Да си разтълкуваме съня - 7

• 50 777
  • 733
  •   1
Отговори
# 75
Dados, откритото пространство може да означава безкрайност, нови хоризонти, разширен мироглед. Снегът не на място може да символизира различното виждане, което имаш в сравнение с останалите около теб.
mystic womanGrinning откачен сън, но сигурно си има своето логично обяснение. Може да означава (ако свързваш масата с домакинска работа примерно),че тя взима превес над професионалната ти такава.

# 76
Здравей Фрея.
Преди няколко дни сънувах, че имам плъх в раницата. Беше ми ужасно да отида да го махна, по едно време беше жив, после май не.. дъщеря ми накрая май отиде, но не съм сигурна. Като цяло чувството от сънят ми е едно такова гадно.
Ще се радвам да ми кажеш какво мислиш ти.

# 77
Здравейте.
Бих искала да опиша съня на мама от снощи, че е при мене извън Бг и е страшно притеснена. Само дето не си е тръгнала. Тя горе долу си го тълкува и казва, че не е хубав, но искам да попитам и тука.
Сънувала е брат ми и снахата, облечени в бяло да играят хоро и когато хорото свършва, снаха ми сяда и започва да яде черен хляб и да говори, че е много вкусен. Ако може някакво обяснение.

# 78
alina_si, плъхът се асоциира главно с негативни значения - неприятност, неприятел може да символизира, досада, трудност, неблагополучие, недоимък, лишение, ядове и т.н.
bambi2009, права е майка ти, не и е много хубав съня. Може да означава,че двамата (брат ти и жена му) ще съжаляват за дадени действия, които са започнали да вършат. "Хванали са се на хорото", както се казва, с добри намерения, с вяра и надежда, но резултатът накрая няма да е добър. Хлябът символизира нещо основно, жизненоважно и заради значимостта му в България често се асоциира с професията, работата,с която си "изкарваш хляба". А че е черен символизира неизвестност, несигурност, неосъзнатост, противопоставя се на белия цвят на дрехите им, действие - последствие не съответства,а си противоречи. Може да се свърже с финансови загуби, емоционални щети и като цяло трудности, неуспех.

# 79
И мойте странни сънища:

С група хора, явно  бяхме съученици сме тръгнали на някъде,
мисле че към среща с наша учителка
която пък беше с бебе. Минавахме по шосе, а отляво, море,
а част от групата, повечето
момчета са качени върху скали за да гледат, в ляво от пътя така
че водата залива пътя и  техните крака. Стигнахме до въпросната госпожа, тя ни покани в стая ,
голяма с 2 легла по стените от ляво, а тя седеше срещу нас  с бебе в ръце което беше като кукла но момче.
В стаята се влизаше един по един по малки стълби.
Бебето беше на около 20 дена.  Rolling Eyes Confused

# 80
1-ви сън: Вчера през нощта сънувах, че майка ми си сваля цялото чене... Само това помня, но много ме тревожи този сън...
 -----------------------------------------------------------------------
2-ри сън: Днес следобяд го сънувах. Сънувах, че получавам някакви заплашителни смс... А имаше и един, в който искаха да навредят на моя приятел. 2 момичета, с които попринцип не се харесваме дойдоха при мен и искаха да се сдобрим, а аз им казах, че нещо кроят, защото не може изведнъж да искат да се сдобрим. Моят приятел ми се обади, но аз му затворих и му написах смс '' не мога сега да ти вдигна разправям се с едни тук, после ще ти се обадя ''. Той ми се разсърди. Не ми вдигаше тел, не ми отговаряше и аз му написах '' след 20 мин да се срещнем на .... '' (мястото беше един стар път, не мога да го обясня точно. Но майка ми и една приятелка искаха да дойдат с мен и 3-те се возихме на някакво моторно колело и имаше много полицейски коли по пътя... Първо моята приятелка караше, но после я хвана страх и се сменихме. Спря ни последната патрулка, но нищо не ни казаха, а ние очаквахме даже да не ни дадат да продължим. Оставих ги в селото и му се обадих и казах '' закъснях, след 10 мин те чакам на старата ти работа, сама ще бъда ''. Отидох там видяхме се каза ми какъв е проблема, казах му и аз и си казахме по едно '' Обичам те ''... Много отвратително беше всичко... Особено пустия път...

