Домакини 38

• 38 764
  • 729
  •   1
Отговори
# 390
Мисля ,че на Контеса в момента и трябва съчувствие,а не излишни нерви.
В този момент ако се мисли нещо рязко по ок да се замълчи.
Въпреки,че аз съм на нейното мнение.Поради обяснима причина.
Нека бъдем хора на 1 място.Въпреки,че е форум.
Малко или много влизаме да си споделяме и болките ,и радостите.
Вкъщи има засада с пистолети.Емо бяга вика  и откача JoyБетер баба съм станала. Joy
Кокона за зъби им вземи дентокинд хомеопатично.

Последна редакция: сб, 10 май 2014, 19:03 от titi888

# 391
Охоооооооо то кафета, кексове, еклери......ммммммммм красота!!!
Прибрах се от градината – то ту вали, ту напича, ама нали съм коза – правя скара – не може някакво тъпо време да ми проваля плановете  Joy
Ма ко гъбите със сметаната останаха за друг път  hahaha обаче пържолките станаха трепач и естествено мъжете решиха пържени картофи и свежа салата, та това беше. Ама като дойдеш непременно ще има и гъби със сметана! Сладоледа е лесен - нали не го правя аз  hahaha
Тити добре, че Емо е възприел така идеята! Но ти не трябва да му се караш ако стане беля!!! Рисувайте малко облаче с голямо слънце – не рисувайте само облак! Детето не трябва да се чувства виновно! Забавлявайте се!
Морена разгледах рецептата и имам въпрос – за бирата де  Joy че рядко има у дома – в скоби си написала за мляко – да разбирам ли, че вместо бира си слагам мляко и 1 бакпуловер е достатъчен? Обожавам комбинацията шоколад+портокал и шоколад+мента!!! Преди няколко дни направих един кекс – пак някой беше пуснал рецепта – с два цвята – домашните го харесаха. Не съм правила никога кексове, ама май ще зпочна   chef
Смърфи весел ден   bouquet
Марче терасата да ти е кусура!!! Еклерите са станали прекрасни, а агнешкото тук замириса чак  Joy
Контеса да не забравиш една покана и за нас да направиш и качиш тук /че с Марче тъпо и упорито нямаме фб/ а пък парти с такава насоченост как да изпуснем???? На такова парти не сме били и даваш страхотна идея!!!
Ние се навечеряхме, сега ще рупаме сладоледа и май ще гледаме "Библиотекаря"

# 392
  • Sofia
Душа, много изкушаващи еклери, мерсаж за почерпката!  Hug
Аз за 1 час имам омекнало масло, топло е у нас, пък и нали е юг, та ако има слънце, целодневно ни грее.  Ей тъй днес свинското размразих  много бързо... за гювеч.  Simple Smile

Калинуш, аз бърках нещо между  рецептата ми за обикновен кекс и фъч, и импровизация... та обикновнният ми кекс е с кис. мляко. Разбира се става, но с бирата и ромовата есенция + портокала се получи страхотно - много наситен вкус. Пробвай и с бирата някой път.  Grinning  А! И медно-ябълковя ми кекс силно ти препоръчвам.  Grinning

# 393
Лейди не му се карам изобщо обяснявам му само ,че са за бебетата и той е голям вече.То веднага ми удря контра и вика:Ама ако имаме бебе то ще ползва Joy
Охо скара ,еклери.Добре,че не съм на близо  иначе съм скокнала на гости.

# 394
Тити - за гости няма проблем, а и ти си ми най-наблизо - има, няма 500км.  Joy Joy Joy Ти си добра майка и ще се справиш с този малък проблем - просто повече търпение и внимание от твоя страна   bouquet Такива еднократни чаршафчета съм слагала под чаршафа на малкия до навършване на 6г - до тогава ми е правил инциденти - може на 3месеца веднъж да е, но се е случвало - дали повече течности преди сън, дали повече емоции, дали настинка... за да си запазиш леглото ги ползвай - те имат лепка и се залепят към матрака, а отгоре слагаш чаршафа, Дано Емо като навикне да няма инциденти!
Морена чета аз  hahaha ще пробвам всичко! В първия момент ме грабна комбинацията шоколад+портокал мммммммммм та да сервирам питието вече

# 395
  • UK
Контеса
съжалявам, но явно не си ме разбрала изобщо!
Никого не съм нападала, нещо грешиш с тези нападки, само написах, че прочетеното от теб, ми звучи, като филм и не виждам нищо нападателно или обидно в това си изречение!

А това, че останалите по някаква причина да живеят в БГ към момента се съгласяват да ги описват по подобен начин си е за тяхна сметка, аз лично се чувствам обидена, затова си излизам от темата!

Тя и без това се превърна в кулинарен журнал,  а на мен, определено не ми допада той! Има си готварски форум, където да си обменяте кулинарните умения!!!

# 396
  • на третия етаж
Исках да споделя едно разочарование, но останах безмълвна от случилото се на близките на Контеса. Толкова е страшно вече да живееш сам и възрастен в селата.  
Имах надежди, че държавата ще се оправи докато синът ми порасне, но отдавна ги загубих. И сега ако реши да остане в САЩ /баща му живее там/, колкото и да страдам, ще го подкрепя.
Марче, както винаги си направила чудни вкусотийки. Удивлява ме енергията ти, като перпетум мобиле си. А гювечът е просто прекрасен. Умееш да радваш хората!
Поздрави на всички останали момичета и хубава вечер!

