Домакини 38

• 39 632
  • 729
  •   1
Отговори
# 450
  • София
Стига сте ме хвалили newsm03

Последните 2 години водя доста затворен живот... особено последните 1,5 години...

Смятам всяка една от вас за виртуална приятелка, харесвам всички ви, уважавам ви, различни сте, но ми е леко и приятно тук... Понякога не ми се пише, понякога пиша смешки и глупости.... Но ми е част от живота - събуждайки се влизам, и завършвам дена с думите "лека нощ" в нашата тема.  bouquet

Марче, то и сексът на определена възраст е стресът Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 451
  • при късмета
Ели, "Моите мили съседи" е с артистите и тематиката на "Щурите съседи". Много ми беше странно, защото артистите са същите, а персонажите им различни, липсват някои от тях и са в разменени двойки от "Щурите съседи", който първо пуснаха. Иначе не знам кой е по-нов. Но и той е много смешен, почти същия сериал е.
Ох, баница и руска салата мога да погълна количества, за които и кит ще ми завиди  hahaha
Люска, не те четкам, това си е истината. Марче, беее ела й кажи

# 452
Цитат на: luss link=topic=779812.msg28153787#msg28153787 date=1399757217

[b
Марче[/b], то и сексът на определена възраст е стресът Mr. Green Mr. Green Mr. Green
hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha smile3501 smile3501 smile3501 smile3501 smile3501

# 453
  • София
Момичета, ще ви напусна за 20-на минути, отивам да взема вечерния душ, да се намоцам с кремовете, че ММ казва, че събуждам цялата къща... строго ми вика - управи се, а после седи до петлите Peace

# 454
Смърфи аз меца никъде не видях!!! Видях една усмихната слънчева дама  newsm51
Елинор добре завърнала се   bouquet
Ако трябва да изложа с една дума моите чувства към всички вас, включително и Кокона - думата е скъпи сте ми   bouquet Ако не беше така, нямаше да отделям толкова време да общувам с вас. Знам, че понякога съм рязка, твърдоглава и тъпо отстоявам мнение, но никога не съм влагала лоши мисли или чувства! Такава съм и ако общуваме на живо. Чувствам ви близки приятели и ако мога с нещо да съм полезна - насреща съм. Аз не съм споделила много снимки, а и мой адрес имат две момичета, но не се крия зад измислена личност! Всички много ви харесвам и обичам!!!

Последна редакция: нд, 11 май 2014, 00:49 от Ladybird_

# 455
И аз така направих като Контеса.Макар и виртуално съм емоционална.Изживявам нещата на сериозно.А това не ми хареса и не мога да си затворя очите.
Аз съм крайна един човек или ми е приятел.Мога да кажа раз много бързо за морални за мен неща.
Нямам място за хора ,които на всяка крачка могат да те закопаят.Значи ние можехме да съчувстваме и в болка ,и в радост с нея.А тя да ми скача в неподходящия момент е не.Неграмотна съм била.
 JoyДа пиша през просото на моменти.Ама да ми скача по детски госпожа юрист е бога ми не го разбирам.Не ми е приятно защото съм я виждала на живо.Излеждаше ми на смирен и кротък човек.Но явно си показа рогцата.
А това с подаръка беше върха.Всяка от нас е участвала с огромно желание.Няма нито една,която да е на принципа :Дай си ми подаръците.
Бъди жива и здрава ,както и децата.Аз не мога да съм зла.

# 456
  • при късмета
Лейди като каза, че само двама от темата имат адреса се замислих за нещо. Има хора, които наричам приятели, а не ми знаят адреса. Някои от тях не знаят и името ми по мъж след брака, че се познаваме от много преди това. Това, че тези които го знаят, не могат да го кажат е разбираемо  hahaha понякога на мен ми е трудно. Знаете за мен повече от реалните ми приятели. Тук със всички споделям и обсъждам, а споделяниата с реалните е избирателно. Ей такива, основни неща.
И много ви обичам  Heart Eyes

# 457
Замислих се дали само аз не съм наред,че приемам на вътре нещата.Ето ,че не съм единствена.
Всички се забавляваме тук.А ако се видим на живо съм убедена,че пак ще е така.

