Домакини 38

• 38 747
  • 729
  •   1
Отговори
# 405
  • София
Ти наистина прекали, съвсем сериозно. След последното ти писание просто думи не ми остават да коментирам. Боже!
А ако ще връщаш нещата, за които си мисля- от твоя страна това би било меко казано черна неблагодарност. Помисли! С голямо желание и трепет чакахме твоите дечица, с голямо желание и трепет събирахме парички за подаръка. На мен лично ще ми е много, много обидно да го върнеш. Ако не искаш нещата по-добре ги дари на някое дете, което не може да си ги позволи и ще им се радва. Но отново помисли!
Ако обаче грешно съм те разбрала и нещо друго ще връщаш на Люси- извини ме!

# 406
Спирам да пиша по-тая тема.
Не виждам смисъл да споря и да водя монолози.
Ти си си навила,че си обидена и край.
Най-лесния начин да се защитиш е да скочиш на всички.
Даже не се замисляш как се е почувствала тя като го е прочела.
Поведението ти за мен не е на зряла жена.(макар и ядосана)
Още повече,че майка ти на скоро почина.А Контеса се чувства по-същия начин.

# 407
  • при късмета
Стига сте се карали, който иска да пише, който не иска не пише.
Писе, мерси за карамфилите, моите ще ги настигнат скоро. Обещах снимка още вчера, ама забравих  ooooh!
И снимки от празника на града да пуснеш, миналата година бяха много интересни. И от базара на занаятите.
Като казах занаяти се сетих, че Надин спря да пише, след проблемите които имаше с благотворителния щанд по Коледа. Във фейса виждам нейни неща и са много хубави.
Гвендулин, аз забравих колко е голям сина ти, но ако баща му се е устроил в щатите и той иска да отиде там, правилно си решила да не го спираш.
Вале, радвам се, че кладницата се е харесала на домашните. Как я прави с обикновенна панировка или пастата? Пробвай другия път по другия начин от този който си използвала сега и опитайте
Калинка, взимам си питие и сядам, че комшиите пак ме ядосаха днес. То не комшиите а Хуан Куеста-домоуправителя
Дигам краци и си присвоявам бутилката, ти донеси още
Донесоха ми и другата златна рибка. Доста по-голяма е от нашите, но има достатъчно място в аквариума. Беше кръстена Ричард естествено, че нали в детското е баща на Дарвин и Гъмбо.
Утре ще снимам на светло

# 408
Наздраве момичета!!!

Виждам, че и предложение за заглавие на темата се е получило  Joy След толкова алкохол очаквам следващото предложение да е "битов алкохолизъм"  Joy Joy Joy
Писенце тези красоти защо ги слагаш в скрит текст????? И рози имаш цъфнали   bouquet Преди да направят 20лв. входа за ботаническата градина и двореца в Балчик, обичах да ходя там на 25 май - невероятни рози с божествен аромат!!! Който има път натам и финансова възможност - посетете го!!!
Тити ще ти дойда на гости задължително! Още не сме решили кога, но имаме планове за разходка до Лондон, вероятно почивни дни в следващата учебна година.
Гвендулин  Hug
Валенце какво сготви днес?
Ма ко ще снимаш май продължение на "Етажна собственост"  Joy Честито рибка златоперка!!!
Ако харесвате филми като "Индиана Джоунс" ви препоръчвам "The Librarian" - Библиотекаря - 4 филма са.

# 409
  • при късмета
Кокона, документирано е, но ти каза, че нямаш време да гледаш. Линка който бях пуснала е сбит преразказ на цели 4 предавания на Карбовски за едно и също нещо. Убийствата и грабежите в това село нямаше да се съберат в по-малко материал. И филма за който говореше Контеса и той е документиран и аз съм го гледала.
Какъв е мотива на Контеса да си измисля подобно нещо? Прекалено е, наистина! Пък ти ако искаш вярвай. Всички знаем, че за повечето хора на чежд гръб и 100 тояги са малко

# 410
Аз лично съжалявам и ще се извиня първа ако съм написала нещо непочтено и невярно.
Бих искала да мога да опиша какво им е на близките ми ,а и на мен на стотици км от тях ,но не виждам смисъла след написаното от теб Кокона. Разбирам ,че ти е тежко,че децата ти им никнат зъбки ,че загуби майка си ,но всеки си носи кръста и има свои скърби и неволи също! Съжалявам ако съм те обидила с нещо ,но аз също се почувствах доста неприятно .
Твоя воля ! Hug

Писенце, какви ароматни цветя! И аз си представям какъв аромат и свежест пръска от тях!

