Домакини 38

• 38 729
  • 729
  •   1
Отговори
# 615
Добро утро!
Лус, ще се справите. И ще е забавно при вас.
Ста ди, много здрве и усмивки на порасналия Гого! Весел празник!
И ние довечера сме на рд на един юнак, който става на пет. Ще заведа мишока на градина и отивам за подарък.

# 616
  • Fort Worth, TX
Добро утро!
Люси, може ли и аз да ти дойда на гости? Crazy
Дари, то отдавна беше ясно, че си още влюбена в него.Но....Колкото по-бързо го зачеркнеш толкова по-добре.Той е любовчия като баща си , на който му е изписано на физиономията , че е дърт коцкар.(Честно това е първото нещо дето си помислих като му видях снимката по някъв повод на малкия).
Преживей го някак си.Намери си нов мъж и ги изритай тотално от живота си.Обаче като знам как те въртят всички дружно в комплект с майка ти едва ли ще ти се получи.

Снощи аха да ни завали , ама не стана.Само дето прибирах цветята.Започне ли да вали и трещи ги свалям.Ей се ще ви сложа снимка. Mr. Greenда ги видите.
Марето днес не се ли появи ще си звънкаме.
Сашо снощи изкопа плочките в парка с чело.Има рог. Mr. Green
Каскадните не са разцъфтяли много, но бордюрните имат много цвят.Приятен ден от мен.

Последна редакция: вт, 13 май 2014, 07:40 от Кремито

# 617
Добро утро. За жалост не знам как да кача снимка и затова ще ви почерпя с една малка торта от тук  newsm38.
Дари, отново добре дошла. Пожелавам ти да срещнеш скоро друг мъж, иначе няма да го забравиш лесно. Особено като се виждате всеки ден.
Вио, честити покупки. Със здраве да си ги носиш.7
Марчето и много други се губят.
Ние чакаме да дойдат към 9-9,30 сестра ми с племенницата. Ще е весело с 2 бебета.
Трябва да ставам да сложа пържолките и картофите, че после ще отиваме към заведението.
Хубав ден на всички  Hug

# 618
  • Fort Worth, TX
Стади, да ти е жив и здрав.Голям мъж да порасне.Весел празник.

# 619
  • Germany
Стади, честит празник! Да ви е жив и здрав юнака!

# 620
Добро утро.
Стади, честит ти рожденик, да ти е жив и здрав и много да ви радва   bouquet
Креми, много ме кефиш колко си откровена  Hug
Люси, чудесно меню, ще я впечатлите много холандската мома  Hug
Мони, след малко ще ти пиша ЛС  Peace
Ма ко, Лейдибърд, като вземем рибки на Ванко, ще се допитвам до вас, да знаете  Wink
Ма ко, Ванко е като омагьосан от тоя панаир. Само за това говори, и ако може цял ден да е там, най - добре. На всичкото отгоре пуснаха и едно атракционно влакче до панаира, което тръгва точно от нас  ooooh! Познайте дали не висим по прозорците по цял ден. Вчера какви схеми бяха само и само да се качим на това влакче.... hahaha Оставихме Дея на баба ми, а ние с Ванко направихме една обиколка. Днес ми се струва, че пак ще го гледаме тоя филм, ама да видим  Laughing

# 621
  • при късмета
Добро утро!
Люси, мрси за красивата закуска. Менюто ти е супер. Оставете девойките да се опознават и забавляват. Приятно посрещане на гостенката.
Ста ди, да е жив и здрав Гошко! Много да ви радва и слуша!
Вале, честита годишнина. Още дълги години да я посрещате, все така в любов и разбирателство
Вио, сега му е паднало на детето, да се забавлява на воля. И вие ще изкарате добре покрай децата
Креми, много хубави цветя си отгледала.
Хортензия, весело изкарвамне ина вас
Лейди, за златните рибки в магазина ми казаха, че растат според  големината на аквариума. Ако оставиш една в ограмен аквариум, ще стане за пълнене. За да им е конфортно трябва да има литър вода на сантиметър риба. Аз имам 2 по 5 см. и една около 10. Т.е. трябва ми 20 литров аквариум, а нашия е 23. Има накъде да растат малките.
Аз се хуквам рано на пазар, че го дават после да вали и трещи.
Хубав ден на всички  Hug

# 622
Добро утро прекрасни!!!
Стади да ти е живо и здраво момчето, да расте щастливо за радост на мама и тати!!!

Това е за гордата майка!!!

