Домакини 38

• 38 743
  • 729
  •   1
Отговори
# 420
Валенце , нескромно да ти кажа ,че чак на мен ми се дояде ,а шоколадови неща не ме блазнят по принцип.Та смятай .Утре да си прекарате страхотно. Лека нощ ! Hug

# 421
Вале весела среща.Ще чакаме да ни разкажеш.

# 422
Вале лека нощ!!!   bouquet
Контеса значи си е така с напикаването - само дето майките се шашкаме малко повече  Joy
Просто е като със зъбките и с прохождането - при едни по-рано, при други по-късно... ама нали все бързаме  hahaha
Ма ко намерих вече "Щурите съседи" в youtube - там ми отваря, а "Семеен лекар" ми излиза на v box7, но там на мен не ми отваря. Гледай го и ще ти хареса - не е само комедия, но ежедневните неща са представени изключително свежо!

# 423
Така е Калинка, майките се шашкаме . Аз лично не се притеснявам ,защото все са инциденти около настинка или не е успяла да съблече целия си кат дрехи до тоалетната чиния. Живи и здрави да са ,това са бели кахъри !
ММ ми съобщи току-що ,че и утре щял да отива на работа .И утре ще съм тук май .

# 424
  • Sofia
Вале, много ти е била панировката според мен, за да се е губила гъбата. Надявам се пак да пробваш. Simple Smile
Приятно изкарване утре!

Калинкоу, мерсаж за филмите, харесвам Индианата, а и другите ще видя.  Embarassed

Аз пролетна умора ли карам, не знам... ама рано ми се доспива, което пък не значи, че и рано се наспивам... и ми се скъсява деня така... тюхх...
Гледаме NG.

# 425
  • София
Кокона, не можеш да ми върнеш нищо. Това, че аз ги изпратих, не означава, че са от мен. Това са парите на 14 момичета, които пратили кой по 10, 20, 30 ,50... От всички нас... Точно днес сутринта изтрих писмото, където се описват всичките. Няма как раздам тези пари, а и продажбата на златото е 50% от цената му....

Ако толкова ти е неприятно да ги задържиш - продай ги и изпрати парите на детски дом...

Не мога да ви разбера, момичета... ooooh!

# 426
  • при късмета
Само в vbox го намерих, но на испански. В замундите го няма на торент, а в Арената не си помня паролата  ooooh! а имам регистрация, ама не тегля от там
Вале, лека нощ
Контеска, много еднакви сме били с теб, според теста отатък  Hug
Калинка, да кажеш дали ти е харесал сериала
Морена, хич не е рано за пролетна умора. Дано бързо се възстановяваш от нея.
Люска, тъкмо за теб да питам и видях, че си писала. Не ти трябва и  това да разбираш и да се ядосваш, имаш си достатъчно мисли из главата  Hug

Останалите, къде стееее?
Марчето има гости.  Вио, ако не се появиш утре ще те тормозя по телефона да знаеш, заплаших те  Laughing
Кой, кой друг?

# 427
Тук продават печурка  гъби в панировка.Много ги харесвам.Рядко ги пускат в Лидл и като видя си купувам.Има ги и в един любим ресторант.ТАм също ги хапвам.
Панирала съм веднъж  с патафри и не стават същите.

# 428
Върнах се с бюро, ама голямо обикаляне беше. Не мога да ги разбера тези хора, имат 5 магазина на кръст за мебели, а са 8 милиона. И едни скапани неща продават, не е истина - за тънки пдч-та искат по 150 долара за бюро, манеее. Сега ще оправяме и после на РД. Утре ще бъде голямото сглобяване.

Коконче, изобщо не разбрах ти за какво се обиди?! Никой не е казал, че в бг сме глупави, а че има беззаконие в страната. Къде прочете за интелекта на българина, че се и обиди, че и подаръците ще връщаш?! Поуспокой се малко!
На моя близка приятелка баба й пострада от цигански набези, само че в карнобатско село. Бяха я пребили жената за едната й пенсия, ама слава богу се оправи. Така че примери колкото искаш за огромно съжаление.
По-добре да приключим с нещата, пък ти ако искаш не пиши. Твоя воля!