# 458
# 459
  • София
Ето ме Peace

Марчето много нещо се зачете... Ела, че ще лягам Hug

Много съм се отпуснала с това късно лягане късно ставане.... От понеделник пак в 6:00, добре, че не е за дълго... Петьо свършва ученето... Crazy

# 460
  • София
Така, готова съм.
Контеска, пак повтарям, споделям мнението с теб от всички страни. Не се отмятам!

Коконо, ние, всички девойки от тази тема бяхме с теб рамо до рамо в твоите неприятности, преживявания, страсти, очаквания и за момент никога, никога не ти казахме, че ни е писнало от тези твои тревоги. Напротив, радвахме се за всяка твоя сполучлива  стъпка за нещо очаквано толкова време. Силно съм разочарована. Както искаш, твоя воля, но упреците от написаното от теб ги приемам лично. Да, аз ще продължавам да съм с тези девойки прекрасни до момента,  в който аз реша да излезна от тази тема,  но по свое желание и не защото някой ще ме обиди, просто тук такава няма. Всички ние бяхме добронамерени към теб. Дали ще ни върнеш подаръка или не, това говори лошо само за теб и за отношението ти към нас, включително и за твоето възпитание.  Не, аз няма да се церемоня с някой,  който не приема добрата воля, а напротив ще бъда категорична в отношението си към този някой!! Ти си направи отново преценка, за нашето отношение към теб в миналото време и сега.

На новите ни приятелки бих искала да им кажа, да не взимат отношение за изминали времена, защото не знаят точно за  какво иде реч. Така че, моля ви, преценявайте думите си  и най-вече към Гвендулин!! Няколко  пъти намекваш за неща, които не те засягат, не си била с нас и не знаеш как са били нещата, за разлика от всички други в тази тема. Казах!
Повече в пререкания няма да влизам, няма да отговарям на обяснителни въпроси и мнения и ще прескачам всички такива, все едно не съм ги видяла.
...

Людачка, ти си мой човек, прекрасна. Радвам се че се взе У ръце. Няма да повтарям, колко те харесвам. Покажи някой път новите придобивки. Ще бъдеш неотразима, то ние май сме си такива, а, какво ще кажеш.  ... Heart Eyes

Смърфи, аз вече зная къде искам да ходя..У Чили. Друго не щЪ. Не искам и на гости да ти идвам, само Чили, ама все едни ги пускаш далечни дестинации...това не ми харесва, не мога да се преборя с разстоянията и непушенето по летищата. Мъка....мъка.
Как можеш да ги правиш толкова красиви тези картички?? Може би излизат скъпи около 1000 долара, ама пък са красиви....браво! Направи ми една да си я турна и да си я гледам там при сувенирите, ама да бъде смешна.

Вале, какви деца имаш само...браво!!

Калинче, къде си бре, къде изчезна, то пиенето ни се стопли. . Simple Smile Без цензура!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ели, хубава разходка, ама за  малко. Нищо, пак да повториш.

Ма-ко, имаме снадки по улуците... newsm78 как да стане не зная. Утре ще кажа на М да видим дали ще одобри идеята. Той ще ходи да търси и да купи някаква стоманена тел да бъркаме, защото водата все още не се е изтекла. Леле, каква беля направих, той ще ме разкости, ама май вече ме е  разкости от приказки лоши. Помъчи се днес с водоструйката, ама...нъцки. Ще викам циганите май... Mr. Green