Гвендулин, благодаря ти за деликатността! Сподели , нека мръднем темата от това русло и продължим ,моля  Hug

Славе, благодаря ти и на теб за написаното във Фейсбук  Hug

Моренка, направих едни питки по една рецепта от нета ,която се оказа твоя   bouquet Моят пълнеж обаче е с червено песто и кашкавал ,а не със сирене Simple Smile

Тите , благодаря ти! И аз не съм шофьор и те разбирам .Но сега се и уча и скоро ще си връткам навсякъде сама без да го чакам да се прибере да идем до магазин или до някое учреждение.
За нощното напикаване .До 3 и 11 месеца я вдигах веднъж в нощта към 11 и след това си спеше до 7 без инциденти. След 4 навършени спрях да я вдигам и тя сама ставаше ,но против инциденти съм слагала подложки за матрак и вечер само сменях чаршафите и завивките с нови и имах поне  два комплекта на разположение под леглото в плик да не се разбуждаме много.
 Пробвай със събуждането и виж как му се отразява .Намали течностите точно преди лягане и можеш да използваш един музикален сензор ,който се слага в бельото и при наченки на влага се задейства и пее мелодия,която ви буди на мига  и сигнализира ,че е тръгнал да се напишква .   Praynig Hug
Помага неимоверно :
https://www.tinkletoonz.com/order_sensor/

# 411
  • София

Валенце какво сготви днес?

Mr. Green Една проста супа топчета. Ма ядохме от сърце.
Ма ко, правих с обикновена панировка. Тя панировката си беше добре, но гъбата вътре една такава тънка, някакси аз съм си лакомия по принцип и обичам като захапя, да ми е дебело....Божеее, как прозвуча! Mr. Green
  Забравих да ви благодаря за комплиментите за моята танцуваща принцеса! Hug
Утре ще направим дълга разходка из Пътеката на здравето над Банкя, само да не вали.

# 412
  • при късмета
Калинка, Етажна собственос е нищо, там поне повечето съседи са на едно мнение и магарии. Ние сме (или по-точно домуправителя) е същински Хуан Куеста от "Щурите съседи". Не знам дали ти е попадало, невероятно смешен испански сериал. Стана ми един от любимите, при нас го даваха миналата година.
Мисля, че го има и в VBOX7 и в youtube
С Писето на пролет трябва да започнем да разпращаме чепки от карамфилите. Иначе няма как да разбереш как мирише, ако не си го виждал на живо това цвете.
Вале, тъничка е малко към върха, но е много вкесна тази гъба. Там където те пратих на пазара, дават да си избираш гъбите. Остават по-често по-дебелите, та ще си избереш и за теб и за домашните.
Аз пък по-тъничките повече ги обичам и си избирам предимно средни към дребни гъбки. Отива повече работа, ама нищо

# 413
  • София
Ама аз търсих на пазара и нямаше, накрая си купих от Била. Днес имахме на гости едно приятелче на малката и ядоха от кладницата- хареса им.
Ааа, Лейди, излъгах те най-нагло- и бисквитена торта правих, с домашен шоколадов крем. Вкусотия!

# 414
Контеса на колко за последно малката ти е правила инцидент? Интересно ми е, защото е момиченце и когато аз се притеснявах за моя ми казаха, че момиченцата по-рано се контролират. Моя след 6 навършрни няма инцидент. Аз сензори не съм ползвала и не съм събуждала - той сам се събуждаше и се местеше на другото легло - детската ни беше с ъглови легла и застилах и двете  Joy
Вале не е комплимент - аз харесвам балет и малкия гледа с мен, а танцуващи деца доставят огромно удоволствие   bouquet Проста, проста, ама с топчета  Joy Знаех си че имаш скрита карта в ръкава с тази торта  hahaha hahaha hahaha
Ма ко обичам европейско кино!!! Ама този сериал не съм го гледала и ще го заръчам. От испанските сериали най ми е харесвал "Семеен лекар". Има го и в италиянска версия, но испанския е №1.
Вечи ич ни ми са копа!
Искам ф офис да работа!
Хем ши одя нагласена,
ду ушити начервена.

