Аз тъкмо простирах и ми замръзнаха ръцете. Какво беше вчера, какво е днес...
Отивам сега да си почета книжката, кеф....
С кафенце разбира се.

Понякога нас някой не ни иска! 

Дргата седмица ММ пък е на конференция извън Богота и пак няма да се готви много.
Нещо леко захладня тези дни и ми се ядат топли супи. Само трябва да ги измисля кои да са.
Може и да е било случайност .Тази нощ ще разбера.

ама добре, че вече е топличко навън/нищо, че вали от време на време/ та все нещо на скарата да правя и да мятам и зеленчук там.
Значи за тренировка може да се смени пилона с гардероб

Щом детето се радва на слънцето - на прав път си!!!

Лятото купи на детенце памперс гащи и го изпишквай - ще свикне. Моя като започна да върви тичаше постоянно - живеехме на село и сам си махна памперса, защото му беше по-комфортно да се движи без него, ама и лятото може да си пишка из градината на воля

Отивам да чета с малкия книга.
гледах ги и викам, ще взема и забравих. Точно боклуците от дъното под топчетата искам да махна. Има филтър и помпа. Уж са добри, свекър ми ни води при човека от който си взима всичко за аквариума от години. Даже го заведохме да види кой аквариум ще взимаме, та да прецени филтъра за размерите. То и без друго, като качество са еднакви, само на размери бяха различни. Ще взема помпичка да изсмуча боклука от дъното и ще сменя част от водата тогава. 
Гледам, ама не виждам
Как ще си ощетила природата с няколко връхчета на борче. Не се тормози толкова. Бор може да расте векове и все ще има нови връхчета. Весела годишнина утре 

За памперса моя от 1 месец беше с многократни пелени, бързо махнахме и този през деня, но да видим с нощните подаръци как ще е .Личната днес като и споменах , вдигна рамене нейния внук до по късно имал проблем, не до 4 г.