Пазаруване от Amazon.co.uk и Amazon.de - тема №33

• 72 732
  • 740
  •   1
Отговори
# 480
  • Там, където ме обичат
Във връзка с коментарите за описанията на някои продукти, да споделя, че и на мен ми се е случвало да попадам на неточна и подвеждаща информация. Наскоро се оглеждах за ръчни часовници, на някои от които теглото беше над 500 гр.  newsm78 В такива случаи търся информация в официалния сайт на марката.

# 481
  • София
Момичета, чета темата още съм в началото. Може ли  някой да ми каже, дали има още намаление на памперси? И как ползвате безплатна доставка?
 Hug Благодаря и се извинявам, още се запознавам с поръчването  Blush

# 482
Здравейте отново. Получих мейл от Амазон, че поръчката ми скоро ще бъде обработена. Обаче пише това, което много ме притесни
Цитат
When you sign up for a Subscribe & Save subscription, the discount will be calculated off the Amazon.co.uk price for the item on the day each order is placed. Therefore, if the price of the item increases or decreases, the amount you are charged will also increase or decrease.
[/b]

Според този текст, ще ме таксуват според цената на деня на изпращането на кашоните. Но аз реално съм ги поръчала миналият месец и са ми на цена 8-9 паунда в Orders. Сега реално се получава, че хем боли хем сърби. Не съм ги пускала на S&S, а реално съм ги поръчала. Първата поръчка е с отложена S&S услуга. Това сега е нова отделна поръчка, на която имам само 5% отстъпка според текста в мейла.

Какво мога да направя в този случай? Може ли да ме опътите къде да пиша на съпорта, някъв онлайн чат има ли и къде да го търся? Не искам да им пиша мейл, но в краен случай и това ще направя.

.......................

Започнах сега да пиша в чата (намерих го къде е, но не съм изпратила текста още) и се замислих ами ако изтрия данните на картата си от Амазон, те ще ме изчакат да оправя плащането, нали? И ако тогава поръчките ми са на по високата цена, тогава да им пиша за разясняване. Така поне няма да ми изпратят поръчките и да ме таксуват и после да се чудя как да връщам памперси и как да си искам парите обратно.
Какво ще кажете?

...............................

Камък ми падна от сърцето еййй. Початих си с Амазон и ме увериха, че ще ми доставят поръчката на посочената цена. Аз все пак няма да въвеждам сега картата. Макар че гледам в Амазон са усетили липсата и. Ще изчакам ден два за всеки случай.

Последна редакция: вт, 27 май 2014, 23:32 от agnesana

# 483
  • Варна
Погледнах набързо последните няколко страници, не видях някой да е показал изгодните таблетки Финиш за съдомиялна http://www.amazon.co.uk/gp/product/B00820VLNU/ref=ox_sc_sfl_titl … id=A3P5ROKL5A1OLE с код  SAVE30PC се намаляват с 30% и 78 таблетки струват 7,5 лири . Намаляват се всички продукти от тук http://www.amazon.co.uk/b/ref=amb_link_180847707_1?ie=UTF8&n … f_rd_i=B00820VLNU
Не можах само да разбера, ако използвам кода, то по някакъв начин абонирам ли се за нещо?
Не се абонираш за нищо, избираш One-time delivery с цена 10,75 . Ще се абонираш ако избереш Subscribe & Save: Save 5% £10.21 Наистина кода би трябвало да работи само с абонамент, но стана и при  еднократна доставка. Проверих в акаунта ми - нямам никакъв аонамент. Само трябва да се добави нещо до 10 лири за безплатна доставка. Аз поръчах 2 бр за мен и приятелка.
На нов акаунт ли хваща или на съществуващ ?
Някой друг успя ли да поръча без да е абониран? При мен не се хваща кода...

# 484
  • Бургас
Аз миналия месец поръчвах с този код, но си се абонирах както му е реда. Излезе си цената с отстъпката, пуснах си поръчката заедно с още няколко неща и... след това магически намалението ми изчезна, номера на поръчката ми се промени и ми блокираха и после изтеглиха сумата БЕЗ въпросното намаление от 30%. Писахме си, спорихме и нищо Tired Дано вие сте по-големи късметлийки!