# 429
  • на третия етаж
Испанските сериали са ми любими - "Щурите съседи", "Семеен лекар",  "Виляриба, Вилябаху"/ ако не ме лъже паметта/. А "Етажната собственост"  го слушам като фон докато обработвам ДДС-то Grinning.
Лейди, стиховете да не са кратунска поезия от "Хулите"? newsm78. Обичах да чета стихове "На чист български", зареждаха ме страшно позитивно. Че дори и прописах в този стил Wink
Знам, че съм нова, но ще си кажа: помня колко много домакини бяхте в началото, помня и когато кокончето отново се беше разсърдила преди време /мисля някакво недоразумение с тити/, помня и как подкрепяхте по всякакъв начин Мари и после тя изостави темата  с доста остри думи. На всичко това бях страничен наблюдател, но ми беше много болно за случващото се. Не мога да се начудя защо хората така лесно загърбват приятелства /дори и само виртуални/ , забравят за подкрепата и жестовете.
 Чета с удоволствие и рецептите ви, и за проблемите с децата, и за вашите радости и тревоги.  Темата ми носи спокойствие и се надявам да продължи така. Hug

# 430
  • София
Днес са върнали изходните нива на Петьо... имаме 6 - математика и 5 - БЕЛ и роден край... Peace

Днес не влизах, защото от сутрин съм на крака... Купих си дънки, чорапогашник и обувки на ток... Shocked, на ММ обувки летни - супер са...

Скъсих 3 рокли.... в смисъл взех ножицата и срязах по 10-на см... Сега се чудя къде да намеря шивачка..., защото едната рокля е купена за петък....

Мисля да си пусна косата....

Искам промени... трябва да се приема каквато съм, няма сила воли на Креми... и на доста от вас... да се стегна, да отслабна... Тогава трябва да спра да се изнервям и да се приема.... ако мога...

# 431
  • Germany
Контеса  Hug Страшно е това, което се е случило с баба ти и дядо ти... Да почива в мир баба ти!
Кокона, не ти прави чест това поведение!
Тити, големият ми син така дълбоко спеше и си мислех, че никога няма да махнем нощният памперс, но на около 4г и 7-8 месеца почна да се буди със сух памперс и го махнахме. Ще се справите!
Уморена съм и ще заспивам вече...
Спокойна нощ на всички!

# 432
ма ко, така е ,тъкмо констатирах същото за теста.Реалисти и домошари . Hug
 Мъчно ми е ,че Мари не пише вече тук .

Лусси, не го мисли, аз няма да пиша за нищо подобно повече, а само за хубавини когато ги има.

Само Смърфи и Марчето не са се отчели тази вечер .Чакаме ви   bouquet

Мони , Благодаря ти. Само дядо си знае какво му е било и какво ще му е занапред без баба и дома си.

Морена, и аз съм така. Заспивам в 9 и ставам в 6 и 30 уморена вече два месеца и нагоре. То пролетна умора ли е какво е, не  знам .Но виж вчера спах до 8 и 30 и цяла вечер не ми се спеше. Просто ми се спи най-много между 4-9 сутринта ,ама живот .Бели кахъри .

Досега да съм сложила питие ,но този месец няма да поствам питиета ,та ще ви постна моята баничка за почерпка тази вечер :

Последна редакция: сб, 10 май 2014, 23:57 от Анонимен

# 433

Искам промени... трябва да се приема каквато съм, няма сила воли на Креми... и на доста от вас... да се стегна, да отслабна... Тогава трябва да спра да се изнервям и да се приема.... ако мога...

+1! И браво на Петьо!

Контеска - отчетох се преди малко!  Wink

# 434
  • при късмета
Гвендулин, ще те ползваме за справки
Ето това трябваше да чуем отдавна  Hug само така и без "ако мога". Браво на Петьо за отличните оценки, браво
Смърфи, честита ти придобивка, бюрото ще помага за картичките и ще паривш още повече
"Етажна собственост" още ли го дават  newsm78 мислех, че е свършил. Ако да, кога и от колко часа?

Общи условия

Активация на акаунт