Не се ядосвай.Не знам какво става, но недей се хаби.

с тези пари колко екскурзии ще направим. А аз много обичам часовниците и чантите. Имам един за пред хората, както се казва, и мнооого други от прилични марки. Като тръгнахме за насам, един несесер го напълних с моите часовници, ама все един, два нося, другите не се сещам да ги извадя от несесера.
обривам се от метали...направих няколко опита да го сменя ама все плачевни и реших, че не си струва парите и за часовника и след това за лекарствата
та скъпа ми идва подръжката, ама като си свикнал с часовник...мм като не носи други украшения все очите му са в часовниците 
обривам се от метали...направих няколко опита да го сменя ама все плачевни и реших, че не си струва парите и за часовника и след това за лекарствата
та скъпа ми идва подръжката, ама като си свикнал с часовник...мм като не носи други украшения все очите му са в часовниците 
тия са за убиване
съжалявам, че ти е криво. Надявам се, че ще се оправят нещата.
Пак нямахме ток, не се знае тия с постоянния кабел дали и утре ще дойдат
Много заявки за им се събрали почивните дни и кога ще стигнат до нас никой не знае.

Отидохме днес до Техномеркет да си купя това което съм си пожелала, нося си парите, доволна съм вътрешно, всико ми е наред. Да, ама не, защото не отидох сама, а взех с мен и ММММММММММ.... Защо го взех да ми се чуди на акъла човек...
Всичко беше точно до момента в който видя, че уреда е производство Китай. Не, та не!!! Не може , да се чака да дойде производство от Европа, а и след като разбра, че всички други уреди са изкупени от производител в Европа, и само са останали два китайско производство, се тръшна като дете на земята и ми отказа категорично. Прегризах си и нервите и вратлето и ...всичко. Сега за да се успокоя и да си намеря работа започнах да правя козунак. Нека да му дрънчи из кухнята и да не може да спи, така му се пада. Ще си чукам орехи, ще си пускам миксера, ще си тракам колкото си искам. КазАх!!!

Шегувкам се.
И в сайта който ми даде да чета и в книжен вариант ми ги дадоха от един магазин, точна същите неща, не прочетах, че трябва да са нечетен брой.
Не, не става тази работица... 

, каквото и да те е огорчило да мине, има и такива моменти в живота.