Домакини 38

• 38 728
  • 729
  •   1
Отговори
# 630
лейди  Аз също съм с яке не си само ти.
Гърлото пак ме боли.Сливици надути яко.Почвам един антибиотик.
Писах си с Надин подготвя лятна изложба и нямала време.Каза,че ни чете понякога.

# 631
https://www.facebook.com/profile.php?id=100002482785614&sk=p … 785614&type=3
с Бата , на около 20 км от Слънчев бряг
Надин предлага това за лятна среща.

# 632
  • при късмета
Прибрах се, даже си купих смукалка за аквариума.
Хубаво място предлага Надин, ама е много далече.
Лейди, на един мач България-Англия, агитката беше отседнала в х. Родина. На 15 градуса тия хора бяха налягали на паркинга и на тротоара отпред, голи до кръста  ooooh!
Много хубава снимка. И при вас, като на село всичко е с месец закъснение. От село си донесох онзи ден, току що цъфнал люляк.
Тити, не се ли оправи това гърло. Ти ли се самолекуваш?
Морена, почивай щом ти е паднало.
Нас с детето като гледам ще ни вали дъжда следобяд
Имам зеле от вчера, само хляба да стане вдигам краката, аз

# 633
Ма ко да на самолечение ще я карам.Не е добре.Има гной картинката е ясна.
Детето накашля.Напикава се 2 пъти тая нощ.Аз съм била виновна.На него му се спяло.А аз не съм го будила. Joy
Побърках се.Търсих градини,че нашата е с вдигната цена.Но за нова градина искат пълни изследвания.Как няма да го бода сега за 2 мес градина.Ще ги ходи в тая макар и скъпа.Там искат само чревен,че сме пускали вече веднъж.Изучих и частните лаборатории из Варна.Написах някои друг емеил.Скачам да се оправям и да си пия хапчето.Мм ей сега има да се  Joy.Мен както ми се повдига от тея големи хапчета.
Скачам,че да ги ръчкам да носим таблета на друг сервиз.Лек ден на всички!

# 634
  • Fort Worth, TX
Прибрахме се и готвя прясно зеле.Пилешката супа я извъртях рано сутринта.Забраниха ми да им правя вече десерти, което много ме улеснява.
Лейди, готина градинка.Даже много готина.
Тити пак ли бе душа.
Люси сигурно опъва белите покривки.
Мако , какво купи?
Ели , що така стана?Дай снимка ако мога да помогна.Кой препарат чакаш?Аз търся един и в Плд не мога да го намеря.
Мара още я няма.Тя и мАСТЪРАИЗчЕЗНА. newsm78 newsm78

# 635
Сядам за един фас да ви нагледам  Joy
Морена тук е вечно зелено  Joy всеки ден вали, а и температурите са оптимални - нито замръз, нито жега  Joy За мен е идеално, само вятъра да не е така зловещ  hahaha
Ма ко да кажеш как се справяш със смукалката  Joy Тук е нацъфтял люляка, божура, розите... аз насях божур, ама песа го огази и чушки - нищо няма  Joy Силния вятър събори цвета и листата на черешите в градината и сега имам да събирам листа  hahaha
Тити нормално е като има настинка детето да се напишка - не му се карай, а му нарисувай намръщено слънце. Ако нещо те интересува за лаборатории, болници и тоз сорт неща във Варна можеш да ме питаш. Ако имаш гной по сливиците си вземи ледена кока кола - вземаш една глътка и я задържаш коккото можеш върху сливиците - студеното намаля отока, а газираното маха налепите.
Креми готина е градинката - обществена е - където има слънце е така - нашата градина е усойна - обиколена е с дървета и е сянка, а и изворчето постоянно мокри почвата освен дъжда....Тези дни ще снимам и нашата градина. Моите пък за десерт искат чийз кейк и след училище с малкия ще направим дълга разходка и ще купя готов  Joy
Марче май се заигра с водопроводчика...дано да е това  Praynig
Мастърчето и на мен ми липсва...
Направих скарата, изкъпах се и сега ще оправям вежди и нокти  Joy

