Да си разтълкуваме съня - 7

• 50 804
  • 733
  •   1
Отговори
# 345
Сънувах че има дъщеря Виктория, с кестеняво черна косичка, пълничко дете. Мисля че я бяхме завели на лекар с още един мъж, защото бях в помещение където имаше диван, а ние бяхме излязли от една друга врата от която се влизаше в стаята където сме ние. Седях на дивана и я гушках защото нещо беше нервна и мрънкаше. После бяхме в къщи и помня че тя имаше синьо кошче до прозорец с пердета но с тревога видях че Вики я няма там , и попитах мъжа къде е но и той не знаеше. После намерих в някаква торба бележка и така вече знаех че ще ми я донесат здрава.  Rolling Eyes

# 346
Аз пак сънувах доста странен сън и отново неприятен...
Сънувам някаква много грозна жена с черна дълга коса висока супер грозна като вещица и едно бебе в кошче  бебето беше болно и плачеше, отидох до кошчето и ми казаха, че е починало, в последствие разбрах, че това бебе е било на тази грозната жена, в съня си много ме беше страх от нея.Как бихте го разтълкували този сън?

# 347
Ох, аз да се включа с един ужасен сън от мен. Извинявам се, ако не го обясня накратко, по принцип винаги проверявам в съновника, но този път не знаех даже какво да напиша... трябва да се обясни.
Сънувах, че баща ми отива командировка и се връща с нова жена. Представи я на мен и майка ми, тя новата нещо се опитваше да се подмазва, питаше ме какво уча и каза, че е завършила същото като мен. А на мен ми идваше да я убия. Баща ми беше гузен в съня, питаше ме как е майка ми след като е научила. Нанесоха се в апартамента, взе ни колата ( сънувам бял, лъскав джип ако има значение). Такава злоба изпитвах към него, че отидох и му казах в лицето да забрави, че има дъщеря и че никога няма да си види внуците, а той стоеше с насълзени очи и мълчеше. Пожелах му да умре няколко пъти с цялата си злоба  Shocked а накрая сънувам как отивам и купувам риба, която пъхнах под седалката в колата, за да му вони, надрасках я  и я омазах с паста за зъби. И целия сън пропит с много злоба към него, и жал към майка ми.
/не знам дали е важно,но в действителност този сън няма и доза истина в реалния живот и ми е много странно какво значи/

Фрея ( или някой друг да сподедли ако иска), нещо малко странично да питам ,което сигурно ще е интересно за всички. Понеже съм учила психология, сме говорили за съня и проявите му в действителност съм останала с впечатлението, че хората сънуват или скрити желания или страхове, така ли е? И възможно ли е човек да сънува неща, свързани с минал живот? Също така ми е интересно по-задълбочено да разбера защо сънуваме това, което сънуваме и каква е ролята на съня. Знам, че няма еднозначно приет отговор, но ми е интересно и другите какво мислят.

Последна редакция: пт, 05 сеп 2014, 00:00 от potrebitel22

# 348
Аз пък тези дни съм машина са сънища Crazy,сънувах че държа за юздите един кафяв кон за и вървя с него и в съня си се чудех къде е жребчето , знаех че си е тръгнало и бях тъжна че ме оставило  ,след това видях въпросното жребче да тича право към мен, връщаше се от някъде, тичаше много игриво, след това видях как възрастния  кон (мисля че беше майка му ) се изправи на задните си крака.Какво означава да сънуваш кон , за първи път сънувам коне.

Последна редакция: пт, 05 сеп 2014, 09:02 от belladonna86

# 349
Здравейте, да разкажа и моя сън. Сънувам че съм на летищети с пълен куфар с дрехи и го пускам да се чекира и тежи 32 кг и тази на летището ми казва трябва да платиш свръх тегло 2 кг. Приятелия ми се ядоса защо съм взела толкова дрехи и сега трябва да плащаме. Това добре после тръгваме към самолета и първата врата от пред се затвори и аз изпаднах в паника как ще се кача. Отивам на втората тя отворена но няма стълба . Появи се стълба и тъкмо да се кача се събидих . newsm78 #Crazy и сега незнам качих ли се или не Laughing

# 350
Тази нощ сънувах че съм в къщата на нашите.Беше такава,каквато ,когато и аз живеех там .Бях при  майка в кухнята и непрекъснато си взимах от храната,която готвеше и тя все ми се караше,за да чакам. Качих се горе ,отворих вратата ,а тя падна върху мен.После лежах си в спалнята и ми падна зъб,беше кътник.