# 485
Аз поръчах на 16-ти и на 22 ги изпратиха. С абонамент и все още включен прайм. При промяна на дата за доставка се променя и сумата на поръчката /някакъв бъг/. Следих ги нон стоп докато не обработиха поръчките /заради абонамента всяка поръчка седи като отделна, при превозвача е отбелязано като 1 пратка/. На 2 пъти отказвах и пак заявявах някои от таблетките.  Peace

# 486
  • софия
Заредих се с пълнители за освежаване на въздуха за 1 година Crazy

# 487
  • Русе
Zvanche, от къде дай линк и изпращат ли ги до България или е с превозвач

# 488
  • София
Някой да пази кода на немското джавари за амазон и дали е активен още.Исках да го пробвам на една чанта,но съм го изтрила от пощата си Rolling Eyes

# 489
  • софия
Zvanche, от къде дай линк и изпращат ли ги до България или е с превозвач
От тук Simple Smile Абонирах се. С кода 4 бр. излизат 7 и нещо паунда. Като ги изпратят ще отменя абонамента Wink
С превозвач. Аз все още имам прайм от абонамента за памперсите/кърпичките.

Скрит текст:
Погледнах набързо последните няколко страници, не видях някой да е показал изгодните таблетки Финиш за съдомиялна http://www.amazon.co.uk/gp/product/B00820VLNU/ref=ox_sc_sfl_titl … id=A3P5ROKL5A1OLE с код  SAVE30PC се намаляват с 30% и 78 таблетки струват 7,5 лири . Намаляват се всички продукти от тук http://www.amazon.co.uk/b/ref=amb_link_180847707_1?ie=UTF8&n … f_rd_i=B00820VLNU
Не можах само да разбера, ако използвам кода, то по някакъв начин абонирам ли се за нещо?
Не се абонираш за нищо, избираш One-time delivery с цена 10,75 . Ще се абонираш ако избереш Subscribe & Save: Save 5% £10.21 Наистина кода би трябвало да работи само с абонамент, но стана и при  еднократна доставка. Проверих в акаунта ми - нямам никакъв аонамент. Само трябва да се добави нещо до 10 лири за безплатна доставка. Аз поръчах 2 бр за мен и приятелка.
На нов акаунт ли хваща или на съществуващ ?
Някой друг успя ли да поръча без да е абониран? При мен не се хваща кода...

# 490
Аз миналия месец поръчвах с този код, но си се абонирах както му е реда. Излезе си цената с отстъпката, пуснах си поръчката заедно с още няколко неща и... след това магически намалението ми изчезна, номера на поръчката ми се промени и ми блокираха и после изтеглиха сумата БЕЗ въпросното намаление от 30%. Писахме си, спорихме и нищо Tired Дано вие сте по-големи късметлийки!
Не съм се абонирала за нищо. Акуантът ми е стар, днес пак влезнах и гледах, никъде не пише, че съм се абонирала. Вече са ми изпратили таблетките, само са ми блокирали сумата, която е с намалението, но още не виждам по банкирането да е изтеглена. В акуанта ми е отразена точната сума с намалението. Ще почакам да видя какво става. Дано да нямам същият развой при теб.

# 491
  • Варна
agnesana, самата програма Subscribe & Save означава че искаш да ти доставят продукта регулярно, на всеки месец, два, три, колкото посочиш. Клиентите си ползват тази отстъпка от 5% за абонамента, но цените в Амазон се променят постоянно. Според мен с този текст ти обясняват, че ако при следващата регулярна доставка/например след 2 месеца/цената е по-висока, ще ти ги доставят с 5% отстъпка, но вече от по-високата цена. Ако след още два месеца цената е по-ниска, съответно ще те таксуват с по-малка сума. Но това важи за абонамент и вече за последващи доставки, а не за първите поръчки. Аз поне така го разбирам.
Мисля че някои от темата имаше такъв абонамент. Ако чете, нека да сподели как формират цените за всяка следваща доставка.
 Ако имаш ордер в хисторито и виждаш вече сумата на ордера, няма как да ти вземат повече. Преди да потвърдиш плащането с картата виждаш каква е сумата и разрешаваш трансакция с тази сума.

# 492
  • Бургас
Катрин, абсолютно си права! Бях абонирана преди за едни памперси и всеки път си бяха с различна цена, но с отстъпката, която им се полага Peace

# 493
Не съм се абонирала за нищо. Акуантът ми е стар, днес пак влезнах и гледах, никъде не пише, че съм се абонирала. Вече са ми изпратили таблетките, само са ми блокирали сумата, която е с намалението, но още не виждам по банкирането да е изтеглена. В акуанта ми е отразена точната сума с намалението. Ще почакам да видя какво става. Дано да нямам същият развой при теб.
При мен ситуацията е като при Джогифен, поръчах 2 бр. - единия е изпратен на 26 май, втория е готов за изпращане. Блокирана, но не изтеглена сума с отразен дискаунт, в хистори също всичко е ок.

# 494
  • Бг
Някой да пази кода на немското джавари за амазон и дали е активен още.Исках да го пробвам на една чанта,но съм го изтрила от пощата си Rolling Eyes

Тафи, мисля че още е активен - JAVARI30.

Общи условия

Активация на акаунт