КГБ = Клуб на Готините Баби - 145

• 72 059
  • 747
  •   1
Отговори
# 675
  • СоФиЯ - ДрАгАлЕвЦи сега в La Rapita , Tarragona
Светле , честит рожден ден!
Да си жива и здрава и много щастлива с деца и внуци!

Честито бебче!
Да е живо и здраво , много щастливо и късмета да бъде верен другар в живота на бебчето!

# 676
  • в малка спретната къщурка
ЧЕСТИТ ДВОЕН ПРАЗНИК,СВЕТАЛЧО!
ДА СИ ЖИВА И МНОГО ЗДРАВА,ЗА ДА ИЗЖИВЕЕШ ПЪЛНО ЩАСТИЕ С ДЕЦАТА,С ВНУЦИТЕ СИ И С ВСИЧКИ БЛИЗКИ!  bouquet  bouquet  bouquet

# 677
Светле ,честито два празника и от мен...твоят бледнее вече пред другия-новото човече,дето и пристигнало вече!!!Живо и здраво ,да чукне и стоте ...да е радост голяма  на татко и мама ,на баба ...Няма да се загубиш с внуците оставане още и още на тази земя...

1stroller smile3501

# 678
  • София
     Светле,честит рожден ден!Да си жива и здрава,всички дни да са ти щастливи както днешния!
     Честито внуче! Да е здраво и жизнено дете,да е с голям късмет и да постига всичко с лекота!

# 679
  • София
Урааааа! Честита внучка на Светлето! Да е много щастлива.

Адано имаме още и още внучета в темата,а новите баби да кажат как са бебоците.

# 680
  • София

Ч Е С Т И Т О ! ДА Е ЖИВА И ЗДРАВА МАЛКАТА КУКЛА! ДА РАСТЕ УМНА И РАЗУМНА, ДОБРА, КРАСИВА И ТАЛАНТЛИВА!

Светле, как е мама? Дано бързо да се възстанови  bouquet Таткото, и той сигурно е на седмото небе от радост. А баткото едва ли осъзнава какво се случва. Да е жив и здрав да лудее, а ти и деди да имате сили да тичате след него. Желая ви прекрасен ден! Той вече е факт Hug

# 681
Светле,честита радост!

Светле, нека малката принцеса да е много здрава и винаги да пълни домовете  ви с безкрайна радост. Сега ви предстоят прекрасни моменти заедно !!!Радвайте се на всеки от тях.
Светле Честит Рожден Ден!

Бъди здрава и щастлива с деца и внуци!

# 682
  • Габрово / но е чистокръвна старозагорка/
                                         Честито бебче,Светалчо! 
                    Нека ви носи радост, гордост и щастие!
                 Бъди безкрайно обичана и щастлива баба!

А на теб  честит рожден ден!
          Пожелавам ти  да си много здрава, щастлива и
          с много радост да даряваш обичните ти хора!
            Късмет и усмивката винаги да е с теб!
                                Прегръщам те

Хубав ден, момичета   newsm51

# 683
  • София
Mили момичета, днес е много специален ден. Всички ви изчетох, но не се тюхкайте, че не ви споменавам поименно. Все пак ще се опитам да ви уважа hahaha
На ФУРИЙКА, завърнала се в семейното гнездо, благодарности за музикалното оформление. Радвай се, че всички в семейството имат нужда от теб. И ние, и ние също...
ЯЖКЕ, ми к,ъв ще е този майстор, ако не те метне няколко пъти. Заплаши го, кажи му, че имаш едни приятелки, които са многофункционални и ще му вземем хляба. Еле па я. Тапети мога да лепя не по-лошо от който и да е майстор. Свирни и ще дотичам. Не се шегувам. Хайде де!
МАРИНКА, за среща- винаги готов, ама дали ще може да е през седмицата-напр. 2,3,4 юни след обяд? Все пак, това е само едно предложение. Ще се вслушам в глас народен-глас Божи. Ако мога идвам, ако не-здраве да е. Петима Петко не чакат.( Петко да не се сърди) Две поредни седмици-от петък до неделя ще съм във Варна. Каквото реши мнозинството.
ТУТИ, ВАЛЮШКА, ШПУНЦИ, БОРЯНА, ЗДРАВЧЕ:hug: Hug Hug Hug Hug
ЖАБКЕ, бързаме да изпишем страниците, та да успееш да ни пуснеш новата тама. Виж ни само какви сме писателки. Ама и то повод след повод, кой от кой по-по, че и най! Дай боже все така да е Simple Smile Стегна ли багажа? Колко бързо минаха броените дни. За жалост така е. Нищо, ти пак ще дойдеш  bouquet
ИВЛИН, радвам се, че ще ви видя, всичко държиш под контрол, ама къде е духовата музика newsm78
Отивам да се трудя. Казват, че трудът е песен...ама друг да я пее Simple Smile До довечера.

