Да си жива и здрава и много щастлива с деца и внуци!
Честито бебче!
Да е живо и здраво , много щастливо и късмета да бъде верен другар в живота на бебчето!

Таткото, и той сигурно е на седмото небе от радост. А баткото едва ли осъзнава какво се случва. Да е жив и здрав да лудее, а ти и деди да имате сили да тичате след него. Желая ви прекрасен ден! Той вече е факт

Стегна ли багажа? Колко бързо минаха броените дни. За жалост така е. Нищо, ти пак ще дойдеш 

До довечера.

.... Цитирам една наша мила дружка - ,,ако е толкова хубаво хубавото , баш на мен ли ще се случи?'' Дано покрай вас ,,понамажа'' нещо ... шегувкам сееее......

аз до като прочета че си в София и ти обратно по маршрута ,че и задачките са те подпряли. Важното е ,че си заредена с положителни емоции и ще си в очакване на нови...И ти като мен набързо си се справила с майчините задължения, покупките направени... Така се действа... И аз съм много бърза в пазаруването... Успешен ден ! 
ти се завърна от хубавото моренце , почерняла , с тонус и настроение за лятото. Снимковият материал е прекрасан !!! 
и ти от рано си се разшетала , но то се знае кой прави така и защо??? 
колко мило стихотворение си предложила.... Актуално за сезона и внуците....
желая ти лек път до Варна и весела ,забавна среща с морските ни момичета !!!
дойде време и ти да се летиш с Криско. на 30- ти беше нали ???? лек полет и успешно приземяване на Испанска земя !11
поуспокоиха ли се нещата из вашият край !Вярвам ,че не остана празно място в градината ти . 

писали сме заедно.... Бързо оздравяване на внука ,че е много притеснително ,когато има болен в къщи !!!

Рядко човек получава такива подаръци точно на рождения си ден!

На всички,които не съм споменала и на тези,които съм споменала много

Във ФБ пуснах снимка от преди час - черно небе, ама нещо се размина само с гърменето