Пазаруване от Amazon.co.uk и Amazon.de - тема №33

• 72 378
  • 740
  •   1
Отговори
# 615
Има някакво намаление на играчки. Рових, рових и накрая намери това http://www.amazon.co.uk/gp/product/B00C86BMOW/ref=ox_sc_act_titl … id=A3P5ROKL5A1OLE

Останах малко  #Crazy от цената и реших че с две момчета в нас ще ги поръчам. Реших да потърся да не е сбъркана цената и намерих същите за 30 долара в някакъв сайт.
Обаче реших да погледна дали няма от другите видове колички и попаднах на това
http://www.amazon.co.uk/Miniland-Minimobil-Beetle-Set-Three/dp/B … obil+Racing+Car+-

Не виждам особена разлика, за да може разликата в цената да е такава фрапираща. Какво ще кажете?

# 616
  • Luxemburg
Уж ви чета ама добре че Angel_Dust попита за код за обувки та да седна да погледна и минути преди да изтече пуснах 3 чифта за каката. Нещо неразбрах как калкулира тази отстъпка. Като избрах размера цените бяха съответно 50€,30€ и 40€, а накрая ми излезе сума за плащане 72€. Дано да си отговарят на размерите ама ако ли не ги подменя, мисля че беше безплатно.

# 617
  • София
Ала Бала,
Много ти благодаря.   bouquet

# 618
  • София
Уж ви чета ама добре че Angel_Dust попита за код за обувки та да седна да погледна и минути преди да изтече пуснах 3 чифта за каката. Нещо неразбрах как калкулира тази отстъпка. Като избрах размера цените бяха съответно 50€,30€ и 40€, а накрая ми излезе сума за плащане 72€. Дано да си отговарят на размерите ама ако ли не ги подменя, мисля че беше безплатно.
добре си ти ги е сметнало, така приблизително доколкото преценявам... много са бързи последните 2 поръчки  много съм доволна и якето и обувките ги пратиха  в същия ден още, пътуват по 1-2 дни... само гъбите да бяха и те по-скорострелни Simple Smile

# 619
Моля за малко помощ...
Пускам от френския амазон два чифта детски обувки с офертата за 40% за 2 чифта.
Пускайки поръчката до България ми дава това:

Пускайки поръчката до Англия, ми дава това:

Та въпроса ми е- Защо се получава тази разлика в основната цена(не визирам разликата в цената за доставка)?

# 620
  • софия
Заради ддс-то.

# 621
Получих чантата Амеко http://www.amazon.co.uk/gp/product/B004EEPYXG/ref=oh_details_o01 … ie=UTF8&psc=1 Много е хубава, доволна съм. Благодаря на момичето, което пусна линка   bouquet
Супер! Със здраве да си я носиш  bouquet И аз я чакам. Може ли да ми кажеш колко е голяма всъщност Peace

# 622

ДДС в България - 20%
ДДС във Франция - 19,6%
ДДС във Великобритания - 17,5%

Разликата в ДДС-то е 2-3% само, а при мен разликата е повече от 10%...

# 623
В Англия детските стоки са освободени от ДДС.

# 624
  • софия

ДДС в България - 20%
ДДС във Франция - 19,6%
ДДС във Великобритания - 17,5%

Разликата в ДДС-то е 2-3% само, а при мен разликата е повече от 10%...
Нали си написала, че става въпрос за детски обувки.

# 625
  • Варна
Получих чантата Амеко http://www.amazon.co.uk/gp/product/B004EEPYXG/ref=oh_details_o01 … ie=UTF8&psc=1 Много е хубава, доволна съм. Благодаря на момичето, което пусна линка   bouquet
Супер! Със здраве да си я носиш  bouquet И аз я чакам. Може ли да ми кажеш колко е голяма всъщност Peace

Честито  bouquetА може ли да помоля да и направиш снимки,че имаше доста спорове относно размерът и?

# 626
...
Нали си написала, че става въпрос за детски обувки.

Знаех си, че е нещо много елементарно, което пропускам.  Embarassed

zvanche, благодаря!   bouquet

ПП Страхувах се да не съм се абонирала за нещо без да искам...

# 627
Само детски дрехи, обувки и столчета за кола са освободени от ДДС в Англия.

# 628

Детски дрехи и обувки са освободени от ДДС в Англия.

Благодаря!

# 629
Само детски дрехи, обувки и столчета за кола са освободени от ДДС в Англия.

Е малко ли е?  Laughing Дет се вика - кога ще ги стигнем!!!

Общи условия

Активация на акаунт