# 636
  • Sofia
Морена тук е вечно зелено  Joy всеки ден вали, ... само вятъра да не е така зловещ  hahaha
Знаем, знаем за там, ама лошото е, че  у нас, освен че караме английска пролет, ама и с краката нагоре - април, а и май така подкара - студено, топлото беше март.  ooooh!
   Браво на теб - добре се движиш за деня! Simple Smile

Моят ден е под знака на Морфей и туй то.  smile3507

# 637
Честита годинка на Гошко,малкия палавник на Стaди!  bouquet
Да е жив,здрав и много щастлив и гордо да крачи напред!
Вале-честита годишнина-много щастие,късмет и любов още дълги години!!!  bouquet
И ние с  моя мм винаги сме празнували когато е бил в къщи,че и той е бил по учения. Laughing
Креми-страхотна е станала терасата-тук ме биеш по красота и разцъфтели цветя!!! Laughing Wink
Тити-да оздравяваш бързо,че много е кофти с това гърло. Confused
Смърфиетка-браво за фитнеса с подреждането. Wink
Вио-завид за панаира,при нас нямаше люлки,а друга година идваха. newsm78
Честито за новите покупки!Хайде,отивай да угаждаш на влакчето,че сега е само Ванко,а догодина ще си с две дечица. Laughing
Ма ко-честито смукалка и дано скоро да не се повтаря проблема с тока!
Калинка-страхотна снимка си показала!Продължавай да ни радваш с красоти.
Морена-поспи и си почини,а ще чакам пак да ни показваш прекрасната Гушкан.
Елинор-важното е,че ти харесва морето и твоя край!Приятна радходка и да се похвалиш какво си купила!
Хортензия-важното е,че е изчезнал белега,дано не се повтаря случката.
Марчева-дано си отпушила и решила проблема!Драсни поне един ред. Thinking
Аз днес съм вече добре,мина каквото беше вчера.Ама съм бясна заради тъпи институции и мързеливи служители. Crossing Arms
Тук грее слънце,но не е топло както оня ден и вчера-не се търпеше.Днес е приятно и подухва лек ветрец.В градинката ухае страхотно на карамфили. Heart Eyes
Сготвих пиле с ориз и сега ще има и за вечеря,ще направя само една салата за вечеря и това ще е .Ще се отдам на плетки и това е .
Приятен ден и весел празник на празнуващите!!!
Скрит текст:
И една молба имам -като ми пращате покана за приятелство във фейса,пишете кой е.Вчера имах покана,ама като не знам от кой е не приемам.

Последна редакция: вт, 13 май 2014, 15:00 от pisenxeto

# 638
Благодаря за вниманието.Антибиотик и пробиотик пия.Малко ми ........ м....та ама както и да е.
Няма начин да се оправя без.Аз съм от малка с ангините.Пипне ли ме гнойна ангина отиде.
Мъчих се с сода и гъргара,не помогна.Метнах и Емо с спрея за нос и клеева.За 28 живи и здрави трябва да сме.Няма време за боледуване.
Лейди студеното не ми помага.Оня ден метнах един сладолед уж помагал.Да да ама не.
А за лаборатории до сега гледах за частни,че искам да ми излязат за макс 3 дни.
Не мога да ги чакам 1 седмица.
Вярно,че я няма Мастърчето.Да дойде да ни пусне някоя емотиконка.

# 639
Тити-моя съвет е като си дойдеш в Бг направи си гърлен и носен секрет-да се види да няма нещо  и ако има да се избере подходящ антибиотик и да се изчисти всичко.

