Домакини 38

• 38 749
  • 729
  •   1
Отговори
# 540
  • София
Калинка, страшна си на пилона.... Laughing Laughing Laughing

Марче, вярвам ти, то и моите са красиви, холната врата - двойна... Понеже недовиждам, а и не гледах толкова... то и рамката е за смяна..., особено на банята дори е отчупен един край... Бая работа ще има дърводелеца, те не са равни врати... Може би не е за смяна, ама един добър слой трябва да се премахне отгоре...

И в този дълъг коридор... все не мога картини да сложа... Петьо рита там топката... единственото място където не може да счупи нещо... newsm78 освен окачения таван... Има вече 2 пукнати плочки...

Така, че ремонтът ще почака...

Марче, ще имам предвид за дърводелеца... като се насапунисам да оправя вратите... Всъщност дървените са ми само 9.

# 541
Щом е криво викай човек и не се мъчи сама.

# 542
Лус и аз съм на мнението на Марче - масивното дърво е ценно - дърводелец, дето си разбира от работата може да възстанови всички поражения. Дядо ми беше дърводелец и познай как поддържа майка всичката дървения, че никога не са давали да се лакира дървена мебел и под...

# 543
  • София
Скрит текст:

Тук не знам дали се виждат вратата...

# 544
Lus много е хубава!!! Възстанови я! Сегашната дървения дето е на пазара е от млади, неизсъхнали добре дървета и се измята с времето. Качеството на старите дървени врати трудно се намира...

# 545
Ей тоя танц ако усвоя хич няма да ми пука за килограмите!!!!!

Лека нощ слънчеви момичета   bouquet

# 546
  • София
Тюленчета, паяци Joy Joy Joy Joy Joy

Аз лягам, не ми се спи, но трябва... 5 часа сън, ще съм като изтиснат лимон..

Лека нощ!

# 547
Добър вечер момичета,
ние бяхме по пазари за да купим поканите за РД , да купим подаръчета за децата и сега писахме поканите ,украсявахме пликове .Като се запъна ,че иска Angry birds покани и това е. Обяснявах ,че не си подхождат на тематиката на партито и д търсим нещо по музикално ,не се съгласи и нали е за нея не настоях.
Пихме по едно Старбъкс ледено карамел фрапе с мм ,а тя боровинково-малинова  лимонада , взехме паричките от баба и дядо й ,които са изпратили за колело ,каска и маратонки и досега въртя обръч на верандата и свършваме вече с украсяването на пликовете със стикери и надписването на  поканите Simple Smile
Скрит текст:

Баща й е на работа от 12-5 днес и успяхме да прекараме и малко време заедно .Сортирах летните от зимните дрехи и ще носим към склада за съхранение зимните ботуши ,извадихме снощи пак оттам летните дрехи и кроксовете .Много пране днес, много нещо ,но няма начин .Само в тристайна къща сме и нямам Място за нищо кой знае какво.

Бонболина, моите съболезнования за дядо ви  Hug Hug Flowers Rose Flowers Rose

# 548
Хубави са поканите.Важното е да се радва.

# 549
Хубави са поканите.Важното е да се радва.

Благодаря ти ,Тити!
Радва се ,подскача из къщи ,нарежда ги ,гледа ги , обяснява на кой кога ще ги даде утре .Мерак  Heart Eyes

# 550
Нека няма  по-хубаво от детската усмивка и радост.

# 551
  • София
Людка, ето ги вратите, които  на мен ми харесват и които съм се постарала да имам....отбележи колко е красива рамката
Скрит текст:

Скрит текст:

Цвят се води тъмна череша, мат. Нямат лъскавина, светлината ми е лоша и затова така се вижда втората снимка. Блещи ми малко.
В другия апартамент са с цвят - венге. Класика, каквото и да си говорим. Но този цвят предполага голям обем на жилището, а сега тук при мен е много по-малко и затова избрах нещо по-светло, като череша. Хубаво е, стилно е.

Когато решиш ми се обади и ще ти дам координати на дърводелеца. Събирай пари... Simple Smile

Контеска, кога е РД на детето??

Лягам си. Лека ви!

Последна редакция: пн, 12 май 2014, 02:02 от marchеva14

# 552
Марче , в края на месеца.
Много ти  е хубава кухнята.   bouquet Лека нощ Simple Smile

Креми, благодаря  Hug

Нещо, което много ми хареса :

МОЛИТВА

Господи, който все още си в мене,
дай ми кураж да остана
неотмъстителна, неозлобена,
както съм рана до рана!
И свободата - последния залък,
с гладен на две да разчупя.
Само душата, щастлива от малко,
никой не може да купи.
Господи Боже, недей ме наказва
да съм със лошия лоша.
И да платя за омраза с омраза
и за обида - с непрошка.
И запази ме от жалката участ
на толкова лъжепророци -
на добродетели всички да уча,
а да затъвам в пороци.
Може би искам безгрешна да бъда,
Господи Боже, от корист...
Грешните бил си наказвал с присъда -
своя живот да повторят...

Надежда Захариева

И кафето за добро утро преди да легна и аз:

Последна редакция: пн, 12 май 2014, 06:25 от Анонимен

# 553
Скапахме се, а останаха гардеробите... Ама утре, не мога да си седна на трите букви, така ме болят ставите... Но утре ще довърша, че да се приключва.
От утре ще съм пак редовна!

# 554
  • София
Контеска, благодаря за кафенцето!

Марче, страхотен свят, наистина класика... Не мисля, че ще излезе повече от 100 лева на врата newsm78

Смърфи, днес сме по гардеробите Laughing

Лек и успешен ден!

Общи условия

Активация на акаунт