Лус благодаря за кафето

Вале разкошен танц на децата – гледах го заедно с малкия и коментара беше – много ми харесват момичетата и танца, ама музиката не ми хареса та човека е гледал само момичетата – изобщо не е и чул музиката какво ще го правя тоз кратун изобщо не знам – като види хубави момичета му висва долната челюст и блокира
Тити стига се вкарва излишно във филми!!! Едни деца по-рано започват да контролират мехура си, други по-късно!!! Това е както и с прохождането!!! Не можеш да учиш дете да проходи на 3 месеца!!! Трябва да дорасне за да го прави – при едни по-рано, при други по-късно!!! Като четеш за ношно напикаване – проблем е след 5-6 навършени години!!! Какво искаш да го научиш – да се буди да пикае ли??? Няма такъв филм – само му разваляш съня и можеш да му навлечеш невроза!!! Казах ти – купи си еднократни чаршафчета, слагай ги на леглото и остави детето да спи!!! За това говоря http://www.ebay.co.uk/itm/Readi-Disposable-Incontinence-Bed-pads … -50-/301068925412 – купи си ги не са скъпи и си спете с детето като хората!!!
Кокона в европата където съм законите се спазват – да има престъпност, но не е ежедневие. Пожелавам ти никой от твоите познати и ти да не попадате в такива ситуации. Всеки се изказва и прави заключение от собствения си опит – ти имаше крайни заключения за здравеопазването в бг от своя си опит. И тази случка не е прецедент – ако попътуваш из северна България ще видиш много изоставени села, обезлюдени в последните години благодарение точно на такива набези – там няма полиция, няма лекари, няма магазини... сигурно не си и чувала, че в някои села се пазарува от магазин в камион идващ веднъж на седмица носещ хляб, олио, сол, захар...но това го има...
Марче аз чакам разказа ти!
Усмихнат ден момичета!!!

Мъж бре жена, мъж!
Ами ще чакат, това е положението.
и едно силно кафе.