# 351
Dados, сънят може да се тълкува като отхвърлен възможност от твоя страна или нежелана победа. Другият сън говори за услуга, която някой ти е направил.
Awesome user name, не мога да кажа точно от какво ти е провокиран съня,но е възможно да е както ти казваш. Друг вариант е сънят да не е свързан буквално с мъжа ти,а да символизира несигурност и усещане за самота, изолираност от нещо друго.
323, първият сън е свързан с реалното приготовление за събитие и произтичащите от това притеснения за липсата на време. Вторият, клошарят символизира нещо/някого, неприятност, проблем, нетърпим човек, с което/когото не можеш да се справиш, разрешиш, разбереш макар да опитваш всячески. Последният сън ти е важен и предупредителен. Ясен знак да спреш, да забавиш ритъм, да не избързваш, да осмислиш и прецениш отново.
mystic woman, щом се е усмихвала едва ли сънят може да се свърже с нещо лошо, по-скоро обратното.
ravvenr, зависи от контекста на съня. Обикновено се повтарят,когато не си разбрал дадено послание или ти предстои много важно събитие, или когато рутината в ежедневието вземе превес. Дежавю-то рядко има общо.
potrebitel22, сила, смелост, гордост, понякога арогантност, власт, егоизъм. Като цяло сънят може да означава,че със семейството ти не сте на едно мнение относно нещо. Или пък лъвът да символизира част от теб, твоя черта на характера,особеност, която поражда конфликти между теб и околните. Също така нежелание от твоя страна да се промениш, да се примириш пред чуждото мнение. Другият сън е с по-буквално значение. Може да означава,че си патиш от чужда слабост. Или буквално яд към нещо/някого, което не се развива както ти се иска/който не ти се подчинява, не те слуша.
Сънят играе много роли, няма само една. част от човешката психика е,но не е само това. Аз лично не вярвам в минали животи, прераждания и т.н.
Doli, навярно сънят е най-буквален и се касае за нещо,което не се е оказало такова за каквото си го смятала. Може да е и човек, който е проявил истинската си същност.
Djenifar-Q, множество вътрешни блокажи и страхове. Сънят е изпълнен с отворени пътища и възможности, които ти изпускаш, не разбираш, не откриваш, не приемаш. Мога да го разделя на няколко ситуации, напълно идентични и като сюжет и като значение. Това постоянно появяващо се незнание, сякаш пропускаш моменти, сякаш не участваш изцяло говори,че ти липсва контрол и стабилност, увереност в силите и възможностите ти. Също така често се съмняваш в себе си и разколебаваш в избора и намеренията си.
pumpalche3e, би могло ако реално не е имало причина за жаждата, но щом си била едва ли означава нещо.
belladonna86, тази жена е нещо/някой, което/когото не харесваш, не одобряваш, отхвърляш, опитваш се да игнорираш. Но не е изключено да символизира бъдещ проблем, неприятност и/или тъга, с които ще се сблъскаш. Конят символизира свобода, сила, неустрашима воля и неукротим дух. Заедно с жребчето - развитие, промяна, свеж полъх, радост.
alasrojas, сънят най-вероятно е провокиран от стрес, напрежение в ежедневието.

# 352
Freya, благодаря за отговора. Да наистина е така. А самото три цифрено число с което отключих какво означава? Дали не означава, че разума и социалния живот искат професията на маникюрист, а подсъзнанието другата? И станалия ключ за вратата ми показва, че имам възможност но всъщност не искам това? Ох аз сега се събудих и НЕ сънувах прекрасен сън, но след малко ще споделя.