На бюроту кат са тура
с вапцан'ти си маникюри,
на кумпютъра ши щракам
и краката ши си клата.

И на шефа ши са слагам,
в рабута дан ма натяга.
Ич ни ща да съм работна,
туй присъда й дуживотна.

Той ни ша ма затурмози,
сал в колата ши ма вози,
фирмата да придставлявам,
хем и да я разкрасявам.

В службата кат са издигна,
море кък носа шси вирна -
ши са фукам, шса надувам,
на граждАнка шса приструвам.

Сал ни знам с каква заплата
шефа ши ма удурдиса,
да ни бъди да ма смята,
чи съм проста кат мутика.

Тоз кумпютър, тез изици
язе къкту съм умница
мисла бързу ши ги сфана,
раснах в убщиство утбрану.

Ни ми мяза тъз мутика.
Гачи най ши мий прилика,
ку ду офис са дукопам!
Нъл сми вечи уш в Европа!?

Чи кандисах най-подире.
Рабута ф града ши дира.
КОнкурси и интервюта -
някак тряа са набутам.

Аку чуйти нейде нещу,
мола ви са най-гурещу
да са сетити за мене,
чи за копан иди времи.

# 415
  • София
Ооо, Семеен лекар е намбър уан наистина! Велика работа. Бях влюбена в къщата на доктора. и в доктора!

# 416
Ма ко с Хуан Куеста паднах да се смея.Аз го гледах и все се хилотех посреднощ.
Лейди само казваш кога и съм на среща.Ще се радвам да се запознаем.  Simple Smile
Контеса мерси.Гледах ,че има някакви аларми.За тях и доктора мисля да действам ,ако видя сериозен проблем.От 4 дни не мога да  определя,че имаме проблем.Все си се надявам ,че ще свикне.
Сега обяснява на баща си за слънцата и облаците.
Баба ми имаше страхотна градина с такива карамфилчета.
Писе адмирации за красивата градинка!

# 417
Калинка, стихчето е много готино .
Последно, хммм накара ме да се замисля. Преди два месеца имаше настинка и се напишка станала докато стигне до тоалетната .Около 1-2 пъти годишно средно след 4 годинки навършени. Сега ще става на 6.

Вале , и торта ли ? Браво на теб   bouquet ; аз съм си набелязала къде да ида на гости в България Simple Smile

ма ко и ние гледаме 'Етажна собственост' и е ярък пример за много национални черти. Преекспонирани са верно ,но са ни присъщи .Много се смеем с него и със 'Столичани в повече'.

Тите, пробвай ,поне ще си опитала всичко ако тренинга не помага със ставането и се напишква и рано сутринта към 4 примерно. Имахме такъв случай с дете и препоръчах на майка му сензора ,а сега го ползваме и с детето с аутизъм ,защото не усеща разлика между нуждата и липсата на нужда.

Хапваме баничките с детето ,  преди това правихме пластелинови фигурки с тематика от филмчето 'Frozen'. Правехме Елса, Анна ,Олаф и еленчето  докато слушаме музиката от филма.

# 418
  • София
да, Контеске, и торта, и торта. С едни чудни бисквити с масло и домашен шоколадов крем, който, колкото и нескромно да звучи, съм се научила да го правя перфектен..ммм. Жалко, че намалих храненето до минимум, иначе сега скачам У хладилника и я почвам тортата.

Отивам да се потопя в сладки сънища. Утре имам среща следобяда с най-добрата ми приятелка от началното ми училище. Ще е вълнуващо. Не сме се виждали от много, много години.

# 419
  • при късмета
Вале, като се видим някой път ще те заведа до мястото. Тази гъба я има само пролет и есен и те са производители. Малко изкарват и бързо изчезва. Но като намериш при тях, знаеш, че е набрана сутринта и е прясна. И цената е по-ниска от другите места, защото не са прекупвачи
Сега ще потърся "Семеен лекар", че не съм го гледала, а комедййните са любимите ми сериали.
Калинка, ако пусна тук от  VBOX7 или  youtube клип можеш ли да го гледаш?
Шефа за последно е правил беля на 3г. и 9/10 месеца. Като имаше един двуседмичен период малко преди да направи 3 години, като имах чувството че го прави абсолютно нарочно. А се беше научил преди това. Махнахме нощния памперс на 2г. и 7/8 м. От тогава има само една беля, беше болен

Общи условия

Активация на акаунт