Домакини 38

• 40 027
  • 729
  •   1
Отговори
# 135
Добро утро  Hug
Контеска, съжалявам за загубата ти Flowers Rose Flowers Rose
Валенце, страхотна ти се е получила питката! Иначе аз и днес съм си все така...и по - добре няма да се почувствам, поне няма да е скоро. Наистина ми е много тежко, и лошото е, че не мога нищо да направя  Tired
Марчелка, козунакът го взимам целия, мням!
Гвендолин, добре дошла при нас  Hug
Днес моите четвъртокласници са на матури - външно оценяване по БЕЛ. Утре е математиката, другата седмица са Човекът и обществото и Човекът и природата. Не са готови по нищо, ама не им и пука особено  Crazy Ама стиснете по един палец, дано да изкарат добри оценки.

# 136
Контес, нека почива в мир баба ти! Сигурно е още по-тежко като си далеч и няма как да се сбогуваш с нея.

# 137
Добро утро момичета! Хайде на кафето, че козунака на Марче свърши!!!

Контеса съболезнования  Flowers Rose
Марче незнам дали нервите са те отпуснали, ама козунака е трепач!!! Добре е, че си се разхилила –  не сме у ред то е ясно!  Joy
Ма ко риби, риби, ама са домашни любимци и наистина ще трябва да купуваш ако нещо се случи.
Тити – хуквай за намазката – не е страшно! За кожния - д-р Генчева, това мед. център „Св. Анна” срещу родилното в окръжна, на кръстовището м/у Ген. Колев и Цар Освободител /не старата голяма поликлиника на паркинга/ тел. 052 821 252  Аз съм доволна, защото малкия имаше обезцветени линии по крачетата, които много го сърбяха – стриктно спазих каквото каза и изписа и година по-късно няма и следа от тях, а сърбежа премина веднага. За памперса – купи еднократни подложки/чаршафи /материята е като на памперс/ и не буди детето!!! Малкия сам си махна памперса на 1г и 10м, но спеше с подложка до 5г., защото са се случвали инциденти – дали след емоционален ден, дали при настинка...
Вале царица си!!! С Марче направо ви завиждам на майсторлъка  С обясненията е голям смях, защото той и на български не знае думите – та първо обяснявам що е то графика на бг, какви са й елементите, та след това учим и английските думи, но така е с цялата учебна материя – за него римляни са романи и това е!  Joy
Креми не знаех за това! Годишно ли теглят зк? Ще стискам палци да стане!  Praynig
Вио безсилието ни смачква най-много  Hug Hug Hug   Успех желая на племенниците  Praynig
Хуквам на разходка и после пак ще пия кафе с вас! Усмихнат ден ви желая   bouquet

# 138
Добро утро!

Контеска, Hug, Бог да я прости баба ти! Представям си как ти е тежко, че си толкова далеч!
 Марче, каква е тази красота-отварям очите и първо твоя козунак виждам тука-както глад ме гони тия дни направо целия бих изяла! Въобще не ти трябва миксер с тез златни ръце виж се какви ги твориш!
Тити, колко ти е голямо детето, че махате памперса? Лятото е най-подходящо, моите като отидоха на ясла и ги махнаха там, само вечер слагах, че малкия докъсно вечер не се сдържаше.
Лейди, тежка ти е задачата с тези обяснения-на български, на английски-имаш търпение явно, браво на теб! Аз хич не мога да обяснявам, не ставам за учителка.
Вале, и твоята питка е голяма красота-поздравления!
Оф уфлянквам се още по пижама и се чудя какво по-напред да свърша, че в 13ч съм на фризьор. Чудя се какво да готвя-освен един боб да метна и вечерта някаква скара-това ще е!
Хубав и слънчев ден ви желая! Hug

# 139
Лейдибърд, кандидатстването за ЗК е годишно - кандидатстваме в края на годината (октомври), и на 1 май излизат резултатите. Ние кандидатстваме двамата - и аз, и мм, за да имаме по - голям шанс. Ама пак не стана, за не знам коя поредна година вече.
Тити, вие само нощем слагате памперс, нали? И ние сме все още така, но поне дневния го махнахме. Стана много естествено, без никакви драми. Да видим нощния кога ще го махнем, но има нощи, в които остава съвсем сух. Много са ми омразни тия памперси и на мен, с Дея ще гледам по - рано да се случат нещата.

# 140
  • София
Здравейте, мили дами!  Hug
Контеска, Бог да я прости!  Hug

Имам спешно питане. Трябва да отида до Младост 3, спирка 25 поликлиника. Никога не съм ходила в кв Младост и поради тази причина не мога да отида с колата и ще ходя пеша. Как се стига ?? Разбрах, че трябва да се кача на рейс 213 или 214 ама от къде да ги взема. Дали минават през "Др.Цанков и там имат ли спирка на стадиончето?? Моля да ме ориентирате. Благодаря ви.

Вале, да не пропусна да ти кажа, каква прекрасна е погачата ти. Съвършена е . Такава никога не бих могла да направя.

