Домакини 38

• 40 026
  • 729
  •   1
Отговори
# 120
Ма ко според фън шуй е така  hahaha hahaha hahaha  4 за тях е числото на смърта. По принцип всички други четни числа са ок, защото всичко добро в живота е по 2. За рибките - да са нечетни, презумпцията е, че една от тях ще поеме цялата отрицателна енергия, която е в жилището ви и вероятноста да я загубите е голяма.
Лека момичета   bouquet

# 121
  • при късмета
Май сме обратно на фън шуй ние  hahaha Докато беше една и в тесния аквариум си беше ОК, сега са 2. Днес обаче мъжо и детето са правили спасителна акция именно на първата риба. Напъхала си муцуната в един рапан, заклещила си и не може да излезе, защото рибите не могат да плуват назад. Почнала да се мята и задрънчали рапана и топчетата по дъното та мъжа ми погледнал.  Извадил я е жива и здрава, само две люспички липсват на пръв поглед.
Нищо й няма слава Богу, че шефа беше много уплашен.
Надявам се, че като вземем и другата всички ще си оцелеят.

Замислих се, че май трябваше да вземем еднакви златни рибки на цвят. Ако стане нещо с някоя, май ще се налага да тичам за нова, ако шефа не е тук  newsm78  Риба, риба, ама детето ще се разстрои. То и на мен са ми симпатични и им се радвам

Лека нощ и от мен, че утре пак ставане рано

# 122
  • София
 Joy Joy Хиля си се... Joy На кой рибките , на кой картичките, на кой техниката не е у ред, ама май и акъла ѝ...Ели, на мен и котка не ми разрешават...зависТ ме обзема за мъркащото животинче.  Само едни китки ми останаха, как не съм ги потурчила и тях...  33uu
Е, хайде лека ви нощ, аз продължавам да се трудя и да си успокоявам нервите.
Утре имам много задачи да видим какви ще ги свърша.

# 123
Лейди няма да ти откажа,че си е мъка.Ползвам вече 10 крем ако не и повече поред.
Всичко има временен ефект и до там.Ползвала съм специален сапун за дерматит и бла бла квото се сетиш.Емо имаше като бебе,но го израсна.А при мен на дърти години се появи .Вече 3 г ме мъчи.
Хахах Марче ядосана жена е сериозно нещо. Simple Smile
Не му се сърди на човека!Иска най-доброто.Ще ти намери по-хубав.
Оф утре съм на смеар тест.Мм ми умънка света да си записвам час.чул по радиото,че имало момиче на 19 починала от това.Аз се хиля и викам:А няма да се оттървеш рано от мен ,още ще се мъчиш.
 Joy Joy
Почвам пак мъките с памперса на тоя дивак.Лятото не успяхме.Но сега ще се мъчим на цената на всичко.Няма да ми става английско диване на училище с памперса.Ще ходя като робот да ставам на 2 часа.Утре ако чуете дзвер аз съм.Не се ли наспя света ми е крив.

# 124
Тити - ко туй нЯщо смеар тест? Да ходим и ние, да не затрием рано-рано?!
Емо още с памперс ли е? На моя приятелка беше с памперс до много късно, все отлагаше, ама накрая нямаше накъде и работата стана от раз. Тя тъкмо се беше затръшкала как ще го маха и т.н., а то детето само това чакало. Една издънка нямаха, дори й беше казала, че й е много проветриво на д*пето, ама в положителния смисъл. Явно му е тежяло на детето.

# 125
  • София
Тите, какво е туй чудо смеар тест???  Казвай веднага да ходим и да се записваме??

Вие си мислите , че аз се шегувкам,  че си успокоявам нервите нали с разни глупотевини, ей ме на готова ви е закуската, молим..... Heart Eyes

от вас е кафето... Heart Eyes Внимавайте, горещо е и затова е още във формата.. Simple Smile
Лягам си.

# 126
Марче, горещо, не горещо, вземам си веднага!

# 127
  • София
Веднага трябва да се пробва.  Simple Smile Забравих  да допълня,  че това е козунак "Гуинет" с настърган шоколад и предварително запечени лешници и тази рецепта е от Луна, не е моя.  По рецепта от блога на Мариета.

# 128
Веднага трябва да се пробва.  Simple Smile Забравих  да допълня,  че това е козунак "Гуинет" с настърган шоколад и предварително запечени лешници и тази рецепта е от Луна, не е моя.  По рецепта от блога на Мариета.

Oх, говори ми! Звучи и изглежда уникално вкусно. Направо и миризмата му усещам през екрана, ех, защо не съм по-близо?!

# 129

Тъжен Гергьовден момичета е за мен този. Да почива в мир милата ми баба !

П.П. Смеар тест е тест за рак на маточната шийка-цитонамазка.

Последна редакция: ср, 07 май 2014, 06:04 от Анонимен

# 130
Контеска - лека й пръст на баба ти!

# 131
  • при късмета
Добро утро!
Контеса, да е светло на душата й  Flowers Rose Flowers Rose
И аз имам задачки и трябва да излизам рано днес. А как ми се спииии. Като са почивни дни мъжа ми става  детето и аз си спя. После като пак започна рано да ставам ми е тегаво.
Хубава работна седмица прекрасни  Hug

# 132
  • София
Контеса, много съжалявам за твоята баба! Cry Да почива в мир!

Марче, тоз ТМ друг път с теб не го взимай Laughing. И аз се посмях от сърце, да ме извиняваш. Heart Eyes
Козунакът ти е станал разкошен, мммм!
Вио, как си днес? Дано се чувстваш по-добре! Hug
Смърфи, и аз да кажа, че картичката много ми харесва, много!
Калинка, справихте ли се с обясненията с детето?
   bouquet

Я да ви покажа каква красота сътворих за РД на моя свекър:

Последна редакция: ср, 07 май 2014, 08:33 от Валенцето

# 133
  • Fort Worth, TX
Добро тро.
Контес, нека е светло на душата й.
Маре, слушай сега.Кажи на мъжа ти,Щом не е китайско не е оригинално.Той сигурно и по джипа има поне една китайска част😁само дето не го знае.Козунака ти е уау.Отивай си го купувай и не мисли.Техниката е въпрос на късмет, а не на марка и производител.Моята Тошиба как гръмна нали уж ориджинал.
Лейди, за легална емиграция на големи семейства е това.Изключвам варианта, когато си с безумно много мозъчни клетки и супер специалист в дадена област.

# 134
  • Fort Worth, TX
Добро утро.
Контес, нека е светло на душата й.
Маре, слушай сега.Кажи на мъжа ти,Щом не е китайско не е оригинално.Той сигурно и по джипа има поне една китайска част😁само дето не го знае.Козунака ти е уау.Отивай си го купувай и не мисли.Техниката е въпрос на късмет, а не на марка и производител.Моята Тошиба как гръмна нали уж ориджинал.
Лейди, за легална емиграция на големи семейства е това.Изключвам варианта, когато си с безумно много мозъчни клетки и супер специалист в дадена област.

Общи условия

Активация на акаунт