"Прилив и отлив" - "Medcezir" - ТЕМА 72

• 26 528
  • 746
  •   1
Отговори
# 525
Момичета здравейте завърнах се от ИСТАНБУЛ беше велико преживяване ходих два пъти на сета първия път не снимаха втория път снимаха видях абсолютно всички на живо мн са хубави имам и снимки на някои защото снимането е забранено за съжаление на сета мн е затегнато има много охрана иначе всички бяха на сета без яман разбира се за мои късмет той няма да снима цяла седмица в къщата заради оня тан снима някъде другаде...но беше мн яко имаше мн фенове на снимките мира сестра и и суде снимаха вътре като отидох и само ги виждахме от вън след това дойде кенан аби ха ха а преди това фарук след това ейлюл и мерт адвоката доиде накрая забравих ендер дойде първа мн е хубава но мн бързо влизат в къщата за да не ги снимаш...имам снимки искам да ви ги покажа но не знам как да ги кача Wink Wink Wink Wink Wink Wink Wink Wink Wink Wink Wink Wink

Hug Hug Hug Браво на теб!  Hug Hug Hug

Пробвай да качиш снимките на някой от тези сайтове  Peace

https://imgur.com/
https://dumpyourphoto.com/
http://postimg.org/

# 526
# 527
 Hug Hug HugДобър вечер на всички момичета и момчета  Hug Hug Hug .

Hug Hug HugАни добре дошла. Hug Hug Hug и благодаря за превода на озета. newsm51 newsm51 newsm51

Синан благодаря за превода на фрагмана. newsm51 newsm51 newsm51

Иве благодаря за вагончето. newsm51 newsm51 newsm51

Мими, честит имен ден на сина ти! Да е здрав,много щастлив и да ви радва! newsm51 newsm51 newsm51

Дани, честит имен ден и на Жоро (мъжа ти)! Много да те обича и радва! newsm51 newsm51 newsm51

Габи,честит имен ден.Да си здрава и щастлива. newsm51 newsm51 newsm51

# 528
Момичета здравейте завърнах се от ИСТАНБУЛ беше велико преживяване ходих два пъти на сета първия път не снимаха втория път снимаха видях абсолютно всички на живо мн са хубави имам и снимки на някои защото снимането е забранено за съжаление на сета мн е затегнато има много охрана иначе всички бяха на сета без яман разбира се за мои късмет той няма да снима цяла седмица в къщата заради оня тан снима някъде другаде...но беше мн яко имаше мн фенове на снимките мира сестра и и суде снимаха вътре като отидох и само ги виждахме от вън след това дойде кенан аби ха ха а преди това фарук след това ейлюл и мерт адвоката доиде накрая забравих ендер дойде първа мн е хубава но мн бързо влизат в къщата за да не ги снимаш...имам снимки искам да ви ги покажа но не знам как да ги кача Wink Wink Wink Wink Wink Wink Wink Wink Wink Wink Wink Wink

Браво,че си успял.Ще чакаме снимките и дано е скоро.

# 529
Честит имен ден именници! Георги, Галя, Галина, Ганка, Ганчо, Гергана и т.н

Бъдете ни живи, здрави, весели, усмихнати, нека късметът е винаги с Вас и бъдете много щастливи!

smile3525 smile3525 smile3525 smile3525 smile3525 smile3525 smile3525    Party Time  Party Time  Party Time  Party Time  Party Time

Ако съм пропуснала някой да се чувства поздравен. Smile

# 530
  newsm78Като видях на Ники гифчетата с русалката и делфина  Wink се сетих ,че имам няколко подобни на склад.  Crazy

newsm53 smile3502 smile3502

# 531
 newsm78Като видях на Ники гифчетата с русалката и делфина  Wink се сетих ,че имам няколко подобни на склад.  Crazy

Вики,  Hug Hug Hug аз нещо не мога да влезна в склада  Mr. Green Mr. Green Joy Joy Joy

Всъщност влизам за около минута и после изчезват и двата гифа
 Shocked Shocked newsm78 newsm78

# 532
Момичета,прескачам до компа,че имаме гости,ама да видя дали няма и друго вагонче  Mr. Green,отново благодаря за пожеланията  Hug Hug Hug
Чаатай фенче,хайде помъчи се и качи да оплакне очи и ние  Mr. Green
Милички,утре имам нужда от едни палчета,ако станат нещата ще се похваля  Heart Eyes,ще ме одобряват за едни мостри  Praynig Praynig Praynig
много целувки и хубава вечер  Mr. Green Hug

# 533
ако се чудите защо съм ухилена  Mr. Green,проблема е в чаша бяло вино  Mr. Green,сигурно няма да влизам повече тази вечер,та до утре  Mr. Green  Hug

# 534
  newsm78Като видях на Ники гифчетата с русалката и делфина  Wink се сетих ,че имам няколко подобни на склад.  Crazy

Много, ама много хубав склад имаш  Hug Hug Hug Hug Hug Hug Благодаря тиииииииии мнооооого!!!   bouquet bouquet bouquet bouquet

При мен се виждат нормално.  Peace

# 535
Момичета,прескачам до компа,че имаме гости,ама да видя дали няма и друго вагонче  Mr. Green,отново благодаря за пожеланията  Hug Hug Hug
Чаатай фенче,хайде помъчи се и качи да оплакне очи и ние  Mr. Green
Милички,утре имам нужда от едни палчета,ако станат нещата ще се похваля  Heart Eyes,ще ме одобряват за едни мостри  Praynig Praynig Praynig
много целувки и хубава вечер  Mr. Green Hug

Стискаме палци Данииии  Hug Hug Hug newsm10 newsm10 newsm10 newsm10

# 536
ако се чудите защо съм ухилена  Mr. Green,проблема е в чаша бяло вино  Mr. Green,сигурно няма да влизам повече тази вечер,та до утре  Mr. Green  Hug

Хади до утре  Mr. Green  Mr. Green Hug   и ще ти стискаме палчета   Peace Peace

Много, ама много хубав склад имаш  Hug Hug Hug Hug Hug Hug Благодаря тиииииииии мнооооого!!!   bouquet bouquet bouquet bouquet

Ама защо все при мен, яяяяяяяяяяяя  ooooh! ooooh! Joy Joy Joy
И браузъра смених и пак така  Shocked Shocked Може би е от нета  ooooh! ooooh!

# 537
# 538

Хади до утре  Mr. Green  Mr. Green Hug   и ще ти стискаме палчета   Peace Peace

Ама защо все при мен, яяяяяяяяяяяя  ooooh! ooooh! Joy Joy Joy
И браузъра смених и пак така  Shocked Shocked Може би е от нета  ooooh! ooooh!

Щото си фенка на Крачо  hahaha hahaha hahaha hahaha

# 539

Щото си фенка на Крачо  hahaha hahaha hahaha hahaha

newsm09 newsm09 newsm09

newsm47 newsm47 Crazy Crazy

Имаше статийки за филма му и малки репортажи, но ти уж всичко прочети, а не ме отрази, нали?  Sad Sad Crossing Arms
И миналата седмица пак така си затрая с онова интервю. ooooh! ooooh!
Помня аз, помня  Mr. Green  Mr. Green  Naughty

Общи условия

Активация на акаунт