Домакини 38

• 39 655
  • 729
  •   1
Отговори
# 375
Добро утро момичета! Слънце грее на вън и направихме разкошна разходка!
Лус благодаря за кафето    bouquet
Вале разкошен танц на децата – гледах го заедно с малкия и коментара беше – много ми харесват момичетата и танца, ама музиката не ми хареса   та човека е гледал само момичетата – изобщо не е и чул музиката  какво ще го правя тоз кратун изобщо не знам – като види хубави момичета му висва долната челюст и блокира
Тити стига се вкарва излишно във филми!!! Едни деца по-рано започват да контролират мехура си, други по-късно!!! Това е както и с прохождането!!!  Не можеш да учиш дете да проходи на 3 месеца!!! Трябва да дорасне за да го прави – при едни по-рано, при други по-късно!!! Като четеш за ношно напикаване – проблем е след 5-6 навършени години!!! Какво искаш да го научиш – да се буди да пикае ли??? Няма такъв филм – само му разваляш съня и можеш да му навлечеш невроза!!! Казах ти – купи си еднократни чаршафчета, слагай ги на леглото и остави детето да спи!!! За това говоря http://www.ebay.co.uk/itm/Readi-Disposable-Incontinence-Bed-pads … -50-/301068925412 – купи си ги не са скъпи и си спете с детето като хората!!!
Кокона в европата където съм законите се спазват – да има престъпност, но не е ежедневие. Пожелавам ти никой от твоите познати и ти да не попадате  в такива ситуации. Всеки се изказва и прави заключение от собствения си опит – ти имаше крайни заключения за здравеопазването в бг от своя си опит. И тази случка не е прецедент – ако попътуваш из северна България ще видиш много изоставени села, обезлюдени в последните години благодарение точно на такива набези – там няма полиция, няма лекари, няма магазини... сигурно не си и чувала, че в някои села се пазарува от магазин в камион идващ веднъж на седмица носещ хляб, олио, сол, захар...но това го има...
Марче аз чакам разказа ти!
Усмихнат ден момичета!!!

# 376
  • София
Добър ден, прекрасни!  Hug
Калинче, ще разкажа за концерта, но няма да мога днес, а снощи нещо ме пресече след като разбрах за близките на Контеска. Не му беше време и часа да ви разказвам как съм си подскачала и пяла и крещяла и свиркала с два пръста в уста. Но ще споделя впечатления, но ми дай време.
Днес, довечера се очертават гости за вечеря.  Mr. Green Не ми се искаше и не ми се занимаваше, ама...Ще се пече агнешко, а и трябва един сладкиш да забъркам за кафето. Вероятно ще бъде еклери, защото ми са най-лесни, а и забравих да си  извадя маслото да се размекне. Та, това ще е.
Още по помотвам, а времето лети и как не ми се искааааа....
Така.
Коконке, вероятно с теб живеем на различни места. Ти не четеш ли преса, не гледаш ли телевизия, не са ли те обирали, не си ли се сблъсквала с полицията и нейното незаинтересувано отношение, не виждаш ли бедност по селата и безизходица...вероятно гледаме в различни посоки. Само вчера имах един случай с полицията, спряха ме защото говорих по телефона и карах. Да, в нарушение съм и им казах да пишат глоба. Е, не, въртяха сучиха, обясняваха как ще ми е трудно да отида до банката, как трябва да чакам  на опашка да си платя глобата от 20 лв, докато накрая се разбрахме да им я дам на ръка. Не съм ги молила за това!!!! Взеха си ги доволни, че са ме преметнали. Нямах сили повече да се занимавам с тях. Това са хора под пагон, на които аз трябва да вярвам и да им се доверявам за всичко , когато имам необходимост, е, как да стане, как да им вярвам....не мога.
Вале, видях, видях девойката. Много е хубава! Калинче, ама твоя малък мъж....
.....................
Вале разкошен танц на децата – гледах го заедно с малкия и коментара беше – много ми харесват момичетата и танца, ама музиката не ми хареса   та човека е гледал само момичетата – изобщо не е и чул музиката  какво ще го правя тоз кратун изобщо не знам – като види хубави момичета му висва долната челюст и блокира
.................
Joy Joy hahaha Мъж бре жена, мъж!
Продължавам да действам, ама бавно и мързеливо.  Mr. Green
Приятен!!

