Домакини 38

• 39 628
  • 729
  •   1
Отговори
# 435
  • София
Контеска, не се впрягай... Пиши каквото ти е на сърцето...

Аз също пиша за моите хора....

# 436
Вчера направих още една картичка, много набързо. Не е перфектна, ама получателят много си я хареса:

1, 2, 3

И снимкте от Чили:
https://plus.google.com/photos/106098581303095101293/albums/6011 … 081665?banner=pwa

За НЙ още малко, лаптопът се бъгна по средата и ще трябва да започна наново.

# 437
Лус в подписа ти ясно е казано всичко!  Hug
Ма ко преди много години го даваха по Евроком - там съм го гледала... "Етажна собственост" няма нов сезон, може да го повтарят, но ние го имаме изтеглен.
Морена значи ще ти харесат и 4-те филма на Библиотекаря! В последно време и аз съм поспалива...
Тити кладница на английски е oyster mushroom и мисля, че в Morrisons съм виждала където не са пакетираните, а сам си избираш. Като ходя следващия път съм си записала да проверя и ще ти кажа.
Гвендулин даааааааа "Виляриба, Вилябаху" сега се сетих и за него  hahaha hahaha hahahaне знам от къде са стиховете - излезнаха ми като търсих друго  Joy
Лус аз те харесвам!!! Знам, че не е достатъчно, но...харесвам те  hahaha hahaha hahaha Браво на Петьо!!! Както се казва умно като баща си и красиво като майка си!!!  Joy Joy Joy/не се сърдиш нали????  Hug / Браво за покупките - промяна му е майката и ще намериш отново себе си и спокойствие  Hug Hug Hug
Контеса и тебе да те пише Марче при майсторките!!!   chef
Смърфи добре, че въпреки всичко сте намерили каквото ви трябва! Отивай да се оправяш, за да си свежа и красотна на рд   bouquet
Ако обичате без цензура на писането!!! Ако ще се самоцензурираме какво да пишем - ами то май за приятелство няма място...

# 438
  • София
Калинка,  Hug

Смърфи, страшен и мишока Peace

# 439
Смърфи картичката е трепач!!! Но разходката дето ми направи........пих кафе, ядох тирамису, пих вино с кисела краставичка и карфиол, лежах на плажа, красота!!! Снимките ти са като картички   bouquet Благодаря за разходката  smile3501

# 440
  • София
Тук съм, другарки мили, но отивам пак да ви прочета, ще си водя бележки и ще отговоря подобаващо.
Това е!!!!!!!!!!!!!!

# 441
  • при късмета
Смърфи, пътъците на мишока са супер, ама чая му няма да опитвам. Страхотна е и тази картичка. За това какви снимки правиш, вече съм казвала
Люска, престани да си намираш кусури. Изглеждаш повече от 10 години по-млада и си толкова слънчев и прекрасен човек.
Тези които не сте я виждали, хич не й вярвайте, че е дебела, имам и други свидетели
И аз пак нагъвам шоколад, а корема кога ще махна не знам. Нещо шоколадената диета не помага  hahaha

# 442
Нали ме видяхте и мен на снимките каква Баба меца съм! Ама какво от това? Човек трябва да се харесва такъв какъвто е, понякога нещата са извън нашия контрол.

# 443
  • София
Марче, с какви специалитети черпи гостите?

Аз след малко ще лягам... Нещо от няколко часа от едно студено айрянче ме заболя зъбът под моста... Cry

Ма ко, четкай ме, четкай, може би и добре изглеждам, но човек, който носи ХЛ дрехите и не влиза в панталона на Марчето.... никак не е слабичек Mr. Green Mr. Green Mr. Green Щях да се примиря с размерите си, но тези огромни паласки, увиснал дебел корем и увиснали крила.... Ще си сложа само малки огледала вкъщи.... Whistling

Смърфи, това опитвам да направя - да се харесвам... това ми липсва от 2-3 години насам....

