Домакини 38

• 38 742
  • 729
  •   1
Отговори
# 570
  • Sofia
Мдаа.. кофти вятър духна.
Аз тъкмо простирах и ми замръзнаха ръцете. Какво беше вчера, какво е днес...
Отивам сега да си почета книжката, кеф....
С кафенце разбира се.  Simple Smile

# 571
  • гр.Варна
Знам, че съм нова, но ще си кажа: помня колко много домакини бяхте в началото, помня и когато кокончето отново се беше разсърдила преди време /мисля някакво недоразумение с тити/, помня и как подкрепяхте по всякакъв начин Мари и после тя изостави темата  с доста остри думи. На всичко това бях страничен наблюдател, но ми беше много болно за случващото се. Не мога да се начудя защо хората така лесно загърбват приятелства /дори и само виртуални/ , забравят за подкрепата и жестовете.
 Чета с удоволствие и рецептите ви, и за проблемите с децата, и за вашите радости и тревоги.  Темата ми носи спокойствие и се надявам да продължи така. Hug
И аз така се чувствам.Не пиша често ,но всеки ден влизам за да прочета момичетата и да се разсея с хубави снимки или вкусотийки.Искате ме неискате -тук съм и никъде няма да ходя. Joy

# 572
  • Fort Worth, TX
Цитат
ова което ме потресе е, че не прояви абсолютно никакво разбиране, към някой в нейната ситуация. Ако на такова разбиране не си способен, не знам на какво друго ще си. За първи път попадам на подобно нещо.
E аз затова казах, че се мери с двоен аршин!
Люске, ти верно ли се разстрои.Не ТРЯБВА ДА ТИ ДРЕМЕ ДАЖЕ.

# 573
Ама ние всички ви искаме! Hug Понякога нас някой не ни иска! Wink

Ха добро утро! Като робокоп съм, ама всичко е ток и жици, както казват младите.  Laughing Подредихме.
Апартаментът е с една спалня, но има сравнително добра квадратура. С моето ново хоби, а и като живее човек по-дълго време на едно място, се трупат вещи. И мястото започна да не стига. Оказа се, че всеки апартамент има по една стая за съхранение при гаражите и там си свалихме куфарите, коледната украса и т.н. неща, които ни трябват много рядко. Купихме един трапезарен шкаф, а съществуващият досега заедно с едно бюро ги преместихме в спалнята, където има една ниша. Така си оформох работен кът. Сглобяването не беше толкова страшно. На ММ му помагаше един колега, ама цялата реорганизация по шкафовете, гардеробите и т.н. се падна на мен. Та затова съм разглобена.
Хубаво Креми ме посъветва да пия аспирин, ама късно го прочетох. Дето са казали хората: Малко да имаш, навреме да ти дойде!  ooooh!
Тази седмица ММ има пък колеги от Германия, та по-малко ще готвя. По-късно ще изляза да пазарувам нещо за цялата седмица, ама се чудя какво!  newsm78 Дргата седмица ММ пък е на конференция извън Богота и пак няма да се готви много.  Party Нещо леко захладня тези дни и ми се ядат топли супи. Само трябва да ги измисля кои да са.  Simple Smile

# 574
Лус съжалявам не съм разбрала.
 Shocked се оцъклих.Във Варна най-евтината е 250.
За ремонт да.
Ма ко аз за това я изтрих на минутата като взе да ме напада.От това отношение се потресах.Значи нейната мъка е силна и болезнена.А на другите майната им.
Аз за това и дадах пример с децата.Защото за нея са нещо свято да се усети.Но уви не се замисли даже.Според мен ще пише в алтернативата и хубаво ще ме оплюе.
Моренка мерси имаме банбино мио такива 3 броя и ги ползвам само за спане.
Да си похваля детето.Реших да ви послушам.Изпиках го в 12 и чак в 6 сутринта.Имахме суха нощ.Стана и ми вика слънце ,слънце. JoyМоже и да е било случайност .Тази нощ ще разбера.
Определено съм доволна и ще се справим.Айде стига сам ви надувала главите Simple Smile
Аз си чакам пералнята и да пусна една сушилня.
Мисля да направя една пилешка супа.Емо е на градина.

# 575
Здравейте, дами! Чакам си балерината да свърши репетиция. Взех си кафенце, пуша си го в колата с готин рок за фон. Вчера нашата баба дойде, че мм ще пътува до Сф през ден 5 пъти.
Тите, браво на Емчо! Пък и на теб, то бая сили и нерви е това отказване.
Контес, съжалявам за баба ти и за това, през което минавате. Темата и за мен е болезнена, много. Преди три години по чудо баща ми оцеля след нападение и побой от крадци. Работеше като охрана на едни масиви и някой го беше яд, че си върши съвестно работата. Бил е с кон и двуколка, издебнали са го нощта и са го удряли с метални пръти, конят се е подплашил, тате паднал и се е влачил близо километър под каруцата. Получи освен нараняванията диабет и амнезия. Имате ли представа какво е да не знаеш кой си и кое е семейството ти месеци? Сега е инвалид, но телк не му признават. Дали му изплати фирмата обещетение? Дали милата родна полиция направи нещо? Познайте! Това е МОЯТ филм. Съжалявам, че повдигнах пак въпроса, имах нужда да го направя.

