"Прилив и отлив" - "Medcezir" - ТЕМА 72

• 26 842
  • 746
  •   1
Отговори
# 285
късметлийка  Party Hug

# 286
# 287
# 288
  • близо до брега на морето
Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 289
# 290
Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes ихаааааааааааа, в бяло и с крокодилче-на него епси му ходи яяяяяяяяяяяяяяяяяяя

# 291
Добро утро  Hug Hug Hug

На мен ми хареса епизода, имаше една скрита динамика в сцените, което ми допадна. Кой от кого копира не знам и не ме интересува, не смятам, че има сценарист в Турция, който би могъл да открие топлата вода при положение, че сериалите им са толкова много и ги бълват като топъл хляб  #Crazy Постоянното взиране и търсене на прилики е адски изморително, не мога да разбера защо хората си го причиняват  ooooh!
Яман и Мира ми харесват как стоят един до друг и сцените им се получиха много добре, най - много ми хареса сцената със сешоара  Heart Eyes В басейна не ми хареса, че ги снимат толкова от близо и то тези места, където трябва да се целуват и прегръщат, защото си личи че не им достига въздух и сцената издиша, но замисъла беше добър  Peace
Мерт и Ейлюл тази серия бяха много сладки Heart Eyes
Абе с две думи, че да не се отплесвам единствения по който ще стрелям от последния епизод е  Naughty ще ви изненадам ... Таааанннн  Mr. Green Mr. Green  #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire
Четох някъде, че задника на Серенай бил голям и разплут, аз нека имам нейните крака и задник па нека е разплут  Mr. Green
А сега и едно кафенце да сложа за приятно събуждане и на който ме е изчел, да не му горчи толкова  Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Скрит текст:

Hug Hug Hug Hug Hug[/b][/i]
newsm10 newsm10 newsm10

Здравейте  Hug Hug Hug  Дениии  Hug Hug Hug Мимче  Hug Hug Hug Дани  Hug Hug Hug Ивче  Hug Hug Hug Габе  Hug Hug Hug

# 292

Синеочко се набута у Тузлудеренското къмпани заради Лейля....

# 293
Явно,почистването е било качествено ...

# 294
А вие смятате ли, че Айше и Кенан по - нататък могат отново да бъдат двойка? Thinking

# 295
А вие смятате ли, че Айше и Кенан по - нататък могат отново да бъдат двойка? Thinking
тц,дано не стане-не ми се вярва

# 296
Явно,почистването е било качествено ...

smile3521 Mr. Green Joy Joy Joy Joy Joy

# 297
# 298
Това дали е ново-ането да се е усетила какво е направила на Яман... Мира с такива червени панталони не  си  я спомням ...

# 299
Сигурно много са се забавлявали на люлката

Общи условия

Активация на акаунт