Мони, Моренка, Тите, кой още е минал днес, забравих вече но да не се сърди.  Hug

Сега да ви кажа как премина този концерт на Bolly Kimball, ами перфектно. Вярно е, че на мен все си ми харесва на рок концерт. Умея да си се веселя, да си пея, да подскачкам, да свиркам с пръсти и да викам УААААААААА...Не зная дали някоя от вас слуша тази група ТОТО, но мога да кажа, че е една от най-добрите и правят прекрасна музика. Няма да влизам в уточнения, но само  ще споделя, че една тяхна песен преди няколко години взе 6 пъти награди Грамми. Този солист , който дойде е изключително интересен и като визия  Mr. Green и никога не може човек да предположи, че  може така да пее. Той по-скоро прилича на някой счетоводител, някой... ами няма  да ви кажа точно на какво и това не е важно. Да, той не е млад, вече е над 60 години, но е прекрасен и с настроението си което създава и с закачката към публиката. Ние му отговорихме точно както се и очакваше.  Интересното е, че свири с наши музиканти, които се представиха блестящо. Виждаше се, че са изключително доволни от срещата си с него и това, че могат да свирят за него. Това е успех за тях!!
Сега ще ви пусна една песен за да се сетите за какво говоря
http://www.youtube.com/watch?v=LdSqPPRPI1o

Не мога да публикува, нови 10 отговора. Спрете се, де...

Последна редакция: вт, 13 май 2014, 10:49 от marchеva14

# 461
  • София
Марче, много хубаво пее. Радвам се, че прекара добре....
Цял роман изписа, купонджийке Laughing

Коконка, както и да постъпиш със темата, помисли за подаръците... Злато като и вода има памет. Нарочени са за твоите деца, за здраве и късмет, не бързай да се хвърляш... Чаках до последно, Марчето ми е свидетел, че казах на неродено дете - не се купува злато... В момента когато написа, че са се родили - отидох и ги взех...

Последна редакция: нд, 11 май 2014, 01:30 от luss

# 462
  • София
Да не сте легнали?

# 463
Марчева, достойно включване с подобаваща дължина  Hug
Съгласна съм ! Без повече обяснения и цензура!
Ама този ти концерт бил рокаджийски. Сега разбирам и оценявам . Прекарала си си чудесно   bouquet

Чакам мм да се върне и да идем да платим капарото за партито. Много скъпо в тази Канада да ви кажа .Не е като добрата стара Европа . Работа и здраве да има ,едничко ни е чедото , за кого да ги дам тези пари ако не за него? Ако питате мм много харча , можело и в къщи . Можело и къща да си вземем ,но благодарение на мен сме щели да чакаме още година. Еми , нямам място в къщи къде да събера 11 деца подскачащи , радостно превъзбудени и искащи забава и шум. В детския център имат игри, място за търчане, парти чудесии, трамплини ,надуваеми пързалки и т.н. Ще се веселят и това е.
Поръчах всичко ,а на него му казах да не ми мрънка ,а да се стегне повече да работи. Та вместо 6 дни тази седмица е решил да поработи 7 дни ,защото партита съм организирала и някой трябвало да ги плаща. Ми както ми е накипяло му казах ,че ще ги плаща ,каква му е работата? Прехапах си езика ,ама бях го казала вече и той ухилен до ушите ми обяснява,че и аз ако съм можела втора работа да си намеря и за уикенда щяло да е супер и сме щели по-бързо да влезем в бизнеса с капитал.  Как не го убих ,още не знам .
Смехории ми създава , ама въпреки,че примрънква (има ген ) е златен за  другото та смъмряме се, спорим до откат  и после се забравя.  То ми е криво ,та на кого друг да си го изкарам !?

Дано съм ви разесяла и вас  Praynig

# 464
  • София
Ама, душа, к`во прави таз другарка У тая ганджа, даже и подскача.. Joy Joy
Не, не съм си легнала, не ми се спи и съм си пуснала хубав рок за фон, играя карти и ви поглеждам. Това е.

пп Сега те видях,  Контеске.  Ам`чи  к`во да ти кажа да разходите... Joy Joy ако знаеш мен понякога на какво ме правят, ама хич и не ми пука. Продължавам по същия си начин.  Joy За детето трябва да е най-доброто и най-хубавото, там компромис не се прави. Тя трябва да е щастлива!

Общи условия

Активация на акаунт