Пазаруване от Amazon.co.uk и Amazon.de - тема №33

• 72 419
  • 740
  •   1
Отговори
# 45

ЛЪВИЦA това чопърче ми е любимо, честно. Ползвам го ежедневно повече от 2 години, ако някой ден 'умре', ще си купя пак същото. Peace

Супер,благодаря за отзива  Hug Очаквам го с нетърпение  Flutter

# 46
  • в тристайна гарсониера :)
Чоки за  темата bouquet
Аз си чакам двата кашона памперси, вече са при превозвача.

# 47
И аз чакам два кашона.Поръчах ги и след два дена бяха при превозвача.Много бързи се оказаха.
Мерси за темата   bouquet

# 48
  • София

ЛЪВИЦA, а шампоана как се държи с боядисана коса знаеш ли?

От около месец и половина го ползвам,моята е боядисана също,не се измива много цвета мисля.Но тъй като от друг шампоан с това действие доста ми падаше цвета,реших комбинирам този с балсам от същата марка за удължаване живота на цвета,за да се компенсират нещата:
http://www.amazon.co.uk/gp/product/B00DS5ELRM/ref=oh_details_o09 … ie=UTF8&psc=1
Но тъй като ползвам и двете заедно не мога да дам мнение само за шампоана.

Понеже съм им хвърлила око на тази серия, се включвам да отбележа, че попаднах и на шампоан за боядисана коса.
Сега чакам да си получа спрея за защита от термична обработка, също по препоръка от тук.
Ама щом ги хвалите, ще се поръчва и от шампоаните явно.

# 49
Чоки, благодаря за темата!  Hug

Поръчах три пакета памперси с 50%-то намаление, но през три акаунта, единия, от които е стар. През един акаунт може да се пуска само по 1 поръчка с 1 артикул. Хамалогия е, докато въведеш всичките данни, а после трябва да откажеш членството на всеки, но пък си пуснах поръчките.  Wink

# 50
  • София
Flash* чопърчето каква вместимост има?  Какво кълцате на него? Става ли за месо? Аз нямам голам робот, ползвам миксер и пасатор и се чудя да дебна ли някакъв робот или да си взема и едно чопърче  Rolling Eyes

# 51
с тия памперси всички се побъркахме,и понеже и аз пуснах един кашон,ама се лакомя за още,а сега разбирам,че няма да стане през стария акаунт,почвам да правя нови акаунти.Егати чудото ooooh!

# 52
Нали установихме, че промо кодът вече не работи?

# 53
пишете нещо за чопъра

# 54
Нали установихме, че промо кодът вече не работи?
     Работи, но само по начина, който описах.

# 55
  • Варна
_мариана за месо по скоро не. Кайма ли искаш да правиш? Не те разбрах. Уредчето е малко, погледнах - 350мл пише на кутията. Ползвам го за всичко което като готвя трябва да бъде нарязано на ситно или настъргано. Спасих се от омразното ми рязане на лук Simple Smile ... Скоростта не се контролира т.е. колкото по-дълго работи, толкова по-ситно става. Бутона се държи натиснат докато работи, но всичко става много бързо. Всякакви зеленчуци, домати за сос, краставици за таратор, скилидка чесън дори смила защото не е голямо Simple Smile. Правя си галета от сух и препечен хляб, ядки също се мелят много на ситно ... друго какво, не се сещам. А, и смеси за сандвичи правя Simple Smile яйце, малко сирене, кашкавал, мажа и пека/ пакетче кайма и кашкавал също/. Такива неща. Почиства се лесно предвид простото си устройство. Не се сещам за друго ... .

# 56
Хоуп - правя 1 поръчка с 1 артикул, от нов акаунт, е - не ми позволява да сложа кода, не знам къде бъркам, ако наистина става.

# 57
  • София
_мариана за месо по скоро не. Кайма ли искаш да правиш? Не те разбрах. Уредчето е малко, погледнах - 350мл пише на кутията. Ползвам го за всичко което като готвя трябва да бъде нарязано на ситно или настъргано. Спасих се от омразното ми рязане на лук Simple Smile ... Скоростта не се контролира т.е. колкото по-дълго работи, толкова по-ситно става. Бутона се държи натиснат докато работи, но всичко става много бързо. Всякакви зеленчуци, домати за сос, краставици за таратор, скилидка чесън дори смила защото не е голямо Simple Smile. Правя си галета от сух и препечен хляб, ядки също се мелят много на ситно ... друго какво, не се сещам. А, и смеси за сандвичи правя Simple Smile яйце, малко сирене, кашкавал, мажа и пека/ пакетче кайма и кашкавал също/. Такива неща. Почиства се лесно предвид простото си устройство. Не се сещам за друго ... .

Мерси за изчерпателния отговор   bouquet Да, кайма, малко като за супа топчета, че е любима на децата.

# 58
Този парфюм за подарък:
http://www.amazon.co.uk/gp/product/B001P69X8S/ref=oh_details_o00 … ie=UTF8&psc=1 взимала съм на марката и преди,много хубави и трайни са
Лъвица, имаш ли представа какъв е ароматът - сладък или по-летен?

Аз съм в очакване на блендер и спирала.

# 59
Този парфюм за подарък:
http://www.amazon.co.uk/gp/product/B001P69X8S/ref=oh_details_o00 … ie=UTF8&psc=1 взимала съм на марката и преди,много хубави и трайни са
Лъвица, имаш ли представа какъв е ароматът - сладък или по-летен?

Другия бял съм взимала,той е по-сладникав,но не натрапчиво,а приятно.Мъжкият бял също нещо такова.Предполагам,че и този ще е подобен.

Общи условия

Активация на акаунт