# 81
Сънувах, че трябва да купя свещник за обикновена домакинска свещ, и че трябва непременно да се сетя къде съм сложила свещите.

# 82
Здравейте!
Аз искам да споделя моят сън.  Сънувах бившия си приятел, че живее в моя квартал, аз го следях, той излезе от една къща заедно със сестра си и още една тяхна обща позната. Проследих ги не помня къде отидоха, но по едно време се озовахме в къщата на моята баба, сестра му беше в едната стая и стоеше, а те двамата бяха в другата стая заедно, просто си стояха и разговаряха. Аз отидох при сестра му и и казах, колко много обичам брат й и, че много ми липсва, после се прегърнахме( тя не ме харесва реално). След това отидох при него и му казах, че искам да се съберем, той ми каза, че не желае, тяхната приятелка ми каза: Не виждаш ли, че не иска отивай си! Но забелязах, че той има дълбока рана от лявата страна на корема и явно изпитваше болка, все там се държеше на мястото. Изпитах състрадание исках да му помогна, но не ми позволиха. Какъв е този сън не мога да проумея... сигурна съм, че бихте ми казали за какво се отнася
Поздрави   bouquet

# 83
Dados, май почвам да имам теория за тези коридори и подобни, които ги сънуваш. Сега в този сън двете легла отстрани също образуват нещо като коридор. Може би символиката им е свързана с твоето устремяване, съсредоточаване към нещо конкретно и специфично. До такава степен,че всичко останало е загубило значението и тежестта си. Гоненето на дадената цел замъглява останалите възможности един вид. Пропускане на много, за сметка на малко и/или недостатъчно. Колкото до останалото бебето в случая може да символизира някакъв процес,започване на нещо, развитието и израстването му.
CaRamella ♥, първият сън може да символизира отказване, предаване, отстъпване от нещо от твоя страна или от страната на някой друг (не е непременно да бъде майка ти). Вторият като цяло мисля,че е свързан с проблем/конфликт, който се е случил или усещаш,че ще се случи и се тревожиш относно последствията. Пустият път също може да се свърже с неудовлетвореност,самота, отчуждение. Патрулките могат да се тълкуват в случая като обстоятелства на късмет, които обаче накрая са останали незначителни и ненужни, поради не добрия резултат от действията ти.
Мама Звярка, сънят може да се тълкува буквално, като сигнал от подсъзнанието,че трябва да се сетиш за нещо наяве. А може и да подсказва за важността на нещо, свещта осветява мрака, помага ни да виждаме, когато това е необходимо, прояснява, показва, разкрива.
dolcevita22, ако изпитваш още чувства към него, сънят мисля е ясен. Желание да бъдеш отново с него, независимо от всичко, което се е случило и което може да се случи между вас. А ако не, значението може да е свързано с желание за любов, споделяне, подкрепа, което изпитваш в настоящето,като бившия ти се явява само образ, елемент "избран на случаен принцип" от съзнанието ти.

# 84
Здравейте , записвам се при вас   bouquet

Скрит текст:
От няколко дена сънувам , че пътуваме с кола цялото ми семейство и един приятел, но изведнъж нещо се обърква и слизам от колата и трябва да се кача на автобус за да достигна до някаква сграда ( нямам представа каква е тя ), докато го чаках започнах да скачам на един крак обиколих доста магазинчета и улици подскачайки , но когато автобуса дойде не се качих , но моя позната се появи и ме пита : Какво правиш?!  ooooh!

# 85
elichka_vangelowa, Шофиране:
шофирането на сън символизира контрола в живота ти наяве.
Шофирането на каквото и да било превозно средство или возенето в него обикновено символизира на къде "се движиш" в живота си в момента. Като в случая слизането, спирането, качването могат да се тълкуват като напрегнат период, в който си наяве или просто напрегнати мисли и емоции.

