Пазаруване от Amazon.co.uk и Amazon.de - тема №33

• 72 405
  • 740
  •   1
Отговори
# 585
  • София-Младост
Цената е за 1брой балон, през ebay до БГ доставката е 1.80 паунда и 0.20 за всеки следващ.
В амазон има безплатна доставка до UK и 25 паунда до БГ.

# 586
  • София
Цената е за 1брой балон, през ebay до БГ доставката е 1.80 паунда и 0.20 за всеки следващ.

Благодаря, сега трябва само да изчисля дали си заслужава разликата да го изпращам през амазон до английски адрес или направо с ибей до бг. А в амазон посочен ли е срок за доставка, че не мога да се ориентирам?

# 587
  • София-Младост

Благодаря, сега трябва само да изчисля дали си заслужава разликата да го изпращам през амазон до английски адрес или направо с ибей до бг. А в амазон посочен ли е срок за доставка, че не мога да се ориентирам?
Estimated dispatch:  4 Jun 2014 - 5 Jun 2014

# 588
ronicat, маратонките на Тимбърленд действително са умалени. Вземи си юк 4 - отговаря съвсем точно на 36.

ronicat, заложи наистина на един номер отгоре. Аз взех 5.5 при условие , че нося 4  и са ми ОК , имат си аванс, което е задължително при туристическите.

# 589
Имам проблем с продавач от немския Амазон  ooooh!
Поръчах телефон на познат,за 260 евро,използван,с 1 г. гаранция от тях.Продавачът е магазин за техника,имат и доста други неща.Доставка до БГ нямаше,затова го пуснахме с Габиели.Позабавиха се обаче курсовете,дойде след около 2 седмици чак.Уж всичко беше наред с него,изглеждаше перфектен.Докато пък си намери момчето мини сим карта и го пробва обаче,се оказа,че микрофонът му не работи,което било чест софтуерен проблем на модела/HTC е марката му/.Та се започна едно писане с продавача,на всичкото отгоре супер мудно отговаря  ooooh! Да сме го върнели за ремонт...е,да ама момчето се притеснява до колко ще го ремонтират наистина,да не стане нещо пак и да се разнася само насам-натам и златен да му излезе накрая.Писах им,че искам да го върна и да върнат парите,не можело,бил минал срокът.Питам аз колко е този срок и къде е упоменат,14 дни бил,колкото е по закон.Питам аз не е ли 30 дни по правилата на Амазон-не,не бил 30 дни,те били друг продавач,не Амазон  ooooh! Та направо не знам какво да правя,изнерви ме комуникацията с тези,как така не искат да върнат парите за дефектен уред  Crossing Arms Чудя се дали да пиша на Амазон,да задействам А-Z гаранцията,пък дано върнат парите и пощенските като си получат телефона,че не ми се мисли колко време ще се мотае този ремонт и какъв ще е резултатът от него  Tired Някой да е имал подобен проблем,да ме посъветвате нещо  Rolling Eyes Бая пари са,исках да направя услуга,а то голям автогол си вкарах  Rolling Eyes

# 590
  • София
ЛЪВИЦA-дано при комуникацията с продавача си използвала контактната форма на амазон,така и при тях остава сведение от комуникацията. Аз бих се обърнала и към амазон,щом не можеш да се разбереш с тези.До колкото разбирам и не са ти посочили конкретното място където е упоменато 14 дни,можеш и това да използваш в своя защита.
Иначе аз бягам да съм посредник,останових,че е в мой минус само.

# 591
Да,през формата съм им писала,така че може да се види.
И аз мисля да им пиша,утре ще изпратим и телефона.Дано да се развият благоприятно нещата и да се приключва вече с тая одисея  ooooh! И аз избягвам по принцип да посреднича,особено за скъпи неща,но от немците очаквах да са по-коректни и да няма проблеми  Tired

# 592
  • София
Дали има някой код за обувки в немския амазон.

# 593
  • София
Дали има някой код за обувки в немския амазон.

fashion14 30% офф. на мен това ми даде днес.

# 594
  • София
оуу супер, дано стане след малко ще пробвам Simple Smile
а тези кодове къде ви ги дава, на мен защо никога не ми дават кодове...мрън Simple Smile

Последна редакция: ср, 04 юни 2014, 10:50 от Angel_Dust

# 595
  • София
а тези кодове къде ви ги дава, на мен защо никога не ми дават кодове...мрън Simple Smile

да, сега видях, че е от акаунт, от който досега не съм поръчвала. Sad сигурно заради това?

излиза ми на първа страница като се логнах, че има 30% офф. и го тествах, хваща.

# 596
  • София
ами ако трябва ще си направя нов акаунт Simple Smile

# 597
Здравейте момичета,
имам следното питане. Бях се абонирала за Amazon prime и subscribe and save, когато бяха евтините памперси. После забравих да се махна. Вчера получих мейл, че не могат да ми дръпнат пари за следващата поръчка, което ме подсети. Днес влязох, махнах amazon prime (запази ми се free trial версията:)) и махнах артикулите от Subscribe & Save. Канселирах и поръчката за памперсите, която се беше създала автоматично. Това ли е всичко, което трябва да направя? Трябва ли по някакъв друг начин да се откажа от Subscribe & Save?

# 598
Момичета да сте попадали на изгодни кецове за момче номер 35 newsm78, трябват ми за зелено училище...

# 599
  • София

да, сега видях, че е от акаунт, от който досега не съм поръчвала. Sad сигурно заради това?

излиза ми на първа страница като се логнах, че има 30% офф. и го тествах, хваща.
мда, на стария акаунт не захапа, ще пробваме довечера като се прибере ММ, да направим нов .... дано стане, че колкото и да ме кефят, нещо в повече ми идват в момента 68 е за детски  маратонки.

Netty - платнени, кожени?  До колко изгодни, нещо фирма желания?

Общи условия

Активация на акаунт