# 397
  • София
Уау, Коконче, мъничко си рязка, меко казано. Кулинарен журнал...Това го приемам лично, като нападка към мен  и към някои от другите момичета.Нали се сещаш , че по твоята логика има и близнашка тема, има и теми за здравеопазване и болести, има теми за деца с увреждания като моето...дали да не ходя да споделям там за проблемите ни с детето , а да не ви отегчавам тук. И прочие. Според мен- не си права. На мен лично ще ми липсваш, но пък от друга страна щом темата не ти допада...ти си знаеш!

# 398
Лейди Ела ми ти на гости .Аз не съм шофьор и мм почива само ден и сме трудна история Simple Smile
Ееееее станахме пак детската градина.Ама аз си отивам ,ама това ама онова.
На повечето ни харесва да готвим обменяме разни идей.
Като съм домакиня кво да не готвя и да не говоря за готвене ли.
Не държим никой на сила.
Коконке до теб бяхме и за децата ,и за майка ти .Подкрепяли сме те в много моменти.
На Контеса едва ли е тежък момент и е приятно да чуе това ми звучи като филм ,когато сърцето и плаче от болка.
Може да ми се разсърдиш ,но знаеш,че съм искрена на всяка цена.

# 399
  • UK
Лейди Ела ми ти на гости .Аз не съм шофьор и мм почива само ден и сме трудна история Simple Smile
Ееееее станахме пак детската градина.Ама аз си отивам ,ама това ама онова.
На повечето ни харесва да готвим обменяме разни идей.
Като съм домакиня кво да не готвя и да не говоря за готвене ли.
Не държим никой на сила.
Коконке до теб бяхме и за децата ,и за майка ти .Подкрепяли сме те в много моменти.
На Контеса едва ли е тежък момент и е приятно да чуе това ми звучи като филм ,когато сърцето и плаче от болка.
Може да ми се разсърдиш ,но знаеш,че съм искрена на всяка цена.

Тити
научи се първо да пишеш правилно преди да ми казваш, как да мисля!
Naughty

# 400
  • София
Коконче, прекаляваш, наистина. Peace

# 401
Явно аз нещо не съм наред.Повечето си споделят всичко тук.Подкрепят се във всеки момент.А в даден момент се почва един вид лицемерие.Аз съм неграмотна.Контеса си измисля филми защото си няма работа. Виждам как си следващата,която ще ни оплюе в алтернативата.
Давам ти само пример:Ако на теб ти бях казала.Ами на мен това с децата ми е като филм.Ти също нямаше да се чувстваш добре.Вместо да скачаш,седни и помисли малко.

Последна редакция: сб, 10 май 2014, 22:16 от titi888

# 402
Добър вечер и от мен!
Темата мисля ,че всеки може да споделя каквото реши.Не ми пречат рецепти,болести  и различни неща.Всеки ще даде съвет -дали от опит,дали от знание-приятно мие.Има и трудни моменти и получаваме подкрепа.
За селата е цялата истина това,което е споделила Контеска-виждам го и съм го изпитала .Краде се на ред и никой нищо не прави .Имах далечен роднина на майка ми,който беше убит пак заради кражба. Confused
Днес излизахме с мъжо по задачи и свърших всичко планувано. Simple Smile
Снощи е валяло,днес пак валя,но следобяд се показа слънце и си постоях на спокойствие в градината. Sunglasses
Утре е празника на града-дано не вали . за да излезем и да се разходим и разгледаме.Ще има базар на занаятите и ми е интересно.
Колата днес пак си запали. ooooh!
Приятна вечер на всички.
Скрит текст:

# 403
  • София
Писе, както винаги- страхотни цветя! Направо им усещам аромата.

Гвендулин, сподели какво те е разочаровало, не се притеснявай! Hug

Вио, къде се изгуби? Славка и тя не се мярка.
Къде сте, момичета?

Моренка, ма ко, да си кажа за кладницата- хареса се на всички, обаче аз като че ли очаквах повече. Много...тънка беше вътре гъбат някак, губеше и се вкусът на гъба, не мога да го обясня точно.

# 404
  • UK
Явно аз нещо не съм наред.Повечето си споделят всичко тук.Подкрепят се във всеки момент.А в даден момент се почва един вид лицемерие.
Давам ти само пример:Ако на теб ти бях казала.Ами на мен това с децата ми е като филм.Ти също нямаше да се чувстваш добре.Вместо да скачаш,седни и помисли малко.

Примера ти е не само неуместен, а и неточен и още нещо, преди да затворя страницата и тук, моят филм (децата) е документиран!
А другото са просто едни думи, ако имаше и частица истина в тях, щяхме вече да го гледаме в новините! Наистина не го вярвам ... съжалявам, ноооо не вярвам!
 И -да  и новини гледам ,и слушам и радио, живея си живота ... правя всичко, каквото се прави не съм се изолирала и не съм изоставила никого, както и не обиждам хората напуснали БГ и не ги обявявам за предатели, както те се отнасят към нас останалите тук! Хайде със здраве!

Люси тези дни ще ти изпратя обратно нещата ...

Общи условия

Активация на акаунт