Домакини 38

• 38 744
  • 729
  •   1
Отговори
# 555
  • Fort Worth, TX
Добро утро.
Пия кафето и се мятам на велото.
Люси, как ги чистиш тея бели врати?В Плд са бели и повече такъв цвят никога.В Сф са венге и съм много доволна.Имат по три стъкълца за орнамент.
Контес, няма за какво. Hug

Айде до после.

# 556
  • София
Креми, чистя ги с мокри бебешки кърпи... Не знам какво вещество слагат в тях... но се родих... Е, пак е тъкането Laughing Laughing Laughing

# 557
  • Fort Worth, TX

Кафенце?Дребния още спи, а аз влизам в банята.
За протокола изтрита съм.Не че не го очаквах както и повечето от вас.
Люси, мокрите кърпи са велико откритие. Heart EyesАз  редовно си чистя микровелето с тях.

# 558
  • Fort Worth, TX
Скапахме се, а останаха гардеробите... Ама утре, не мога да си седна на трите букви, така ме болят ставите... Но утре ще довърша, че да се приключва.
От утре ще съм пак редовна!
Момиче какъв е тоя фитнес дето го правиш.Вземи пий един аспирин.

# 559
Добро утро!
Креми,  мерси за кафенцето и фреша! Hug
Скрит текст:
Ох рано, рано се загледах по сутрешния блок на Нова, разстроих се.На живо предават за катастрофа с младежи, много тежко ми стана и мъчно Sad
Преди това темата пък беше за образованието и от СМГ София имаше репортаж-колко умни деца имаме в Б-я, а не може да ги задържим... Ох, спирам, че наистина ми стана много тежко

Времето се очертава хубаво-пия кафето и излизам да вървя.
Хубав слънчев ден ви желая!

# 560
  • София
Добро утро!
Креми, аз още вчера сутринта изтрих приятелството си с Коконата. Рядко, много рядко го правя и ми е неприятно, когато се налага. Но- наложи се.
Благодаря за кафенцето, в моменти са пия и реалното.
Елинор, то точната дума не е боров мед, защото няма нищо общо с меда на пчелите. По-скоро си е сладко. Намерих си изпитана рецепта от дружка , която прави от години и снощи сварих връхчетата, оставих ги така накиснати и след малко ще цедя и варя със захар. Ще стане. За лек се ползва, за подслаждане на чай и прочие.
Контеса, хубави са поканите много. Кога ще е празникът, че съм пропуснала?
Ста ди, да не пропуснахме и на Гошко РД, кога трябва да е?
Люси, един непоискан съвет от мен. Има много хубави кърпи за почистване, влажни, подобни на бебешките, но са за битово почистване така да се каже. Аз с тях си чистя плотовете в кухнята, шкафовете. Сигурно знаеш, ама аз да си кажа. Има ги в доста магазини, но аз ползвам основно тези на ДМ или ЛИДЛ. И двата вида са много добри.
За лястовиците- не го мисли, може пък въобще да не е причината в теб.
Марче, да, събота и неделя гледаме да излизаме сред природата. Всички вкъщи се радваме на тези моменти, прекрасно е, а около Сф има много, ама наистина много места за хубави разходки. Сега сме планирали екопътеката Бели Искър да посетим, но трябва да е сухо, че иначе ще станем в кал до уши. Там е невероятно красиво, реката в този сезон е буйна, а самата пътека преминава по 8-9 моста над реката. Красота!
Лейди, тоя танц на пилона е само за мене! hahaha

Хубав ден, девойки прекрасни!

# 561
  • Fort Worth, TX
О, да гледах и хората в Сф дето ги обират.Дано успеят да осъдят убиеца на децата.

# 562
Добро утро момичета! Благодарско за кафето на Контеса и Креми   bouquet
а аз влизам в банята.
За протокола изтрита съм.
  hahaha hahaha hahaha hahaha Аз помислих, че са ти изтрили гърба в банята  hahaha hahaha hahaha Вратата ти е много хубава!!!
Марче наистина стилно   bouquet
Контеса много хубава молитва   bouquet Но съм впечатлена от поканите! Тия ангри бърдс не знам какво им харесват, но последно купувах пижама с тях  hahaha
Момичета каквото и да сте прочели - усмихвайте се! Нека хубавите неща да са водещи! Слънчев ден ви пожелавам   bouquet