Лус благодарско за кафенцето! Добро меню си направила/само пак да те предупредя за киселото мляко, че ние с него+чесън+копър хапваме тиквичките/.  Ще чакам с нетърпение разказа ти! Успокой се вече  Hug
Хортензия и за теб се очертава прекрасен ден    bouquet
Креми голяма красота си създала на тоз балкон!!! На децата главите най-тежат  hahaha трябва да се въведе задължителното носене на каски до 10годишни  Joy Дано не го боли днес  Hug
Вио слагай новия панталон и бягай на панаира смело, че той няма да е за дълго!!! Аз на такива мероприятия се кефех повече от малкия, а той ми беше алиби, да не ме сметнат за луда  hahaha hahaha hahaha Имаш нужда от шарения около себе си  Hug Hug Hug За рибките изчакаи Деичка да поотрасне, че храната за рибки се води алерген.
Вале честита годишнина! Още много годишнини да посрещате с любов и разбирателство!

Ма ко да разкажеш за пазара после, че това ми липсва...
Хубаво е да се събудиш и някой да е сервирал кафето, друг поднася торта и ще празнуваме 1-ви рожден ден, друг е направил кюфтета по чирпански, трети ни разхожда из великолепна градина с петунии, качени на шарено влакче... е как няма да е прекрасен деня!!!

# 623
  • София
Честита годинка на Гого! Да расте здрав и много да радва всички около себе си! Весел празник от нашето семейство!

Красавици, благодаря за пожеланията! Ето един музикален поздрав от мен:

За мое разочарование съпругът ми заминава командировка...отново, но ще отложим празнуването за когато се прибере! Flutter

# 624
  • Fort Worth, TX
Вале, честит празник и на теб.Нищо де.При вас всеки ден е празник.  bouquet

# 625
Добро утро, момичета!
Ста ди, честита ви първа годинка! Жив и здрав да е Гого и голям да порасте!
Вале, честита ви годишнина! Все така да се обичате и да сте заедно още дълги години!
Весел празник на празнуващите!
Креми, петуниите ти са разкошни, браво. Моите тази година хич добре не вървят, боледуваха, пръсках ги, но само три корена се хванаха добре. Насадих обаче сакъзчета и мушката, но още са много малки. Записала си бях от твоите постове с какво ги пръскаш ти петуниите даже съм поръчала онлайн едното нещо и го чакам утре.
Луси, приятни вълнения има вашето семейство днес! Хубаво меню си спретнала.
Времето днес пак се мръщи-валяло е гледам. Искам лято вече, така да искам!
Днес по магазините пак ще се шматкам с една приятелка-учителка, ще си търси тоалет за 24май!
Хубав ден ви желая!

# 626
Вале, честита ви годишнина! Още много години да се разбирате и обичате!
Пекнах едни кебапчета за обяд, за вечеря ще правя кюфтета с доматен сос. Но сега смятам да пия едно кафе и тогава да продължавам.

# 627
Вале, честит празник и от мен! Още дълги години да сте заедно, да се обичате и подкрепяте във всичко  bouquet
Ох пеем песничката за котето: "На дивана, под юргана, коте бяло се е свряло", и Ванко допълва "и се из@к@ло"  Joy ШЪ умрЪ с него.

# 628
Хайде на второто кафенце

Една снимка от сутрешната разходка! За съжаление в моята градина това няма да се случи... Ама продължавам с опитите  Joy
Вале благодаря за поздрава! Не се разочаровай - случва се! Важното е, че когато е трябвало на този ден е бил до теб   bouquet
Елинор да си купиш нещо и за теб! Това е празника, който ми е останал в сърцето! И до ден днешен като чуя "Върви народе визродени..." и настръхвам!
Хортензия юнашко меню си спретнала!!!
Вио Hug радвам се, че си усмихната!!! Ванко и Шефа са в един отбор  hahaha hahaha hahaha
Днес сме на телешка скара. Тук лятото дойде - 18градуса е  Joy всичко живо е по сандали, потници и къси гащи - само аз съм с яке  hahaha

# 629
  • Sofia
Стади, честит празник!   bouquet Да ви е жив и здрав, Гого!  Hug
Вале, честита годишнина! Да се обичате и уважавате и занапред!   bouquet
Люска, приятно изкарване на вас по посрещане и опознаване.

Една снимка от сутрешната разходка!

18градуса е  Joy всичко живо е по сандали, потници и къси гащи - само аз съм с яке  hahaha
Красота, красота... Зеленината така ми пълни очите и душата... и тук с тия валежи всичко така е избуяло, селено, зелно...  Heart Eyes Любимият ми сезон!

Ще ме скъсат тия англичетата... ама като си нямат жеги, кога иначе да си поносят сандалите и гащетата...  Wink  Laughing

Марчето пък как се покри... необичайно за нея  Thinking

Аз тъкмо щях да тръгвам за Гушкан и ММ звънна, че ще я вземе. Та отпадна ми излизането и по-добре, че ми е толкова заспало...

Общи условия

Активация на акаунт