# 86
 Hug Благодаря за бързият отговор !

# 87
  • в Низината
Отдавна не съм писала в тази тема..

Freya, здравей! Simple Smile

Сънувах, че съм в болница, огромна, като небостъргач. Нощ е. Тук съм за трета операция вече - този път ще ми премахват матката. Влизам в някаква много голяма стая с телевизор. Леглата са много, но има само една жена. Стаята няма никакви прозорци. Телевизорът работи силно. Чувствам се много притеснена, уплашена, стресирана.( може би донякъде, защото лекарката, която ще ме оперира, е тази, която ми беше препоръчана  след първата ми операция в реалността и на която аз така и не се обадих). Жената ми обяснява, че също е за операция. Изслушвам я и излизам от стаята. По коридорите няма никакви хора - нито болни, нито лекари. В някакво кафе нагоре по етажите, виждам колегите си и сядам при тях. Те се смеят, говорят, аз само мълча и ги слушам и понеже съм напрегната, не оставам дълго. После се качвам в асансьора, за да се върна в онази стая, но стана силно земетресение. Асансьорът не спря, само за кратко забави движение. Изплаших се, че ако заседна, никой няма да ме намери в тази ''призрачна'' болница.  Излязох от него и в коридора на земята  видях паднала жена, която не дишаше. Опитах се да й помогна, тя се свести и ме помоли да й дам вода. Пиеше я от нещо много странно - не беше шише, а приличаше на мех, но с една толкова ужасно тънка сламка, че направо се измъчваше, но не можеше да пийне нито глътка. После я заведох в стаята й и се върнах в онази, първата стая с другата жена. Тя вече беше оперирана. Говореше ми нещо. В този момент реших, че на всяка цена трябва да си тръгвам. Точно тогава влезе лекарката и каза ''Време е!". Вече никъде не можех да отида.

Последна редакция: чт, 05 юни 2014, 17:22 от Слънце в джоба

# 88
Freya ти си супер  Grinning
Ето още сънища от мен:
-Дано да е на добро ако сънуваш бременна жена но в напреднала бременност, бяхме
на място което познавах , и нея познавах защото говорехме на ти, тя беше с огромен корем,
и лежеше на легло, до което имаше гардероб ,а на близо прозорец, от ляво на леглото нощно
шкафче и още един гардероб. До прозореца Бюро.
Попитах я - Колко ти остава - а тя 100 дни, явно ставаше дума колко има до  раждането! Laughing

# 89
Слънце в джоба, радвам се да те "видя" пак в темата  Hug Твоите сънища винаги са много интересни и показателни. Този, като цяло мисля,че олицетворява твой проблем, дълбокопсихологически. Болницата заедно с операциите подсказват,че "боледуваш", страдаш, таиш нещо, чувстваш се ощетена по някакъв начин, нужно ти е "лечение", т.е. подобрение на състоянието, в което се намираш, решение на проблема. Изолираност, която подсказва за проблем вътре в теб, независим от обстоятелства и хора наоколо - стаята без прозорци, липсата на хора, високата сграда. Операцията, която ти предстои отново предполага някакво ощетяване, загуба от твоя страна. Земетресението е "разтърсване" в живота наяве, внезапна промяна, нестабилност, несигурност. Падналата жена може да символизира част от теб, която се е предала и е буквално на ръба на живота си. Но ти не искаш това да се случва, т.е. нещо, което правиш наяве не ти се харесва, не искаш да бъде по този начин. И отново несигурност, последните изречения от съня са предпоставка за обреченост, която изпитваш, нерешителност, несигурност в теб самата пред неотложен процес, който сякаш предстои в живота ти.
Dados, бременната жена е свързана с предишния ти сън и както казах символизира нещо, което е на път, което расте и се развива, готово да се прояви и да наложи желана промяна. Числото 100 символизира успех в делата, завършване на начинание, изпитание, етап в живота ти.

Общи условия

Активация на акаунт