# 640
# 641
  • гр.Варна
Смърфи живот и здраве на 18.09 заминаваме.Вече е резервирана екскурзията до Кападокия ,Анталия и Истанбул.Остана само да ми изпрат договора и да платя капарото. Отново се събрахме женска компания-аз,майка ми и щерката.Така трите ходихме в Румъния преди една година до Констанца и Мамая и изкарахме супер хубаво.Много се смяхме на каръшките ни изпълнения.На предното ми хойкане този месец до Румъния бях само със синчето./на мама лигльото/ ,че все се чувства недостатъчно обичан според него. JoyСега вече е доволен и отказа да идва с нас в Кападокия.
Не съм изчела всичко ,но  Hugна всички
ПС За Коконата няма да влизам в подробности ,но имах някакво странно чувство към тая жена без да съм я виждала.Имам силна интуиция и рядко ме предава в преценката на някой хора и просто винаги имам едно наум.
редактирам се- Честито на малкия Гошко.Да расте здрав и силен.Да стане  голям и прекрасен мъж за радост на мама и тате / и жената след време/ Joy
Лус-как е гостенката.Сигурно вече си и взела акъла с майсторството си в кухнята?  bouquet
Аз ще чакам гостенче от Германия по същата програма ама догодина.Нали моята е в езикова гимназия с немски.Как ще се разбираме от сега се мая. newsm78

Последна редакция: вт, 13 май 2014, 16:40 от плами76

# 642
Сядам на кафенце преди да хукна за малкия.
Морена на 15.05 е пълнолунието - може и да ти действа на нощния сън зле, та да ти се спи през деня.
Писенце ако поникнат моите карамфили, ще ухаят когато вашите са прецъфтели  Joy
Тити всички лаборатории са частни, без в болниците и ХЕИ. Ако нищо не се изолира излиза за 3 дни/технологично време/. Ако някъде са ти казали повече от 3 дни означава, че нямат собствена микробиология и ги носят в друга, или са сложили и времето ако се изолира нещо - тогава е 5 дни. Ако искаш да ти станат изследванията за 3 дни трябва да занесеш материала не по-късно от 8,30 сутринта и нищо да не се изолира. Аз харесвам Сити лаб., че можеш онлайн да си принтираш резултата.
Лус много си доволна явно  Hug   bouquet
Плами весела екскурзия! По женски е много спокойно!
Айде хуквам, пък вие си останете със здраве!

# 643
  • София
Доволна съм, че са излезнали... Момичето дойде, аз отидох да взема Петьо... Яде само картофи и месо... салата не яде, тиквичките дори не пожела да опита... направи си сандвич с пушено сирене...

Голяма излагация с моя английски, не мога да се отпусна... Миленка и ММ толкова хубаво приказват, не са млъкнали цял час... чувствах се гадно... Поне половина от казаното разбрах...

После ММ тръгна на работа, момичето поигра с Петьо на видеоигра и отишли да се поразходят. В 6 имат среща всичките някъде в центъра...

Това е...

# 644
  • Бургас
Уф,не мога да седна бе! Grinning
Мацки,за Гърция няма много за разправяне.Цял ден се разхождахме покрай морето,детето хвърляше камъни,аз го гонех пак с лъжицата,все такива високоинтелектуални дейности. Laughing
ММ беше по цял ден в морето,Ванко си намери хубава компания,все момчета около неговата възраст и цяла седмица не погледна компютър,ритаха топка,обикаляха острова.Заслужаваше си заради него да тръгна.
Криста отказа да се храни и да ака,но да не ви занимавам.Справих се,но да си почина аз не можах.
Морето не ставаше за плаж,ние бяхме на близък остров,климатът е като българския,обаче с приликата дотук.Храната беше страхотна,много чисто навсякъде.Направо съм влюбена в техните малки ресторантчета и кафенета. Heart Eyes
Не мога да намеря на Смърфи снимките.Тя къде ходи пак тази хаймана?
Нямате изчитане...
Виждам,че има нова домакиня.Добре дошла на Гвендолин и пак на Дарито! Hug
Извинете,че не ви споменавам всичките,но не мога да усвоя толкова много инфо засега.
Писах ви,че се прибрахме със закъснение,че нямаше ферибот и сега едва успявам с пералните и чистенето.
Малката все навън иска,а мен ме гони нещо като пролетна умора,нямам сили даже да се движа. Sad
Ще ви изчета пак и пак ще се включа.Много цАлувки на всички! Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт