Домакини 38

• 39 564
  • 729
  •   1
Отговори
# 90
Здравейте, момичета!
Честит празник! Ста ди, жив и здрав да ти  е синът, да расте щастлив и много да ви радва!
Вио, на сестра ти здраве и много радостни моменти да има желая!
Хортензия, ЧРД! И на теб всичко най- хубаво желая, весело отбелязване на празника! Вярно, защо не си Гергана, двоен празник щеше да имаш!
Марче, добре дошла!
Луси, оправи ли се малкия?
Аз се завърнах в Бс и ще оправям багажи, но първо ще глътна едно кафе, че ме почна главоболието. Това ПМС много ме тормози в последно време, почнах да не понасям никой край мен, сама се прибрах чак, дано ми мине до довечера.
Весело изкарване на празнуващите! Довечера щв дойда за питие!

# 91
Ето ме и мен наработих се.Оправих си къщата и сега почивам.
Нищо интересно.Вчера бяхме на ципура с картофи с масло.За сефте правих аспержи.Не са лоши.
Днес сме на спагети със сос и кашкавал.Писна ми от тея меса.А и традицията е за Великден агнешко в нас.Отивам да метна именниците под ред да им честитя.Лек ден на всички!

# 92
Здравейте   bouquet сядам да изпия едно кафенце, че да хуквам да прибера наследника.
Гвендулин добре дошла и благодаря за пожеланията   bouquet
За днес приключих с домакинската работа  hahaha

# 93
Добро утро и от мен!

Хортензия - Честит Рожден ден! Да си жива и здрава и много сбъднати желания!

Честит имен ден и на всички именици!

Нещо не ми се получава картичката, не ми харесва. Ама като я правя в последния момент, така ще е. Липсват ми още доста неща, скъпо хоби си избрах...
Сега ще я довършвам, след това ще отида да сменят батерията на часовника на ММ при един препоръчан часовникар, че часовникът е скъп. Да видим какво е направят, малко ми е притеснено.
После пак съм тук.

# 94
  • София
 Hug Как сте, дами!
Честит празник на всички , които празнуват!
Ста ди, на вашия Гошко много целувки, да расте здрав и силен!
Хортензия, честит ти рожден ден!

Ние обиколихме тук там Simple Smile. Стигнахме до кораба Радецки в Козлодуй. Simple Smile А днес празнувахме имен ден на баща ми и на племенника ми. Simple Smile И се прибрахме по живо, по здраво. Ще ви чета довечера по-подробно. Hug

Гвендолин, добре дошла! Hug

# 95
  • UK
Хортензийка, честит ти имен ден и рожден ден! Жива и здрава да си!!!  bouquet Hug

ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ВСИЧКИ ИМЕННИЦИ  bouquet

Гвендолин, добре дошла!  bouquet[/color]

# 96
  • Sofia
Мушкат, Честит Рожден Ден! Бъди здрава, щастлива и обичана!   bouquet
Честит имен ден и на малък Георги, Ста ди! Да расте голям юнак и с гордост да си носи името!  Hug
Честито на всички именници! Simple Smile
Гвендулин, добре дошла си сред нас! Благодаря за почерпката!  Hug
Добре са си дошли и странстващите!  Hug

Hug ви!

# 97
честит имен ден на Хортензия и на Гого на Стади!
Бъдете живи и здрави!

Отивам да правя макарони със кашкавал и сосче .

# 98

Добра вечер, момичета!
Празнувате ли? Аз да спазя традицията, нищо, че нямам именници, агнешко пекох-прекрасно стана! Преядох и съм вече на бейлис с шоколад за десерт! От утре ще съм на диета! Mr. Green
Почвам да правя планове за работната седмица, стига толкова почивки.
Хайде заповядайте на питие, ако сте приключили с вечерята!

# 99
  • Fort Worth, TX
Ние се прибрахме от гостито.
Вио, какво стана?

# 100
Леле, какъв порой се сипе навън, не е истина. Аз успях да се прибера преди десетина минути, тъкмо навреме. Смених батерията, то това си беше сервиз за Омега, много модерен.

Ето ви картичката, не ми харесва. Идеята беше да е веселяшка, ама поради липса на такава хартия в оранжевата гама, стана мацано д*пе с тиква. Именикът е тромпетист, та единственият печат, който открих беше на Гарфийлд, ама се оказа с лошо качество. А и мъжка картичка трудно се прави:

1, 2

Оплаках се! Сега ще правя още една картичка за събота, три бг момичета ще се съберем да отпразнуваме по женски РД на едната. Ама тук, като че ли съм по-спокойна, женските картички са по-лесни.

# 101
  • Fort Worth, TX
Готина е.Много е свежарска даже.

# 102
Добра вечер   bouquet
Ние също хапнахме по традиция, но сега накиснах бобеца за утре, че то едно бутче конинко е - свърши  hahaha
Елинор грабвам си питие!
Смърфи за теб като изпълнител, картичката може и да не е савършенна, на за мен като консуматор е прекрасна!   bouquet Супер е станало за часовника! Ние сме с механични, но пак си искат подръжка.
И аз да се оплача - трудно обяснявам на 9г, как се презентират данни на графика...нещо ми куца методиката - чертах, правих таблици...накрая поне разбра как да структурира информацията...после ми обясняват как децата в бг били по-напред с материала по математика...

# 103
Смърфи, готина ти е картичката  Peace
Креми, нищо не стана, отново не сме избрани  Tired
Ние се върнахме от нашето гости, ама нещо не се получи  Confused Много съм огорчена, не мога да ви споделя, но ми е криво, много криво.

# 104

Общи условия

Активация на акаунт