Последна редакция: вт, 27 май 2014, 13:29 от Flo 51

# 684
  • Кубрат/ Пишурка

ЧЕСТИТ ДВОЕН ПРАЗНИК, СВЕТЪЛЧЕ !КАКЪВ ПО-ДОБЪР ПОДАРЪК ОТ ТОЗИ ЗА РОЖДЕНИЯ ТИ ДЕН! ДА ТИ Е ЖИВА И ЗДРАВА ВНУЧКАТА! ДА Е ГЛАСОВИТА И УМНА! ДА ИМА МНОГО КЪСМЕТ В ЖИВОТА!

Ние днес имаме спортен празник в у-ще и след малко тръгваме с Анжелка. После пак ще ви нагледам.

# 685
Ето съм.
На пресекулки прочетох всичко. К'Во да кажа-,,заразявате'' ме с радост, все такива хубави работи да ни се случват и да споделяме ....

Днешният ден е изцяло посветен на Светълчо-
Честит рожден ден, мила приятелко!
От сърце - много здраве и безброй хубави моменти.
Цвете и прегръдка  от мен!   bouquet Hug

Пак за Светълчо -
Честито бебенце!!!
Щастието, радостта и късмета да са с нея от първия и ден!
Да бъде Слънцето и гордостта за близките си хора!

Маринка, голяма изненада с новината, кято искаш да ни споделиш...
,,щастието не е мое лично. Свързано е с всички нас'' -те това ме хвърли в размисъл newsm78 .... Цитирам една наша мила дружка - ,,ако е толкова хубаво хубавото , баш на мен ли ще се случи?'' Дано покрай вас ,,понамажа'' нещо ...  шегувкам сееее......

Старая се да съм максимално кратка, колкото е възможно...

Да пожелая лек път на нашето Жабченце, че в бързината все я пропускам ...
Не помня точната дата, но някъде към края на месеца беше, нали, та да не пропусна ....

Започвам да стискам палци за четвъртък за снахичката на Майчето ...

А сега ставам да посвърша туй-онуй докато Ири спи, че съм и ,,длъжник'' с едно излизане ...
Вчера хем си имах много работа след обяд, хем заваля та не ставаше за люлки и пързалки ...

Ставам.
Неспоменатите, не ми се ,,връзвайте'',  ,,няма време''  казано с интонацията на онова човече с цип на устата от ,,Минута е много'' -,,бегай работа, че ида.....''
На всички - хубав следобед !

Янче, превари ме...
Спортни успехи на АНДЖИ !

# 686
Светле честит двоен празник! Да си жива и здрава,весела и засмяна и с лекота  да танцуваш валс на сватбата на новорадената днес на добър час малка принцеска

За късмет на малката принцеска

Dобри снахички имате и ти и Майчето, вижте какви страхотни подаръци са ви приготвили за рождените ви дни

Много сте изписали мили девойки, но не мога всичко да запомня Embarassed, важно духа да е бодър и приповдигнат.
Ние вече втори ден се гледаме със средния внук, вчера имаше висока Т, гърлоболо, главобол, беше отпаднал, сега да чукна на дърво вече живна, гледа телевизия, занимава се на лаптопа си.Да са живи и здрави всичките ни внуци, а и ние че да сме около тях.
Лек остатък от деня Hug

# 687
Здравейте момичета.. !!!! Hug Hug Hug
Направо ме ошашавихте с тази тема. Влезна и до като прочета какво сте писали или ми се приспи , или пък нещо изскочи и трябва да стана. На следващият път пак и така не мога да ви смогна. Изтървах му края... hahaha
Сутринта влезнах и започнах да пиша ,дойде една съседка , копирах го и сега влизам да продължа , ами то вече не е актуално...

Каква хубава новина си имаме......
Всички птици във гората пеят радостно от сутринта: Бебе се роди засмяно, да му честитим сега! Да е живо, да е здраво, и да слуша мама и тати!. Любов в сърцето да прелива и много радости да има!

Светле,честито ви внучка !!! Да расте здрава и щастлива с много късмет в живота ! Да бъде радоста на мама и тати , на баба и дядо !!

Светле ,честит рожден ден !!! Пожелавам ти винаги така да си щастлива  и весела ,както на днешният ден !!! Да имаш сили и здраве да тичаш след малките слънчица !!!
Весел двоен празник !!!

