Домакини 38

• 38 740
  • 729
  •   1
Отговори
# 585
  • Бургас
Тук съм,момичета,но само чета,че ми издърпват компа от ръцете.
Ще ви разкажа подробно за Гърция,но като имам време.Хубаво беше,но пътят ми взе здравето.
Още веднъж и тук да изкажа съболезнованията на Контеса и семейството и. Hug
Нашата почивка продължи малко повече,защото нямаше билети за ферибота и се прибрах чак на 9 вечерта.
Прегръдки на всички! Heart Eyes

# 586
  • Sofia
Джейми, радвам се да съм ти била полезна!  Hug
Ох как ме разсмя твоя младеж... явно така си е предствял вещиците, милия!  Laughing Laughing...

Славче, добре сте си дошли! Simple Smile

Аз приключих Куинката и сега започвам "Шепот от отвъдното".

# 587
Добър вечер момичета!
днес ми е едно гадно.Сутринта ме заболя главата и не ми стигаше въздух. Confused Явно бях вдигнала кръвното,а уж си взех лекарствата,та цял ден лежах с книжка в ръка и се помъчих да дремна следобяд.
И още снимки от празника на града-не са мои,от фейса на познати са.
Приятна и спокойна вечер!

# 588
  • София
Момичета, добър вечер... Свърших за днес боли ми гръбнака и кръста... Трябва да заема хоризонтално положение.... За утре остана само прахосмукачката и миенето на подовете...

# 589
  • при късмета
Добър вечер!
Писе, дано е било за малко и бързо да се оправиш. Много хубав празник сте имали. Отдавна не бях виждала цял град на едно хоро.
Славе, радвам се, че този път ти е харесала почивката. Ще порасне малката и ще ти е по-спокойно. За Ванката имаше ли ефект?
Смърфи  Heart Eyes благодаря, че си се сетила за нас със семенцата  Hug Смениха ни нагризания кабел и се оправи тока окончателно.
Люска, приключи ли с чистенето. Седни за почивка на по питие.
Морена, гледах по едно време Шепот от отвъдното.
Отказала съм се почти от телевизия. Шефа като си е тук, той гледа. Мъжа ми като се прибере грабва дистанционното, не мога да се доредя. През седмицата единственото което настоявам да гледам е Столичани в повече. А през деня, като имам възможност съм пред компютъра вместо пред телевизора, нищо, че работи по цял ден.
Вио, знам, че не ти се пише. Кажи поне как сте
Давам на Лейди 5 минути и нося питиетата

Ето ги, хайде наздраве

Последна редакция: пн, 12 май 2014, 22:18 от ма ко

# 590
Ха дора вечер! Сядам си на трибуквието  Joy
Ма ко аз ползвам аксесоари на „Сера”- помпичката е уреда за сифониране – сиреч буташ маркучето под камъчетата засмуквайки дигаш нагоре над камъчетата и пак плавно отначало – докато изсмучеш мръсотийките и то колкото вода е необходимо да се сменя си я изсмукала. После добавяш водата дето е престояла 24часа незапушена – така хлора дето е в нея, че е летлив се елиминира. Не трябва аквариума да е на слънчева светлина, че зеленясва. Не съм се интересувала за златните рибки, но аз за водата имам едни капки дето се слагат и може да не престоява водата – пак са на „Сера”.
Смърфи пилона по ми харесва от упражнението с гардероба  Joy И аз като теб гледам да няма излишни неща, че не се знае кога ще се наложи да се местим, ама се трупа  #2gunfire
Джейми    hahaha hahaha hahaha  това ми напомни на една случка преди години в автобуса – качва се майка с 3-4годишно дете и един полицай става и си отстъпва мястото. Майката сяда, а детето казва „Мамо, нали на ченгетата в човката?” с характерния жест със среден пръст... Целия автобус се смля да се хили, майката изчервена слезе на следващата спирка...
Славка добре дошла   bouquet ! Ще чакам разказа с удоволствие! 
Писенце да се оправяш бързо  Hug
Лус помля се бе жена – момиче ще идва у вас, няма ХЕИ да ти взима проби за стерилност!!!
Питиетата се нооооооооооооосят! Наздраве!