Последна редакция: сб, 10 май 2014, 12:47 от marchеva14

# 377
Коконке хич не са филми.На скоро разбрах,че най-вероятно човек които е роднина дойде тук и му помогнах до колкото мога.Но на края искаха да живеят месеци наред в нас и едва ли не аз да им плащам разходите, а аз не се съгласих.Този въпросния човек от злоба после се оказа,че играел комбина с циганите в селото и ходели да обират къщи.Аз също си глътнах граматиката.
На мен също ми се видя филм.Но явно има пръст в обира в нас, и в на дядо ми къщата.Глада в бг е страшно нещо.
ММ и майка са толкова разочаровани,че няма на къде повече.ММ даже вика повече не искам никой в бг в нас.Не знаеш кой какъв е.Аз не мога да проумея такива изроди как съществуват.
Но съм на мнение ,че все някаква сила има и всеки си плаща греховете.
Лейди и аз си мисля да не го нервирам.Но ако не го будя ще е мокър.А целта ми е да стане до 1 път на вечер.Не е стресиран.Тая нощ нямаме напикаване и е горд със себе си.четах за схема със слънца и облаци и сега ще я практикуваме Simple Smile
Взех му непропокаеми.

# 378
Тити слънце и облак е страхотна система!!! Ще се оправите - бях по-рязка просто защото е момченце и не е още толкова голям, че да се води проблем! Имам много материали и такива книжки-дневници, но са в бг. Ако като се прибереш в бг и нещо още те притеснява с напикаването на Емо ми пиши и мога да те изпратя на консулт.   bouquet
Марче - не бързам с разказа - то за това си трябва и подходящо настроение   bouquet
Направих баница за закуска и сега се чудя дали ще вали, че имам пилешки филета и ми се искаше на пържолки на скара, ама ако завали, ще са със гъби и сметана на фурна  hahaha Десерта днес ще е сладолед  Joy

# 379
  • Fort Worth, TX
Деси, крадат на общо основание.Явно си нямала близки срещи и затова не знаеш.На мъжа ми вилата в Самоковско я разбиваха.Малко случаи ли има на изнасилени и бити баби за една пенсия.Ти май явно не гледаш новини.

# 380
Да явно му хареса идеята.
Обясних му кое за какво е и обещах подарък ако имаме 30 слънца.Въодъшевен е от идеята.Даже си взе лист да рисува.Да смятам ако видя ,че има проблем да го заведа в бг на лекар.Но мисля,че ще се справим и това е едно от лудите ми притеснения като майка. Joy

# 381
  • София
Другарки мили, хайде по едно кафе да му дръпнем... Simple Smile
Сядам да почина малко, защото съм луда полудяла.  Най обичам да имам гости за вечеря и в един момент да ми се каже, "ама няма да сме четири човека а шест...."а сега , де. Та като съм се развъртяла, нямам спирка. Направих един кейк, ама той не е хубав щото е с олио, но маслото е като камък и е невъзможно да работя с него, но ще го залея с шоколад, малко да е по разкошен.  Mr. Green После направих и едни еклери, крема е готов по-късно ще ги пълня , хляб направих, и най-накрая се пече агнешкото.  Салатите са готови. Кога ще стане..... newsm78 Ами ще чакат, това е положението.
Сега почивам с една цигара няколко пъти  Wink и едно силно кафе.
Каня ви... Simple Smile

Запушила съм и олука на кооперацията и в момента М с една водоструйка под налягане се опитва да ги отпуши за да се оттича водата...и ми е едно...мазало. .. Mr. Green Терасата не съм оправила, а едните хора,  които ще идват и за първи път ще са ми на гости и вероятно ще искат да погледнат гледката към Витоша, та и това ще трябва да оправя. Нямам време.....оф.

# 382
  • UK
нямам време да гледам филми, както и да пиша, но че се краде краде се, спор няма, растат ни зъби и е ад някакъв!!!

# 383
  • Sofia
Душа, благодаря за кафенцето!  Grinning
И аз тъкмо седнах за това.
Бяха ми мама и брат ми на гости, черпих с кексчето и всички сме очаровани.

Е, хайде тогава от моя Шоколадово-портокалов кекс, за следобедното кафе!