# 141
Марче пише Автобуси: 4, 213, 214, 305 иначе за транспорта в София ползвам този сайт - не ме е подвеждал в разписание и връзки http://www.sofiatraffic.bg/bg/transport/schedules
На 213 това е маршрута
   ПЛ. ЦЕНТРАЛНА ГАРА
    УЛ. КЛОКОТНИЦА
    ПЛ. ЛЪВОВ МОСТ
     ПЛ. СТОЧНА ГАРА
    УЛ. БЯЛО МОРЕ
     ТЕАТЪР СОФИЯ
     ВОЕННА АКАДЕМИЯ
     ПЛ. ОРЛОВ МОСТ
     ХОТЕЛ ПЛИСКА
     УМБАЛ СВ. АННА
     ХМС
    БЛ. 43 Ж.К. МЛАДОСТ-1
     БЛ. 56 Ж.К. МЛАДОСТ-1
    144-ТО СОУ
    ОБЩИНА МЛАДОСТ
    БЛ. 411 Ж.К. МЛАДОСТ-4
    131-ВО ОУ
    115-ТИ ПОЩЕНСКИ КЛОН
     БЛ. 442 Ж.К. МЛАДОСТ-4
    БИЗНЕС ПАРК СОФИЯ
    БЛ. 472 Ж.К. МЛАДОСТ-4
    БЛ. 480 Ж.К. МЛАДОСТ-4
     Ж.К. МЛАДОСТ-4
Хайде на второто кафе  smile3546
Тук излезе пронизващ силен вятър и заваля, та докато дойде да прибирам наследника ще се мотам из къщи.
Елинор хубаво е да се моташ по пижама из къщи  Peace Имам, нямам търпение - това е положението  Joy трявба да му се налее в кратуната!
Вио ще стане с памперса - Ванко е момченце - те по-късно от момиченцата съзряват. С Деичка ще ти е по-лесно - едно, че ти е второ дете и друго- че е момиченце  Heart Eyes

Последна редакция: ср, 07 май 2014, 12:22 от Ladybird_

# 142
  • София
Калинче, е това от чужбина да си имаш приятелка и да те ориентира как да стигнеш до определено място....а аз си мисля че съм софиянка, само дето съм родена тук....ама на жълтите плочки дето се казва и ми е непонятно из кварталите.  Joy Ще си взема такси, ясно е.
Много ти благодаря.  Hug
Аз казвала ли съм, че ви обичам, не...да си знаете, де.   love001

# 143
Марче  Hug Hug Hug Hug таксито винаги е най-удобния начин!!! Само дето аз обичам да съм подготвена, а и като знам какви таксиджии има из Варна - само да те усетят, че не познаваш града и......

# 144
Ама Марче и аз идвам да те ядосам. JoyВиж какво творение си направила:)
Мойте съболезнования на Контеса! Hug
Тя ви е обяснила какво е смеар тест.Днес ходих.Ужасно неприятно беше.А не ходя за 1 път.Ама зависи кой как те пипа. JoyТук са профилактични тестовете.След 3 седмици резултат.
А за памперса знам ,че окъсняхме ама си е диване.На 3 махнахме дневния.Но пък от раз почна да спи на обяд без памперс.После 5 месеца виках като луда,че се криеше под кошарата да ака.Докато свикне на тоалетна беше зор ама се преборих.
Сега ще е зор и с това ,но ще се справим.Тази нощ ставах 4 пъти да го изпикавам.Не се е изпускал.
Изчетах един куп информация.Поне разбрах,че не сме единичен случай.
Общо взето проблема е,че ако не го събудя ще се напикае и ще стане чак като е мокър.Няколко дни беше с пропуснал памперс и викам така ,и така пера.Поне да го отвикна.Сетих се аз за тея чаршафи.После ще търся как се казваха и да поръчвам на мм да вземе.Проблема е,че казва не се събуждам да пишкам.А иначе като му е мокро скача веднага.
Лейди ще си запиша координатите и ще отида като се върна.Дано помогне,че в чудо се виждам.
Ели на 4,5 е .Аз махам нощен.Дневния е махнат отдавна.
Аз предлагам да нападнем сладкарницата.МАрчето с козунак.А Валето с питки.
ОТивам да готвя нещо и да хапна,че съм озверяла от глад.
Лек ден на всички!

# 145
Eхо къде сте всички?

# 146
Аз вися на една пейка и паса моите пуйчета:-).

# 147
  • UK
Тук тук, ама яко съм отървала всичко и затова само ви чета  Crazy

съболезнования и от мен на Контеска Hug Hug Hug Hug да почива в мир милата ти баба Hug

# 148
Е изтървала била голяма работа.
Как са малките коконки?
Емо дивее бяга в кръг и вика като шантав.Трябвало да се измори. LaughingЩе ме побърка .

# 149
  • Sofia
И аз наоколо...
Пека пиле с доматен сос и ще вечеряме след малко + зелена салта.
Получих си днес доставка от ибея, след някой и друг ден пак.  Доволна съм.

Контес, съболезнования, мир на душата на милата ти баба! Flowers Rose Flowers Rose

Общи условия

Активация на акаунт