# 563
  • при късмета
Добро утро!
Изпих кафето, сложих хляб и хуквам по задачи.
С пожелание за хубава седмица, едно букетча за вас

и рибките, но снимката не е хубава
Скрит текст:

# 564
Добро утро.
Вале, утре е рождения ден. След малко излизаме за разни покупки. Мисля да направя свински пържоли със сметана и картофено пюре. Децата ще са в заведение, а сестра ми,зет ми, племенницата и бабите с дядовците вкъщи.
До после,  момичета.  Hug

# 565
Здравейте! Аз се върнах от разхогката и сега ще пия едно кафе  smile3546
Ма ко големи красоти показваш!!!! Все повече се замислям за златни рибки   bouquet
Стади аз днес ще правя такива пържолки - много ги обичаме! Добро меню си измислила   bouquet Спорни приготовления за големия ден   bouquet
Пак е напекло от сутринта и изчезвам в градината докато не е заваляло  hahaha Весел ден за всички  Hug

# 566
На майка ми вратите са същите като на Креми.
А другите на МАрчето във Варна са 450 лв.
Аз врати за 100 лв не съм виждала.

# 567
  • Sofia
Здравейте, девойки! Simple Smile

Тити, понеже ми се мярна темата, се присетих да ти спомена...
Аз по принцип ползвах много многократните пелени и много лесно махнахме памперса изобщо (лятото, на 2.5г).  Та в сегашния ви етап, мисля че ще са ти много плезни - хем на пропускат, хем детето усеща мокрото и ще започне да схваща идеята.  Опитай, ако искаш. Simple Smile

На мен вече ми се иска по-лека храна, безмесна, та залитам към постното... салати...
Ще дояждаме днес. После бамя с ориз, супа топчета, постен злен боб, тиквички с ориз и картофи, крем супа...

Хубав ден!  Hug

# 568
  • София
Прибрах се...

Много съм изморена... Ще почина 1 час и продължавам с чистенето....

Занесох 3-те рокли на шивачка..., не знам как работи, но така евтино взима... Подгъв 1.50 лв Shocked
Имам 3 подгъва и 3 пъти оверлог... Сметна ми 9 лева Shocked... Дадох и 15, а тя ревна... Момичето на около 30-33 години... Чак ми стана неудобно...

Пазарувахме с ММ - Карфур, Метро, Хит... После  с Петьо разхока 1 час, после пеш до банка, до Ибей... за да му поръчам огромно лего-кораб по случай завършването на 1 клас... Свършили се ми парите... Заведох го вкъщи, оставих долу при портиера и отидох за взема пари...

Имам много чистене, имам и половин ден до 12 утре...

Тити, и аз не съм видяла врати по 100 лева... Laughing Laughing Laughing, имах предвид дърводелеца, който ще ми оправи вратите... Имам 9 дървени врати, които не са в много добро състояние... от предишните собственици...

Кокона ме изрита от приятелите в ФБ ...  smile3518

Последна редакция: пн, 12 май 2014, 15:20 от luss

# 569
  • при късмета
Разходих с по задачи, сготвих, изчистих, тъй де домакиня за пример  Mr. Green
За утре ми остана търсенето на препарат и да измия аквариума. Последното и идея си нямам как ще го правя  newsm78 ще го измисля.
Излезе много силен вятър, а трябва да хода за шефа
  Кокона ме изрита от приятелите в ФБ ...  smile3518
Не си заслужава сълзите, изтрила е всички или поне повечето. Аз ще направя последен коментар по темата, който спестих онзи ден.
Освен отношението й към Контеса, а и всички останали,  мен друго ме остави без думи. Ще го напиша, защото това не е казано. Не беше проблема това, че не вярва, че възрастни хора в България си отиват по нелепи причини.
Порази ме това, че тя е в аналогична ситуация, а не прояви никакво разбиране към загубата на Контеса.
Контеса много пъти е казвала, че много обича баба си и дядо си и, че почти са я отгледали и ги смята за родители. Кокона скоро загуби майка си. Ситуациите им са аналогични и съпоставими.
Това което ме потресе е, че не прояви абсолютно никакво разбиране, към някой в нейната ситуация. Ако на такова разбиране не си способен, не знам на какво друго ще си. За първи път попадам на подобно нещо.

Отивам навън на ветрилника

Общи условия

Активация на акаунт