# 576
  • София
Кой къде ще пише си е негова работа, а пък дали ще плюе е въпрос на възпитание. Гледам да не се учудвам много на такива работи във форума, защото колкото и да ни е добре в тази тема , то не за първи път стават такива работи. Всеки си има глава на раменете, да мисли и да действа както намери за добре.
Аз също на следващата сутрин сама изтрих Кокона от списъка си във ФБ, такива двулични приятелства не желая.

Дами, стана много добре сладкото. Има аромат на борчета,мммм.Малко ми е съвестно, защото излиза, че сме ощетили природата, обаче...за здраве ще го ползвам, не за кеф. Само се чудя като му сложих лимонтузу накрая като че леко си промени вкуса, накисея. Това дали ще изчезне после като жилка?

Утре имаме годишнина от сватбата. Направих един чийзкейк.Креми, по онази рецепта го сътворих, дето ти ми показа, но този път попромених. Онзи ден ми се пресече два литра мляко и направих извара, та сега я смесих с крема сиренето. Изглежда доста добре. И една много хубава питка ще правя утре, много сложна ми се чини, но ще се пробвам, пък каквото сабя покаже.

Славче, виждам те, драсни два реда, ка сте?

# 577
Пия няколко глътки кафе с вас и ставам да чистя.
Вале, браво за сладкото. Аз не съм опитвала такова.
Хортензия, съжалявам за баща ти. Дано сега да е добре.
Днес отново по сутрешния блок даваха за обирите в с. Мечка.
Коментирате махането на нощния памперс. Аз се чудя Гого дали не е прекалено мъничък да го уча тази година без памперс през деня. Освен да пробвам август, когато е най- топло. Да видим какво ще постигна. Има време дотогава.
Момичета, стиснете ми по едни палци. Ще ви обясня по- късно, след се случат нещата.

# 578
  • при късмета
Прибрахме се. Ужасно е времето.
Тити, браво на Емо
Хортензия, ужасна случка. Възстанови ли си баща ти? Да не познаваш роднитите си е тормоз и за болния и за близките. Това си е чиста трудова злополука и е трябвало да натиснете работодателите за обезщетение. Поинтересувайте се има ли давност за завеждане на такова дело и ако не сте закъснели, действайте. Няма начин да не го признаят за трудова злополука според мен. За телк, не знам как стоят нещата. Диабетиците не подлежаха ли на телк  newsm78
Смърфи, поне се справи с трудоемката задача. Да си правиш картички с удоволствие в новото си кътче
Ста ди, стискам палци всякакви. Весело изкарване утре

Оф и днес не мога да се събудя, толкова мразя това рано ставане. А дават такова времето до края на седмицата

# 579
Ха здравейте момичета на кафенце!!! Ние се прибрахме току що от училище и сядам да почина малко.
Морена и на мен ми се яде постничко, ама мъжете в къщи все търсят мръвката  Joy ама добре, че вече е топличко навън/нищо, че вали от време на време/ та все нещо на скарата да правя и да мятам и зеленчук там.
Лус, ако си доволна от това момиче като шивачка - поръчвай си и дрешки - и ти, и тя ще сте доволни! Има хора, които оценяват жестовете, а и за някой 15лв са много пари...За изтриването - не се ядосвай - интелигентността е способност да контролираш емоциите си, а въпросната особа явно не я притежава...За тази болка и разочарование ти писах...материалните загуби по-лесно се преживяват...
Ма ко аквариум се мие веднъж годишно...Необходим е добър филтър, защото това са доста "замърсяващи" риби, т.е. акат доста много. Седмично сменяй от  20%-30% от водата. Водата трябва да е престояла минимум 1 денонощие. В зоомагазина има едни помпички за изсмукване на вода и боклуци от дъното на аквариума. Преди смяната сифонираш грунда, за да обереш с маркучето нечистотиите и почистваш филтъра. След това добавяш свежата вода.
Смърфи честито работно място   bouquet Значи за тренировка може да се смени пилона с гардероб  hahaha hahaha hahaha
Тити  Flowers Sunflower  smile3501 Щом детето се радва на слънцето - на прав път си!!!
Дори да има инцидент - направи се, че е нещо маловажно и случайно, обясни му, че слънцето пак ще изгрее!!! Детето ти е мотивирано и това е гаранция за успех!
Хортензия  Hug Hug Hug Hug
Вале - не сте ощетили с нищо природата! Аз съм яла само купено такова от баби и не ми е киселяло. Може и да си внушаваш - изчакай.
Стади  fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover Лятото купи на детенце памперс гащи и го изпишквай - ще свикне. Моя като започна да върви тичаше постоянно - живеехме на село и сам си махна памперса, защото му беше по-комфортно да се движи без него, ама и лятото може да си пишка из градината на воля  hahaha hahaha hahaha
Свърши ми времето за кафе с цигара  hahaha Отивам да чета с малкия книга.