# 353
Аз не мисля,че значи нещо конкретно и специално.
Скрит текст:
Дори и по думите ти си личи объркаността ти, която може би се увеличава, вторачвайки се в дребните не толкова важни детайли. Опитай се да се абстрахираш от прекаленото вглеждане и анализиране, успокой съзнанието си и наблегни на малкото и простите неща, които считаш за важни. Не го мисли толкова, понякога колкото повече гледаш, толкова по-малко виждаш.  Peace

# 354
  • София/Испания
Здравейте,сънувах бебе,но беше цялото в кръв/не знам дали беше току-що родено или беше ранено/,но знаех,че това е малкият ми син.Някой го носеше и го остави /на земята мисля/.В този момент аз говорих с някого,но ме извикаха и казаха,,ела да видиш как бебето/синът ми/умира.Аз отидох и видях как гърдите му се отвориха и излезе сърцето му.После се събудих,не мога да си обясня какво означава сънят ми,много съм притеснена,защото знам,че да се сънува бебе,не е на хубаво/според мен/. Praynig

# 355
Благодаря ти   bouquet

# 356
Сънувах тук наскоро че се срещам с една приятелка Надя в Софийското метро, дори помня и на кя станция а не сме се виждали от месеци, а тя дори и ме прегърна  Simple Smile

После смътно помня че  се разхождам около езеро, дори в него имаше някаква потънала сграда като кула и от водата се виждаше връх. Спомням си че имаше хора пред мен и даже виждах стълби за качване на горе но странното беше че бях като сън защото затварях и отварях очи и се опитвах да се събудя  Embarassed

# 357
  • Sofia
сънувах някакъв клошар,нещо се буташе в мен,не помня дали му дадох нещо,но усетих неприятната миризма, която ме отблъсна ooooh!....много често усещам миризми в съня си,приятни или неприятни

# 358
Аз понякога сънувам изключително странни работи , които по никакъв начин не мога да изтълкувам . Като например наскоро сънувах , че приятелят ми е огромен огнедишащ дракон , който само се гушка и иска да играе с топка ?! Или сънувах един кошмар , който си спомням ,че за първи път през живота си съм плакала на сън . Бях в някаква сграда и всички герои от филми на ужасите , които съм гледала , са в тази сграда включително и едни овце убийци ( не питайте) . Бяха избили цялото ми семейство , а аз успявах някакси да ги убивам и се озовах в един асансьор с една овца убиец и имаше много много много кръв навсякъде през целия сън. Беше отвратително .

# 359
  • в Низината
Freya, ще разкажа за два свои съня, които сънувах в различни дни. Помня части от тях. Първо снощният.
Аз съм в болница на брега на морето. Притъмняло е, небето е почти черно. Някой ме бута на носилка,  пълно е с хора, които се бутат по коридора, бързат. В средата на коридора има бюро, до което се оказвам изведнъж. В ръката си държа листове, но съм много объркана и постоянно се оглеждам, сякаш търся някого. От една стая излиза лекар, който познавам в реалния живот. Той ми казва да не се притеснявам, въпреки това, което ще прочета на листовете. Тогава ги поглеждам - резултати от изследвания, на които пише ''злокачествено образувание''.  Излизам от болницата с мисълтта, че е трябвало да отида другаде, че нещо е трябвало да свърша. Казвам се в колата, която изглежда много странно - като кану - нещо ме стяга около корема. На седалката до мен седи синът ми, а на задната - бившият ми съпруг. Гледат ме, мълчат. Колата не мърда, не мога да тръгна, защото прекалено много ме стяга корема. Не мога да се освободя, като в клещи съм. После отново съм в болницата. Държа баница в ръка. Знам, че трябва да я занеса на някого, но коридорите вече са пусти. Поглеждам през огромните прозорци към морето - черно е.
От втория сън помня малко.
В апартамента на баба ми съм, в нейната стая. Някои от мебелите са различни, само двете легла и гардеробът са същите. Опитвам се да разместя всичко. Размествам първо двете легла, но става много тясно и ги връщам обратно. Има някой на вратата, гледа ме. Заставам срещу гардероба и дълго го гледам - голям, четирикрилен. Знам, че ако не преместя него, няма да се съберат и другите мебели, но не мога да го мръдна. Не защото е огромен, а просто защото знам, че не мога, не бива. Дори не се опитвам, само го гледам. Накрая връщам леглата както бяха, сядам срещу гардероба и се чуствам спокойна. Всичко е най-добре така, както си е било подредено досега.

Общи условия

Активация на акаунт