"Прилив и отлив" - "Medcezir" - ТЕМА 72

• 26 764
  • 746
  •   1
Отговори
# 255
Здравейте ,

Като гледам пак има блокирани серии във Вики. Пиша ви за да ви кажа , че за в момента нямам инфо какво ще се прави.

Ще се чака. Peace

Благодаря за инфото  Hug

# 256
  • близо до брега на морето
тъкмо хвърлих един поглед във Вики-има блокирани серии наистина,но последната не е-не моиш ги разбра-да ги отблокират вече и готово яяяяяяяяя Mr. GreenАз ви оставям за малко-имам 2 филма-и на компа и на тв- то,но требе да изберем единия Mr. Green Mr. Green Mr. Greenзащото и от двата нема да схвана нищо накрая-дели Mr. Green Mr. Green Mr. Green Joy Joy Joy Joy Joy

# 257
Joy Joy Joy Joy Joy

# 258

# 259
хубава вечер момичета  Hug Hug Hug

# 260
Скрит текст:
"схлупило се е небето, от сутринта вали проливен дъжд. момиче малко тича по шосето,вода тече от нейните коси,но от дъжда се не страхува тя, със страни заруменели тича. безкрайно е щастлива за това , че пак ще види този, когото обича. и нижат се в главата най-нежни искрени слова, които с радост би дарила на любимеца на своята душа.но чу се весел смях, тя се обърна и трепна детското сърце. там, на завоя, зърна любимия с друга на ръце…
и все тъй мрачно е небето, дъждът не спира да вали…
едва, едва върви момиче по шосето, с дъжда се смесват неийните сълзи…"
много ме кефи,дано ви хареса  Hug

Hug Hug HugДаниелка,невероятно е и прекрасно. Hug Hug Hug smile3501 smile3501 smile3501

# 261
Така и сега. Hug Hug HugЗдравейте милички на всички  Hug Hug Hug.Или по скоро добър вечер.Ани приятна гергьовска почивка.Весело прекарване.Оф още неща щях да пиша,но нещо ги позабравих. newsm78 newsm78 newsm78

# 262
момичета здравейте от Истанбул тук е невероятнооо...Ходих на снимачната площадка на MEDCEZIR  в Tuzla в петък но за съжаление не снимаха...иначе в тузла е невероятнооо...утре ще ходя пак до тузла да опитам късмета си още веднъж защото си заминавам в понеделник но трябва да ходя сам защото моите приятели с които съм неискат пак да ходят защото е далече...Молете се за мен и дано имам късмет

# 263
# 264
Зори Hug Hug Hugи аз започнах да гледам сериала от авчето ти-аресва ми-и не остана до довечера Wink Hug Hug Hug

Страхотни са, нали? Flutter Аз имах нужда точно от такава екранна химия, която да ме запали. Съвсем случайно го загледах и вече съм пристрастена. Peace Това за мен са новите Фемир. Peace Горещо го препоръчвам - "Фатих Харбие"! Peace

Къде мога да го намеря този филм преведен.

# 265
Здравейте ,

Като гледам пак има блокирани серии във Вики. Пиша ви за да ви кажа , че за в момента нямам инфо какво ще се прави.

Ще се чака. Peace

Е не отново. #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire

# 266
хубава вечер момичета  Hug Hug Hug

Благодаря,Подобно и на теб Hug Hug Hug

# 267
момичета здравейте от Истанбул тук е невероятнооо...Ходих на снимачната площадка на MEDCEZIR  в Tuzla в петък но за съжаление не снимаха...иначе в тузла е невероятнооо...утре ще ходя пак до тузла да опитам късмета си още веднъж защото си заминавам в понеделник но трябва да ходя сам защото моите приятели с които съм неискат пак да ходят защото е далече...Молете се за мен и дано имам късмет

Стискамети  Peace Peace Peace

# 268
Зори Hug Hug Hugи аз започнах да гледам сериала от авчето ти-аресва ми-и не остана до довечера Wink Hug Hug Hug

Страхотни са, нали? Flutter Аз имах нужда точно от такава екранна химия, която да ме запали. Съвсем случайно го загледах и вече съм пристрастена. Peace Това за мен са новите Фемир. Peace Горещо го препоръчвам - "Фатих Харбие"! Peace

Къде мога да го намеря този филм преведен.

# 269

Общи условия

Активация на акаунт