire и много ми харесва  Heart Eyes Потвърждава мнението ми, че кремовете за лице на Ланком се понасят много добре с моята кожа  Heart Eyes

От мен:
* Biotherm Biosource Eau Micellaire Wipe-Off Cleansing Water

Да те помоля да споделиш, когато я пробваш, че й се чудя.....както и на още около 100 тоника. Оказва се, че това ми е най-трудната за избиране част от бялата козметика.

# 715
Ауу, тука явно всички сме умиращи....от щастие Mr. Green Mr. Green, вкл и аз !

От къде я поръча? Вече я няма във Фийлюник и я търся да я поръчам.

от размяна е  Peace

# 716
  • Belgium

Lindita
, дай моля те отзиви за крема, като натрупаш впечатления  Laughing

# 717
  • Torino,IT
Лу, разбира се, но не знам дали ще започна да го ползвам веднага защото сега съм с Closе up Hydralife , но освен стягане и свеж вид на кожата нямам други подобрения, а очаквах да се отрази по добре на порите, каквото и му е предназначението Sad
Моята кожа е смесена, не знам как ще ми се отрази лятото защото на проба Visionnaire  ми се стори доста тежък, имам доста очаквания към него,дано да ги оправдае. Ел, ти какви очаквание имаше към крема и доволна ли си?

# 718
  • Belgium
Да и аз точно от прекалено тежка консистенция се опасявам.

Но ще изчакам повече отзиви и може да го взема за есен/зима.

Аз така се разочаровах от Hydra Zen SPF 15 -в началото ми беше супер, но сега попива доста трудно и оставя адски неприятни бели следи. От друга страна не хидратира достатъчно. Няма да го повторя.

# 719
  • Torino,IT

Аз така се разочаровах от Hydra Zen SPF 15 -в началото ми беше супер, но сега попива доста трудно и оставя адски неприятни бели следи. От друга страна не хидратира достатъчно. Няма да го повторя.

Абсолютно същата работа и при мен.
Но пък мисля нощният Peace

Общи условия

Активация на акаунт