# 384
Добро утро от мен! Аз се събудих с едното око, ама ММ спи дълбоко. Днес ще излизаме да си купя бюро, после ще сглобяваме един шкаф и бюрото. И най-накрая ни предстои лека реорганизащия на вещите по гардероби, шкафове и т.н. С две думи никаква почивка.
А и съм на рожден ден довечера... Ще пиша като мога.

# 385
  • София
Ау, Моренке, много е хубав този кейк. Отивам да препиша рецептата, ей,  как ме е яд, че си забравих маслото от снощи да го изнеса, щях да спретна нещо по-хубаво.  Mr. Green
С терасата нищо не стана.  Запуши се окончателно. Ако ливне сега и един голям дъжд ще  тече по кооперацията.....много се притесних. ooooh!
Аз пък ще ви черпя с едни еклерчета, набързо направени. Нямам време за шоколадова заливка-поливка.

# 386
  • UK
Лейди аз незнаех, че живея извън Европата Whistling

# 387
Добро утро момичета,

благодаря ви за подкрепата. Ако знаете как ми се иска да е филм, да не се случва на близките ми и да не се налагат крути мерки ,ама не било писано май.
Днес се изнасят от къщата на баба и дядо ,в която са живели над 40 години  Cry

ма ко твоите постове им ги пратих на текстово съобщение за да не забравят нещо важно в шока !Благодаря ти  Hug Hug

Марче, Hug не мога да ти изкажа колко ме развълнува и твоят пост  Hug
Пиши за концерта, разкажи , ще промениш темата .Виждам ,че не е приятна .

Коконче, донякъде те разбирам ,защото и аз не гледам новини и ако някой ми кажеше нещо подобно преди не бих му повярвала . Но когато човек сподели в мъката си нещо нападките не с най-добрият ответ .Помисли ако ние ти бяхме казали ,че когато това се случи с майка ти е звучало като филм ,как би се почувствала и то от приятели?  Hug
Моренка, Смърфи, Тити, Валенце, Креми, Лусс, Калинка, ма ко, Марчева благодаря ви [/b]!  Hug Hug
Нека затворим тази тема, жалея и не ми се влиза в спорове !

Детето е добре вече,  много е весела ,защото  поръчахме и партито за РД вчера .Ще бъде на детски клуб ,покани ще правим днес и ще се разпращат в понеделник .Партито ще е с rock and roll  тематика и  децата ще имат дрескод- любима рок звезда или любим приказен герой. Ще е на 1ви юни ,с 11 деца и ще имат аниматор и hostess .Дано дойдат децата и да се повеселят заедно .

Марче, еклери ,мммм   bouquet

Отивам да заредя пералня, съдомиялна и сушилня,имам пълнени чушки с ориз от вчера ,няма да готвя ,а довечера сме на китайски ресторант така,че днес ще ми е мързеливо  baby_neutral

# 388
  • София
Контеска, то не може само да се лигавим и да не споделяме и съчувстваме  за лошите неща които ни се случват, нали затова сме си другарки....мда.  Hug
За концерта ще разкажа, дай ми време и настроение.

Ох, само притичвам между компютъра и фурната с агнешкото. ПиснА ми това полив-залив отгоре му. Хубавото е, че го полях с 50 гр хубав коняк и изобщо не мирише, щото нали знаете, че хич не си падам по него.  Mr. Green
Продължавам.

# 389
  • при късмета
И на мен ми е едно мързеливо. Ама надуших еклери и кекс и пристигам  Laughing
Контеска, детето да изкара най-хубавия празник
Марче, това с олуците е много неприятно. Колко етажа е сградата? През известно разстояние имат снадки със скоби. Това, ако са външни. Вижте горе-долу при кой съсед се пада, ако може да се достигне, трябва да се разглоби снадката и да се изчисти.
Смърфи, приятно изкарване на рождения ден
Калинка за гъби със сметана и сладолед и до Ирландия ще дойда
Вио, какво трябва да пусна, че да те доведе? Мерна се с едно изречение и пак изчезна. Добре ли си, момиче?
Шефа е разхвърлял де що има играчки по подовете и в спалнята и в хола. Една остана на рафта иска и нея да свали  ooooh! Строих го да избира с какво ще играе и дрегото да се прибере. Почна, ама трябвало и аз да отида  Crossing Arms
Та ставам да разминирам пода. После ще дойда. Гушки за всички  Hug

Общи условия

Активация на акаунт