Пазаруване от Amazon.co.uk и Amazon.de - тема №33

• 72 753
  • 740
  •   1
Отговори
# 150
  • Варна
Някой има ли проблем с профила си? Имам три профила и сега влизам и в нито едни от тях нямам ордер хистори, уиш лист и т.н. - все едно са чисто нови и никога не съм правила поръчки
Кога ти е била последната поръчка? Погледни за какъв период назад е посочено да ти показва историята на поръчките. Да не би да показва само за 30 дни, а ти да нямаш поръчки през тези профили последния месец.

# 151
  • Бг
Alexa_а,отговаря ли си на номерацията тази марка.Много са красиви,аз съм между 39.5 и 40 номер.Ти какъв номер имаш,може ли размер на стелката,за да се ориентирам.

Pavlo_deni, за мен марката си отговаря. Аз съм поръчвала от детската номерация UK5, или наше 38. Ако ти върши работа довечера като се прибера ще ти напиша см. на стелката.

# 152
  • София
Някой има ли проблем с профила си? Имам три профила и сега влизам и в нито едни от тях нямам ордер хистори, уиш лист и т.н. - все едно са чисто нови и никога не съм правила поръчки
Кога ти е била последната поръчка? Погледни за какъв период назад е посочено да ти показва историята на поръчките. Да не би да показва само за 30 дни, а ти да нямаш поръчки през тези профили последния месец.
Показва за последните 6 месеца, а само за последните дни имам поръчки, даже на едната имаше проблем с плащането, рефрешнах картата и вкарах пари и поръчката изчезна  newsm78
Интересно че това се вижда и на трите профила  newsm78 ще пробвам по-късно и от друг компютър, но пък и уиш листовете ми ги няма  newsm78

# 153
Alexa_а,отговаря ли си на номерацията тази марка.Много са красиви,аз съм между 39.5 и 40 номер.Ти какъв номер имаш,може ли размер на стелката,за да се ориентирам.

Pavlo_deni, за мен марката си отговаря. Аз съм поръчвала от детската номерация UK5, или наше 38. Ако ти върши работа довечера като се прибера ще ти напиша см. на стелката.
Да,ще съм ти благодарна.  bouquet

# 154
  • Русе
Ще измеря малко по-късно, но като цяло мисля, че си отговаря или мах с половин номер е умалено. Имам 7,5 мисля, доколкото мога ще измеря.

# 155
  • Варна
Никой нищо не каза за раниците на самсонит. Раниците на лего заслужават ли си парите?
Специално тези на Самсонайт не съм ги виждала, но изглеждат много добре, особено на тази цена. За Лего мога да кажа, че напълно си заслужават парите, имам опит и с DER DIE DAS, също от немския амазон - невероятно удобни, пък за издържливост да не говорим - не мръдна две години /пък не да не е блъскана и хвърляна по земята ooooh!/.

# 156
Никой нищо не каза за раниците на самсонит. Раниците на лего заслужават ли си парите?
Специално тези на Самсонайт не съм ги виждала, но изглеждат много добре, особено на тази цена. За Лего мога да кажа, че напълно си заслужават парите, имам опит и с DER DIE DAS, също от немския амазон - невероятно удобни, пък за издържливост да не говорим - не мръдна две години /пък не да не е блъскана и хвърляна по земята ooooh!/.
Дали са подходящи за първокласник?Обемни ми се виждат  newsm78

# 157
  • Варна
От първи клас сме с такива. Да, обемни са и са по-тежки от обикновените раници, защото са с твърди страни и отдолу с пластмаса, което пази дъното.

# 158
  • софия
Дали са подходящи за първокласник?Обемни ми се виждат  newsm78
Мога да кажа за Лего - не е мръднала цяла година. НО, ако трябва сега да избирам ще взема някоя по-лека, т.е. без твърдо дъно, страни и т.н. Прецени колко време детето ще си носи раницата. При нас, ние я носим повечето време. Като се сложат учебниците и тетрадките, понякога тежи много. Да не говорим, когато се наложи да ползваме градски транспорт и има повече хора, а раницата ни заема място за 1 човек...