Сега ще чакаме хубава вест от Майчето и Белдос .... Такива да са новините...колко е хубавоооо.. newsm44
Фури Hug аз до като прочета че си в София и ти обратно по маршрута ,че и задачките са те подпряли. Важното е ,че си заредена с положителни емоции и ще си в очакване на нови...И ти като мен набързо си се справила с майчините задължения, покупките направени... Така се действа... И аз съм  много бърза в пазаруването...  Успешен ден ! newsm10
Маринка  Hug ти се завърна от хубавото моренце , почерняла , с тонус и настроение за лятото. Снимковият материал е прекрасан !!!
Радвам се ,че си имаш и голяма радост , каквато и да е тя !!! Ученикът и той е уреден !!!  Grinning
Джили Hug и ти от рано си се разшетала , но то се знае кой прави така и защо??? hahaha
Иви Hug колко мило стихотворение си предложила.... Актуално за сезона и внуците....
Фло мила Hugжелая ти  лек път до Варна и весела ,забавна среща с морските ни момичета !!!
Жабче Hugдойде време и ти да се летиш с Криско. на 30- ти беше нали ???? лек полет и успешно приземяване на Испанска земя !11
Валюшка Hug поуспокоиха ли се нещата из вашият край !Вярвам ,че не остана празно място в градината ти . Laughing
Иска ми се всички да ви спомена , но като съм чела през страница , две... и  не мога  да коментирам.
изтървах края и на новите момичета , които са от скоро. надявам се ,че ще ми остане времеда изчета цялата тема.
Да попитам ,че т не съм разбрала за кога точно  е определена  националната среща ????? newsm78
Изпих си кафето и ставам ,че ще слагам пиле да се пече с картофи и таратор ще правя за вечеря, че  в 18.30 часа излизаме и ще ходим на театър с Татяна Лолова.

Приятен следобяд на всички !!!
  food010  food010  food010 Coffee kaffeetrmker_2  food010  food010  food010 Kissing Heart lovekiss sun

Кари Hug писали сме заедно.... Бързо оздравяване на внука ,че е много притеснително ,когато има болен в къщи !!! newsm10

# 688
                 Привет,момичета! Да се появя и аз набързичко изчела тук таме,че от тръстиката скокнах в тази у дома. Laughing В работата  деца много , у дома пълен комплект та направо луднах от тичане ,а и дедито има работа та ме изоставиха съвсем сама.Пооплаках се,а сега започвам и дано успея! Wink

Светалчо,честит двоен празник!Здраве,късмет и успех на теб и малката ти внучка!Ти да имаш сили да тичаш и да се радваш на деца,внуци и правнуци,а малката принцеса да е кротичка и да расте бързо за ваша радост и гордост!

Маринка, и нашите деца не бяха регистрирани на точния адрес,но направихме една регистрация временна,която не се отразява в никакви документи.Дават ти едно жълто листче  Mr. Green и работата става.Е,после отиваш и си връщаш нормалната регистрация!Стискам палци детенце да влезе и честита ти радост каквато и да е!Аз се извинявам,че все не съм в час,но щом е за радост пожелавам още много  радости да те спохождат ежедневно.
                 Фури,додето ти пожелая лек път и ти си кацнала у дома,че и работата си овършала! Laughing
                  Майче,стискаме палци и за твоя подарък.Бре как се уредихте вие със Светалчо. Thinking Рядко човек получава такива подаръци точно на рождения си ден!
                 Джили,аз пак се стреснах ,че има земетресение,а то каква била работата! Laughing
                 Яжка, и аз съм майстор на тапетите та ,ако закъсаш Фло да ме грабва и да свършим работата вместо майстора! Wink
                 Кари,дано малкия вече е добре и поне тази грижа да ти е отпаднала!Мен ме побъркаха вече,че все някъде шетат ,но утехата ми е ,че само здрави деца правят пакости! Laughing
                 Жабче, и аз не помня датата  Embarassed но пожелавам спокоен и приятен път на теб и Краско!
                 Луска,и ти май подреди градинките и цветенцата! Laughing
                 Фло, приятна среща с варненки и много приятни емоции! Hug
                 Валюшка,няма ли да пуснеш някоя снимчица на градинката? Или от работа нямаш време за фото!
                 Янче,весел празник и на вас с Анжелка! Heart Eyes
                  Шпунц,много сте хубави на снимките и дано се сбъдне единствената ти мечта - от все сърце ти желая това! Hug
                 Е,до тук бях! ooooh! На всички,които не съм споменала  и на тези,които съм споменала много Hug Hug Hug

# 689
  • Кубрат/ Пишурка

Само да отрапортувам: Прибрахме се бьрзо, че небето като почерня и набързо приключихме празника! Анжелка е доволна, защото я включиха към второкласниците и участва и в кроса, и в щафетните игри. Накрая получи чудесно марково горнище на анцунг - червено! И тъкмо на време, че изведнъж беше захладняло Joy Във ФБ пуснах снимка от преди час - черно небе, ама нещо се размина само с гърменето hahaha

Общи условия

Активация на акаунт