# 444
Лус браво за ентусиазма.Точно така Simple Smile Наконти се и да е весел празника.
Браво на детето!
Мони и аз чаках сух.Ама нещо се изнервих едната вечер и викам край.А има един пакет.Но съм инат.
На моменти и Емо спи дълбоко.Вчера го събудих 2 пъти и едвам стана.
 Гвендулин Предния път не беше нищо сериозно.Но сега няма да се съглася.
Контеса пиши си спокойно.То е ясно,че винаги ще има плаващи и заминаващи.Поради една или друга причина.
Смъфче защо не си направиш магазинче за картички?Тук има много такива и са с приятна атмосфера.Мишока е сладур.Хем аз не ги обичам. Joy
Лейди аз знам,че има.Ама панировката на полуфабриката и аз като я правя имат разлика.Едната е хрупкава,а др не става добре.

# 445
Добра вечер, момичета!
Нямаше ме два дни тук, липсвахте ми! Досега ви четох, станали са някакви недоразумения тук, не е приятно това, но хората сме различни...Не познавам никоя от вас лично, пък и виртуалните приятелства са си по-особени, няма как да се разберем напълно, защото всеки може да пише дори и нещо, което не мисли или пък да се скрие зад измислена самоличност. Но аз вярвам, че тук в тази тема няма такива хора. Всяка от нас има и радостни моменти и тежки и споделянето тук помага, защото не винаги имаме възможност да ги споделим на живо с близки за нас хора.
А че всеки има различно мнение по разни теми си е напълно нормално и не мисля, че е повод да се обидим една на друга. Няма да пиша повече на тази тема, просто споделям.
Много ми хареса Плевен! Пак ще отида, не можах да го разгледам добре, имах работа, но се поразходих из центъра, на Панорамата отидох-впечатлена съм! Красив град ми се видя, въпреки че и там ремонти имаше, главната улица беше разкопана.
От испанските комедийни сериали само "Моите мили съседи" съм гледала и то няколко пъти-много ми е любим. Ще потърся и аз другите, които сте коментирали.
Уморена съм, главата ме боли ама пък не ми се спи, та ще съм тук при вас!

# 446
Калинка, съгласна съм! Без цензура .
Дала съм си личните координати на повечето момичета в темата , виждат ми снимките, трепетите в семейството и споделим не малко неща тук ,за да не се почувствам обидена от изказа,че едва ли не пускам пързалки. Помня и спора споменат от Гвендулин  с Тити преди време , тогава го отдадох на хормони ,но не било това. Няма да го забравя лесно и да ми мине . Отписах потребителя като приятел навсякъде .Когато човек е паднал не очаква такова отношение от уж приятели. Жалко . Stop

Лусс, добре си решила, но да ти кажа ,че си прекрасна жена с разкошен външен вид и нямаш нужда от нищо друго освен от усмивката си и лъчезарността ,която струи от теб ! Знаеш,че много те харесвам и си много скъпа  Hug
Браво на момчето ти !И на теб !  bouquet

Смърфии, майстор си ей. Как успяваш да твориш такива красоти , а снимките ,ах снимките. Искам и аз там .  bouquet

ма ко, аз го гледам по нета т.е. гледам го назад  .Не знам дали имат нови сезони .

Ох, наядох се много успешно и обилно. Стресът така ми действа , тъпча се като за световно-сладолед, пълнени чушки, баница, руска салата, шоколад (а не го обичам даже) и пак отначало.  Cry

# 447
  • на третия етаж
Смърфи, благодаря че сподели с нас невероятните снимки от Чили. Такива ярки цветове, прекрасното море и красиви пейзажи - напълниха ми очите. Чудесен фотограф си!
Картичката ти е много веселяшка и добре изработена. Моя много добра приятелка от няколко години също майстори картички  и ме радва за всеки РД.
Лус, честито на Петьо. От малките снимки, които съм виждала ти си много красива жена и всяка прическа би ти отивала. Давай смело с промените.

# 448
  • София
Калинка, съгласна съм! Без цензура .
.................

Ох, наядох се много успешно и обилно. Сексът така ми действа , тъпча се като за световно-сладолед, пълнени чушки, баница, руска салата, шоколад (а не го обичам даже) и пак отначало.  Cry
Оф,... изкачат ми отговори , а аз бързам да прочета  всичко и разбира се чета горното на Контеска, а то било "стресът"...... smile3538 smile3537 оф....Маруцке.....за кави глупости си мислиш
Продължавам да чета и вода бележки.  Mr. Green

# 449
Марче,  Joy Joy Joy Joy разсмя ме .
Той не ми действа така ,ама стресът още как.

Води ,води записки и ела се разпиши и ти,че само аз пиша днес. Срам ме хваща.

Общи условия

Активация на акаунт