# 159
Има код за памперси и в немския амазон, но не знам как идват като цена:
5PAMPERS
Трябва да се запишете да тествате за 3 месеца безплатно Амазон Family - получавате 20% отстъпка + още 5 евро. Важи до 14.05.2014.

Код за 15 евро от 60 евро Member14 за дрехи и обувки от новата колекция 2013/2014 за членове на Amazon Student-, Family- и Prime. Важи до 15 юни - за тези артикули.

# 160
  • Габрово
Здравейте,може ли да ми препоръчате ютия от която сте доволни, че моята издаде багажа. А аз обичам да гладя, така че трябва и да е издръжлива, тази която изгоря беше Tefal, тя и предишната ми беше такава , там пък релето се повреди , така че мисля май да сменя марката. Благодаря !

# 161
  • Бургас
Здравейте,може ли да ми препоръчате ютия от която сте доволни, че моята издаде багажа. А аз обичам да гладя, така че трябва и да е издръжлива, тази която изгоря беше Tefal, тя и предишната ми беше такава , там пък релето се повреди , така че мисля май да сменя марката. Благодаря !

Не препоръчвам тази марка и не защото не гладеше много по добре от стария ми Тефал, а защото след година и няколко месеца се развали. Амазон ми писаха, че е с едногодишна гаранция която е изтекла дадоха ми мейли на производителя писах, но от там получих - Сори ама гаранцията е изтекла и ютията е в България и нямаме сервиз.
Мисълта ми е като избираш гледай да има сервиз марката.
Не, че няма да я поправя тази, но останах обидена от производителя.

# 162
  • София
renyt0 - http://www.amazon.co.uk/Philips-GC4890-02-Anodilium-Technology/d … ords=philips+azur тази си поръчах миналата година, доволна съм. Изобщо от филипсите много добри отзиви съм чела.

За Раниците - и преди съм писала аз, не ги харесвам този тип. Предпочитам по-лека, с  подсилен гръб, но не чак толкова. Нашият първокласник си ходеше с Dakine и втори клас си го изкара с нея, още си е жива, но вече малко му идва малка, специално тази, която взехме, като носи и физическо се тъпче до предел, за догодина му взех по-голям размер на същата фирма, а тази ще си я ползва за спорт. Много съм доволна от качеството. А и са ми много по-красиви от тези с  бебешките картинки, кашонестия тип раници. Истина е, че ако не стоят учебниците в у-ще  им тежат страхотно много раниците да мъниците, така че колкото е по-лека самата тя , по-добре. Всеки грам става важен.

Катрин - благодаря за коментара за  обувките, аз малко по-друг тип гледам, повече като за сега... но май ще остана на варианта само сандали в момента, ще ги мисля кой номер. То май става топличко вече за такъв тип маратонки, пък до есентта я му стават, я не. Laughing

# 163
  • софия
За Раниците - и преди съм писала аз, не ги харесвам този тип. Предпочитам по-лека, с  подсилен гръб, но не чак толкова. Нашият първокласник си ходеше с Dakine и втори клас си го изкара с нея, още си е жива, но вече малко му идва малка, специално тази, която взехме, като носи и физическо се тъпче до предел, за догодина му взех по-голям размер на същата фирма, а тази ще си я ползва за спорт. Много съм доволна от качеството. А и са ми много по-красиви от тези с  бебешките картинки, кашонестия тип раници. Истина е, че ако не стоят учебниците в у-ще  им тежат страхотно много раниците да мъниците, така че колкото е по-лека самата тя , по-добре. Всеки грам става важен.
Това е мнението. Трябваше да те послушам, когато писа и преди. Следващия път ще взема такава. За сега, мисля и догодина да изкараме с нашата.

# 164
  • София
То във втори клас са им още по-тежки реално раниците и от първи... за трети не ми се мисли, май тогава ще имат и по един час повече дневно... Чак на мен ми е тежко понякога, ужасно недомислена история.

Общи условия

Активация на акаунт