"Прилив и отлив" - "Medcezir" - ТЕМА 72

• 26 797
  • 746
  •   1
Отговори
# 270
# 271
# 272
Лека и спокойна нощ момичета. newsm46 newsm46 newsm46

# 273
Лека и от  мен

# 274
# 275
# 276
  • Стара Загора
Добро утро  Hug Hug Hug

На мен ми хареса епизода, имаше една скрита динамика в сцените, което ми допадна. Кой от кого копира не знам и не ме интересува, не смятам, че има сценарист в Турция, който би могъл да открие топлата вода при положение, че сериалите им са толкова много и ги бълват като топъл хляб  #Crazy Постоянното взиране и търсене на прилики е адски изморително, не мога да разбера защо хората си го причиняват  ooooh!
Яман и Мира ми харесват как стоят един до друг и сцените им се получиха много добре, най - много ми хареса сцената със сешоара  Heart Eyes В басейна не ми хареса, че ги снимат толкова от близо и то тези места, където трябва да се целуват и прегръщат, защото си личи че не им достига въздух и сцената издиша, но замисъла беше добър  Peace
Мерт и Ейлюл тази серия бяха много сладки Heart Eyes
Абе с две думи, че да не се отплесвам единствения по който ще стрелям от последния епизод е  Naughty ще ви изненадам ... Таааанннн  Mr. Green Mr. Green  #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire
Четох някъде, че задника на Серенай бил голям и разплут, аз нека имам нейните крака и задник па нека е разплут  Mr. Green
А сега и едно кафенце да сложа за приятно събуждане и на който ме е изчел, да не му горчи толкова  Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Скрит текст:

Hug Hug Hug Hug Hug[/b][/i]

# 277
Добро утро  Hug Hug Hug

На мен ми хареса епизода, имаше една скрита динамика в сцените, което ми допадна. Кой от кого копира не знам и не ме интересува, не смятам, че има сценарист в Турция, който би могъл да открие топлата вода при положение, че сериалите им са толкова много и ги бълват като топъл хляб  #Crazy Постоянното взиране и търсене на прилики е адски изморително, не мога да разбера защо хората си го причиняват  ooooh!
Яман и Мира ми харесват как стоят един до друг и сцените им се получиха много добре, най - много ми хареса сцената със сешоара  Heart Eyes В басейна не ми хареса, че ги снимат толкова от близо и то тези места, където трябва да се целуват и прегръщат, защото си личи че не им достига въздух и сцената издиша, но замисъла беше добър  Peace
Мерт и Ейлюл тази серия бяха много сладки Heart Eyes
Абе с две думи, че да не се отплесвам единствения по който ще стрелям от последния епизод е  Naughty ще ви изненадам ... Таааанннн  Mr. Green Mr. Green  #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire
Четох някъде, че задника на Серенай бил голям и разплут, аз нека имам нейните крака и задник па нека е разплут  Mr. Green
А сега и едно кафенце да сложа за приятно събуждане и на който ме е изчел, да не му горчи толкова  Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Скрит текст:

Hug Hug Hug Hug Hug[/b][/i]

newsm10 newsm10 newsm10  Naughty Naughty и сцената в басейна според мен си е супер.  Heart Eyes Heart Eyes

Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Дени,
  Hug Hug Hug

Добро утроооо... Hug Hug Hug

# 278
  • Стара Загора
Ивеее  Hug Hug Hug
Не, че не беше добра, просто повече им гледах бузите отколкото устите  Mr. Green Mr. Green

# 279
  • близо до брега на морето
 Hug Hug Hug Hug Hug Добро утро Hug Hug Hug HugИвче,дениииииииииии Hug Hug Hug Hug

# 280
момичета здравейте от Истанбул тук е невероятнооо...Ходих на снимачната площадка на MEDCEZIR  в Tuzla в петък но за съжаление не снимаха...иначе в тузла е невероятнооо...утре ще ходя пак до тузла да опитам късмета си още веднъж защото си заминавам в понеделник но трябва да ходя сам защото моите приятели с които съм неискат пак да ходят защото е далече...Молете се за мен и дано имам късмет
Успех мило момче,поне се щракни пред къщите им за спомен  Peace

# 281
# 282
Хайде сега,Добро утро и от мен  Hug Hug Hug
дени,Ивчо,Мими  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes,ние ли сме най ранобудни  Mr. Green

# 283
ммммммммм

# 284
  • близо до брега на морето
ммммммммммммммммммммм яяяяяяяяяяяяяяяяяя,убавци са ми и двамата-кардашими де Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт