Домакини 38

• 39 570
  • 729
  •   1
Отговори
# 105
  • Fort Worth, TX
Мани ги тея американски маймуни.Да им имам и бъгавата система.Подлудиха сума ти народ.
Не се ядосвай.Не знам какво става, но недей се хаби.

# 106
Вио -  spoko

Калинка - следващият часовник ще е механичен, ама ММ заглежда едни марки...  ooooh! с тези пари колко екскурзии ще направим. А аз много обичам часовниците и чантите. Имам един за пред хората, както се казва, и мнооого други от прилични марки. Като тръгнахме за насам, един несесер го напълних с моите часовници, ама все един, два нося, другите не се сещам да ги извадя от несесера.

Креми - една приятелка коментираше по повод ЗК, че може да те изтеглят, ама ако си голям номер, визите да не стигнат за теб. Аз си мислех, че като те изтеглят е сигурна визата, само се минават процедури.  newsm78

# 107
  • Fort Worth, TX
Права е приятелката ти.Ако номера е над 40 000 вероятно се разминаваш със Зк.Тая година пак имаха бъг в системата.Днес разпратиха мейли, че трябва да се проверим наново.Уви отново не сме.Тъкмо се бях примирила и пак ме изнервиха.Ай ще им се незнае.Няма да им се пържа на маямското слънце я и да пия маргарити.Ще си смуча Каменица с пържени картофи и цаца.

# 108
Креми, не е свързано с американците.
Уф, ай стига! Наздраве  cheers

# 109
Смърфи аз нося един часовник само и то от 87г. hahaha обривам се от метали...направих няколко опита да го сменя ама все плачевни и реших, че не си струва парите и за часовника и след това за лекарствата  hahaha та скъпа ми идва подръжката, ама като си свикнал с часовник...мм като не носи други украшения все очите му са в часовниците  Joy
Наздраве момичета - може да е за добро - друго ще се отвори!!!!

# 110
Взех си бейлисче.
И аз яхнах коня малко днес.Но ми мина.
Вио защо така те разочароват точно на празника?
часовник не нося защото имам дерматит баш на вените на ръцете и ме сърби от тях.Иначе си имам и си висят от доста време.Лощото е ,че тоя дерматит е на път да ме побърка.На моменти вечер като си легна и ме сърби кожата на всякъде.Вманиачих се ,че е от праха.Смених го с друг по-специален уж.
Смърфи и на мен ми хареса картичката.А и като е направена с мерак и внимание човека ще и се зарадва 100%.

# 111
  • Fort Worth, TX
Смърфи аз нося един часовник само и то от 87г. hahaha обривам се от метали...направих няколко опита да го сменя ама все плачевни и реших, че не си струва парите и за часовника и след това за лекарствата  hahaha та скъпа ми идва подръжката, ама като си свикнал с часовник...мм като не носи други украшения все очите му са в часовниците  Joy
Наздраве момичета - може да е за добро - друго ще се отвори!!!!
Лейди, аз не искам другаде.Ако съм искала досега да съм се преселила.За мен  избора е Америка или България.Не ме блазни никъде другаде.Освен ако не забогатея рязко с няколко милиона и се преселвам моментал в Мексико-Козумел.

# 112
  • при късмета
Добър вечер!
Леле какъв номер са ви врътнали със ЗК  ooooh! тия са за убиване
Вио  spoko съжалявам, че ти е криво. Надявам се, че ще се оправят нещата.
Смърфи, хубава си е къртичката, много даже. Защо така се подценяваш?
Мерси за питието на Ели и тази вечер имам нужда. Временния кабел, който сложиха при аварията, не малко, че стои, а не е сменен още с постояния, а взе, че изгърмя  #Cussing out Пак нямахме ток, не се знае тия с постоянния кабел дали и утре ще дойдат  #Cussing out Много заявки за им се събрали почивните дни и кога ще стигнат до нас никой не знае.
Добре дошла на Гвендулин   bouquet

Добре, че взехме голям аквариум. Ще ни дадат още една златна рибка. Решили са да гледат други рибки  търсеха стопани на тяхната златна, та ще я вземем.
Започвайте да поръчвате желания, все някой ще го огрее. Марче за твоето съм предала, чакай
Наздраве на всички

# 113
Креми никога не съм се интересувала за щатите и може да ми е тъп въпроса, но само зк ли е пътя за там?
Тити нямаш ли назначено лечение за дерматита? Аз съм супер доволна от детската дерматоложка в ДКЦ "Света Ана" във Варна, но не й помня името - само една детска дерматоложка има там - много приятна млада жена - направи страхотен преглед на детето и изписа адекватно лечение - ако искаш като се прибереш я потърси. Мога да проверя за име и координати ако ти трябват.
Ма ко добре е златните рибки да са нечетно число!!!! Никога 4!!!!

# 114
  • София
Добър вечер, прекрасници!  Hug
 Така съм яхнала метлата, че съм прегризала въжето от злоба. Ама, хак ми е след като не си върша сама работата и не си задоволявам сама желанията и се правя на добра и възпитана.  #Cussing out Отидохме днес до Техномеркет да си купя това което съм си пожелала, нося си парите, доволна съм вътрешно, всико ми е наред. Да, ама не, защото не отидох сама,  а взех с мен и ММММММММММ.... Защо го взех да ми се чуди на акъла човек... Banghead Banghead Rage Всичко беше точно до момента в който видя, че уреда е производство Китай. Не, та не!!! Не може , да се чака да дойде производство от Европа, а и след като разбра, че всички  други уреди са изкупени от  производител в Европа, и само са останали два китайско производство,  се тръшна като дете на земята и ми отказа категорично.  Прегризах си и нервите и вратлето и ...всичко.  Сега за да се успокоя и да си намеря работа започнах да правя козунак. Нека да му дрънчи из кухнята и да не може да спи, така му се пада. Ще си чукам орехи, ще си пускам миксера, ще си тракам колкото си искам. КазАх!!!
Взимам си един Бейлис веднага, а дали да ливна и малко ром та да се занитя окончателно. Ели, благодаря имам нужда огромна от успокоително.

Моренче, благодаря за поздрава! Ако стане козунака на Гуинет утре ще го покажа, ако не го объркам от злоба и удряне У масата.  Mr. Green

Смърфи, жестока ти е картичката тази с тромпета. Те такова чудо не мога да направя. Подарявай я спокойно, много е хубава.
А за часовниците е много важно да са на правилното място. Винаги ходя в упълномощени сервизи на Омега, иначе ме е страх да не ме прекарат с нещо. Даже за мен си поръчвам и оригиналната каишка, да,  чакам около месец за да я изработят и  изпратят, но нека така да бъде. Всяко хубаво и скъпо нещо си иска и грижа. Мое мнение.
Вио,  Hug Simple Smile

Ма-ко, благодаря за вниманието за желанието и рибката. Трябва да се успее с тези златни рибки. Ще взема да те посетя и на живо да си изкажа мислЪтЪ.  Simple Smile Шегувкам се.

Гвендолин, добре дошла, ама не виждам нещо да почерпиш...то на гости се идва с бонбони, торта, нещо за пиене....няма нищо. Сухоооооо е... newsm78
 Сега продължавам да тракам и започвам да удрям У масата.  Mr. Green
По-късно ще  намина да ви видя, кое е тук и кой го няма.

# 115
Хаха, Марче, тракай, току-виж си променил мнението. Ама то има ли уреди да не са правени в Китай? Тук не е важно къде е правено, а под какъв бранд е правено, защото брандът гарантира качеството.
Китчън ейд къде са правени, виж ги и тях! Може да са по-скъпи, ама ако са мейд ин Юръп, да купува бързо!!!

То нашите часовници все по оторизираните сервизи са ходили, ама тук е по-различно, ама ще разказвам като се видим.

Славчето дали се върнаха от Гърция?

# 116
Марче  hahaha hahaha hahaha hahaha  Hug Hug Hug Голяма си скица!!!! Ади да ти минава и ще намерите точно какъвто трябва!!!

# 117
  • при късмета
Калинка, те сега са две, като приютим и другата ще станат три. Защо никога не трябва да са 4?  newsm78 И в сайта който ми даде да чета и в книжен вариант ми ги дадоха от един магазин, точна същите неща, не прочетах, че трябва да са нечетен брой.
Нашите сега са 2, т.е. четни
Марче, не ми се сърди, ама смешно ми стана  Laughing Досега се тръшкаше, че не иска да дойде с теб, сега защо дошъл. Казах ли ти, да не тормозиш човека, м? Да си беше отишла сама, като го уведоми какво искаш

# 118
  • София
Смърфи,  Китчън е робот не е за мен и е около 1600 лв. Е, тогава ако го купя да си хващам под ръка Валето и Моренка и да отварям сладкарница.  Simple Smile  Не, не става тази работица... Joy
Ще ви убия всички , че ми се смеете, ама май си е за смях....нали си знаете , че аз не се сърдя на вас никогаЖ, освен на домашните.  Joy
Продължавам да си чупя орехи.....мда. Доволна!!
Тестото ми втаса, скачам.  Grinning

# 119
Ауу Марче, като буреносен облак си! Недей се коси, ще мине, не хаби нервни клетки, че са ценни. Ми то вече всичко е китайско, няма вечни уреди, до гаранция и сменяш. То и по-нови модели излизат, няма да векуваш с този миксер я-обясни му на мъжът ти или отивай и сама си го купувай щом толкова много го искаш. Айде блъскай козунака и ще чакаме да ни почерпиш! Знаем, че си майстор и пак ще стане разкошен! Peace
Вио,  Hug, каквото и да те е огорчило да мине, има и такива моменти в живота.
Креми, с право се ядосваш на американците-нали една година бяха сгр ешили нещо и в лотарията. Имаше избрани, та после ги анулираха, брат ми разправяше някакъв пич чак брак сключил набързо та после се ядосвал. Mr. Green И аз на младини редовно пусках, още с писма беше, но ММ беше категоричен ако ни изберат, че никъде не тръгва. То и затуй си останахме тука-добре си ни е, вече да му мислят децата ако искат да заминават-аз само на гости и да гледам внуци ако ме поканят!
Ма ко, запали ме съвсем с тези златни рибки, откога мрънкам и аз-ще взема да купя, но много се местим ние все та не ми се мъкнат и домашни любимци-котката ми стига.

Общи условия

Активация на акаунт