# 591
Я да внеса малко съспенс.
И мен Лус и контесса ме изтриха, веднагически, при това, нищо не съм им направила, и се оплаквате че вас ви трият?

# 592
d. h. никой не се оплаква, а констатира! Ти го играеш "немци в тила" ли?  hahaha hahaha hahaha
Ма ко докато публикувам и ти си сервирала - ще има и за нечаканите гости  Joy Joy Joy
Ей това е моя аквариум - лоша е снимката, но със светкавица толкова успях, а и рибоците се изпокриха  hahaha Остана ми само едно разстение - всичко изяждат  Joy но имам повод пак да ходя до зоомагазина  hahaha
Скрит текст:

# 593
Сипах си един фреш грейпфрут и сядам да ви прочета.

# 594
Не знам кои са немците в тила, мисля да се закотвям пак тук.
Приемате ли ме?

# 595
  • Fort Worth, TX
И мен Лус и контесса ме изтриха, веднагически, при това, нищо не съм им направила, и се оплаквате че вас ви трият?

Ти пак ни в клин, ни в ръкав.Няма , няма и се изцепиш.

# 596
  • Sofia
Ма ко, то аз ТВ не гледам, Фърлям понякога по едно ок като гледа ММ  NG или подобните. Шепота, както и Куин гледам в ютуб/вибокс на моя си лаптоп, та нямам други ползватели да ме прекъсват. Simple Smile
Гушкан не ползва такива устройства за сега, само филмчетата и' пускам на другия лаптоп. ММ си е на компа.
Тя си парна малко ръчичката на ютията онзи ден при свекитата, та днес си беше в къщи, ама утре смятам да е на у-ще, та и нас ни чака ранно ставане.  ooooh!

Аз толкоз не съм наясно с тоя ФБ, че и да ме тръкне някой, не знам дали ще разбера.  Crazy

О, Калинуш, тези твоите рибоци и корабче си имат, а... кой кат' тях...  Grinning

Ау, Мушкат, дали да не си фрешна и аз един такъв?! newsm78 Подстрекателката такава...

# 597
Ма ко, как ме усещаш обаче  Hug
Сега влизам. Цял ден нямах форум, не знам при вас как е било. Всеки път (а те бяха много), когато се опитвах да влизам, ми изписваше "Профилактика на форум системата".
Днес бяхме на панаир. Уж нямаше да ходя, ама...не устоях. Поне си купих панталон и блуза - модерни и нови, т. е. не втора употреба. Панталонът е тюркоазен, моля ви се! Доста смело, ама имах нужда. Фръц.
Смърфи, честита ти придобивка. На свеки операцията и се размина засега - сложиха и някаква чудодейна инжекция и пръстът и сега е ок.
Ста-ди, весело изкарване утре.
Вале, и на вас.
Тите, браво на Емо!
Славе, добре сте си дошли. Чакаме разказ подробен, да знаеш.
Хортензия, голям ужас сте преживели  Tired
Люска, Марче, Контес, Креми, Лейдибърд, Ели, Мони...прегръдки на всички  Hug Hug Hug

# 598

Ти пак ни в клин, ни в ръкав.Няма , няма и се изцепиш.

Party
Какво да правя, такава съм. Ест или не?  Praynig

# 599
  • при късмета
Много са красиви тропическите рибки, едни такива шарени. В зоологическата рибите винаги сме ги гледали доста време. Аквариума ми е на противополжната стена на прозореца и лятото като е високо слънцето не пече там. Но стаите са ми южни и през зимата, като е ниско грее на стената за около месец. Надявам се да го изтърпят. Голямата риба се опитва да яде топчетата  hahaha само трака по аквариума. Ако беше пясък наистина можеше да се задави  ooooh! Глупава риба

Заредих си камерата, че шефа има тържество в четвъртък и имат някаква програма в училищего до градината. Не иска да ходи, омръзнал му този танц на чадърчетата, как пък не го научили за толкова време децата, та само ги тормозят с репетиции  hahaha
Вио, честити ти придобивки със здраве да си ги носиш. Разнообразили сте малко.
Морена, мазахте ли с нещо изгореното?
Дари, здравей

Общи условия

Активация на акаунт