# 580
Стади махането на дневния си зависи от детето.Имам познати на 1 г ги махнаха и децата си казваха.Зависи как ще го приеме.Иска се воля и нерви.
На две му го махнах и не беше готов.После опитах следващото лято.
Стискам палци!
Хортензия ужас.Жалко,че има такива същества злобни и коварни.Как им дава сърце да действат така.
Аз съм готова за днес с домакинските задължения.Чакам да стане време за Емо.

# 581
  • при късмета
Лейди, какво значи да "сифонираш грунда"? Ето какво забравих, помпичката  Banghead гледах ги и викам, ще взема и забравих. Точно боклуците от дъното под топчетата искам да махна. Има филтър и помпа. Уж са добри, свекър ми ни води при човека от който си взима всичко за аквариума от години. Даже го заведохме да види кой аквариум ще взимаме, та да прецени филтъра за размерите. То и без друго, като качество са еднакви, само на размери бяха различни. Ще взема помпичка да изсмуча боклука от дъното и ще сменя част от водата тогава.
Мерси за информацията  Hug
Вале, как съм те пропуснала преди малко  ooooh! Гледам, ама не виждам  Crazy  Как ще си ощетила природата с няколко връхчета на борче. Не се тормози толкова. Бор може да расте векове и все ще има нови връхчета. Весела годишнина утре

# 582
Стади -  fingerscrossed

Хортензия - и ти ме остави безмълвна... Дано се подобрява с всеки изминал ден!  Praynig

Тити - браво на Емо, голям е сладур, ще го махнете памперса.

Валенце - никога не съм яла такова сладко, а никога не съм варила каквото и да е сладко. После да снимаш питката!

Калинка - не ти трябва пилон, просто изкарай всичко от гардеробите и шкафовете, премести едни неща на друго място, останалите пренареди и готово! Чист фитнес!

Ма ко - какво стана с тока, окончателно ли го оправиха! Много хубави карамфили! Да знаеш, че на теб и девойките, дето гледате цветя, съм ви купила малко местни семена на едни кичести карамфили.

Плами - кога ще ходиш на следващата екскурзия?

Моренка - смятам да направя твоето пиле с домати на фурна!

Лус - кога идва момата холандка? Аз от снимката не виждам да има пробем с вратите... ама ти си знаеш. Най-добре извикай дърводелец и той ще ти каже какво и как. Мисля, че ако са дървени, а не талашитени, може да се махне боята. След това ги байцваш в какъвто цвят лак искаш и само сменяш рамката в същия цвят. Ама махането на боята си е играчка.

Марче - да не вземеш да се почекнеш сега с тези улуци? Викай някой майстор, той да се оправя!

Вио - все ще те питам дали мина операцията на свеки?

Креми - как си?

Отивам да пазарувам!

# 583
Прибрахме се .Имахме семейно посещение при личния лекар.Малкия е добре , но ние с таткото дружно си покашляме та и на нас лекарства изписа .Да ви кажа какъв срам брах пред кабинета докато чаках.Мъжа ми се обади 5 мин преди да свърша работа че има още 2 човека преди тях, аз по най- бързия начин прелитам през улицата и сядам при тях. Малчо ми се хвърля на врата и след минута казва :"Виж дойде една вещица !"Жената която седеше до тях започна да се смее с глас.Аз в първия момент не разбрах нищо едва след минута ми светна лампичката .Една ромка от тези от чистотата се наредила точно до вратата  Embarassed умрях си от срам.Обясних че така не се говори ама всички се развеселиха .След 10 минути тя излезе и пак се върна вече я увикаха всички ,че втори път прережда опашка чакаща 2 часа и жената седна да чака ред.Обясни че я нападнало куче и иска да и сложат ваксина против тетанус.Ама как и хрумна на малката главичка че е вещица.
Хортензия Мушкатова  Hug
Оказа се че и аз съм от изтритите , но не съм и очаквала друго.
Вале , за вкуса не се съмнявам , само ме притеснява че четох че тенджерата после се чисти трудно сподели моля те .Весел празник утре Simple Smile
Нашия мина по болници миналата седмица.
Sta_di fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover За памперса моя от 1 месец беше с многократни пелени, бързо махнахме и този през деня, но да видим с нощните подаръци как ще е .Личната днес като и споменах , вдигна рамене нейния внук до по късно имал проблем, не до 4 г.
Морена благодаря за идеи за меню.Днес имахме палачинки ( правили са ги по мъжки на обяд) направих един омлет, Купили са и черен дроб утре ще пържа след това ще открадна от твоето идея Simple Smile

# 584
Джей не се ядосвай на детето.Развеселило е опашката Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт