"Прилив и отлив" - "Medcezir" - ТЕМА 72

• 26 466
  • 746
  •   1
Отговори
# 690
Поне няма да яде   Mr. Green Mr. Green hahaha hahaha hahaha

# 691

Много е лесно  Peace Ако искаш пиши първо на Sasy да те включи в групата и тогава вече ще можеш да виждаш субтитрите. Ако нещо те затруднява ще ти обясня.  Peace

Благодаря ,Вени! Peace Ще се опитам да бъда от полза.Аз започнах да превеждам 28 еп., но не съм наясно със субтритирането , както казах

Синан,   smile3525  за превода на трейлъра

# 692
Синан, ето за това сме ти много благодарни   bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

# 693

Мира истеряса  Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Защо е това?  #Crazy #Crazy #Crazy Знаем, че тя е луда по него, обича го повече от всичко,  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes но бяха ли нужни тия истерии  Naughty Naughty
Crossing Arms

Вероятно Тан е изпратил недвусмислено послание, че ще убие Яман.  Sad Sad Sad А Мира не може да си представи живота без него.  Peace Peace
Изглежда ни чака напрегнат епизод. Макар че по-добре първо да го видим, че ни на Хакан, ни на Едже вече имам вяра.  Peace

# 694

Защо е това?  #Crazy #Crazy #Crazy Знаем, че тя е луда по него, обича го повече от всичко,  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes но бяха ли нужни тия истерии  Naughty Naughty
Crossing Arms

aaaaaaaaaa,човек не може да си пострада от теб малко  ooooh! Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 695
голямо БЛАГОДАРЯ  Hug  bouquet

# 696
Момичетаааа,успях,успях,успяяяяяяяяяяяяяяях,немога да си намеря мястооооо  Mr. Green Hug Hug Hug Hug Hug

Браво,Дани.Не сме се съмнявали в твоят успех.  love001  love001  love001
много мерси  Hug

# 697
бях забравила колко  е красив,ядосан Яманчи  Crazy Crazy Crazy

# 698
Mr. Green Mr. Green hahaha hahaha hahaha
Това е то да си оптимист  Hug Hug

# 699
сега стана ква стана,немога да намеря 6 епизод преведен,във Vbox-a на 5 епизод писали че е 6-ти,айй объркване стана,голяма каша в главата ми  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 700

Това се подмята из туитъра  newsm78 newsm78 newsm78

# 701
сега стана ква стана,немога да намеря 6 епизод преведен,във Vbox-a на 5 епизод писали че е 6-ти,айй объркване стана,голяма каша в главата ми  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

http://vbox7.com/play:c0fcb2a5ee его го 6-ти

# 702
Mr. Green Mr. Green hahaha hahaha hahaha
Това е то да си оптимист  Hug Hug

newsm47 newsm47 Joy Joy Joy Joy

Crossing Arms

aaaaaaaaaa,човек не може да си пострада от теб малко  ooooh! Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Mr. Green Mr. Green Joy Joy Joy Joy Joy

# 703
сега стана ква стана,немога да намеря 6 епизод преведен,във Vbox-a на 5 епизод писали че е 6-ти,айй объркване стана,голяма каша в главата ми  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

http://vbox7.com/play:c0fcb2a5ee его го 6-ти
а на тебе,казах ли ти днес,че те обичам  Mr. Green

# 704

Това се подмята из туитъра  newsm78 newsm78 newsm78

Сигурно Тан държи там Яманко  Mr. Green Mr. Green Ще плават, ще се бият, ще се стрелят, лошо ще се гледат  Joy Joy Joy Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт