"Вкусни" книги

• 109 588
  • 750
  •   1
Отговори
# 705
papi6, благодаря, че я сподели, обичам книги, свързани с Индия. Hug

Аз пък отново съм с книга на Гийом Мюсо и ми прави впечатление, че почти във всяка него книга обича да споменава, описва храна, питиета, с внимание към детайла. Преди писах за "Повикът на ангела", тя си е за темата, защото главният герой е бивш голям готвач..

# 706
  • в страната на абсурдите
Сиси ♥♥, може да добавиш в заглавната страница Лято във Вила Роза на Ники Пелегрино, тя е свързана с Рецепта за живот на Ники Пелегрино.

Скрит текст:

# 707
Сиси ♥♥, може да добавиш в заглавната страница Лято във Вила Роза на Ники Пелегрино, тя е свързана с Рецепта за живот на Ники Пелегрино.
Продължение ли се явява? Аз имам "Рецепта за живот", но не съм я чела още и нямам поглед.

# 708
Могат да се четат и отделно двете.
Скрит текст:
В Лято във вила Роза се разказва за младостта на Рафаела Морети. В Рецепта за живот главната героиня има връзка с един от синовете на Рафаела, а е влюбена в другия й син. Рафаела в тази книга е вече в зрялата си възраст. И в двете повествованието се върти около вила Роза, съдбите на хората, които поддържат градината й, тези, които наемат или купуват вилата.

# 709
Гледах интервю с Катето Евро и каза, че предстои да излезе нейна биография, в която ще има и много рецепти. Доколкото разбрах е готова и дадена за печат.

*Silver*Peace

# 710
На панаира книгата "Мед, море и Афродита" на Дженифър Баркли е пусната на 5 лв (на щанда на изд. Слънце). Пак там Клуб Умбрийска вечеря е с намаление (около 10 мисля, че беше).

# 711

През Новата 2016,ще излезе от печат тази "вкусна" книжка -   "Убежище в Париж" от Корин Ганц!

Скрит текст:
   ...Три жени, които се опитват да избягат от миналото си, завързват необикновено приятелство в сърцето на Париж и се спасяват взаимно. И все пак, истинското  в тази книга е храната. Самата авторка признава, че в известен смисъл използва романа, за да представи любимите си рецепти за ястия. Защото „храната е душата на всеки дом”.

# 712
Гледах интервю с Катето Евро и каза, че предстои да излезе нейна биография, в която ще има и много рецепти. Доколкото разбрах е готова и дадена за печат.

*Silver*Peace

чудесно Heart

# 713
И аз като briget се включвам с информация за промоция - изд. "Кръгозор" са с хубави предколедни намаления! Имат доста "вкусни" книги, за справка вижте 1 стр., аз лично ще се възползвам, по-късно ще пиша какво съм избрала.

От 15 до 21 декември (вкл.) може да закупите от електронна книжарница „Кръгозор” книги с отстъпки от 30% до 50%, над 40 заглавия са разпределени в три групи:
Списък с книги по 7.00 лв.: http://kragozor.com/?viewID=2&cid=58
Списък с книги по 8.00 лв.: http://kragozor.com/?viewID=2&cid=59
Списък с книги по 10.00 лв.: http://kragozor.com/?viewID=2&cid=56

Roo Roo, чудесно звучи! Hug

# 714
Да се похваля какво поръчах от "Кръгозор" - Индия - рецепта за любов, Апетит, Когато кипарисът шепне, Рецепти за съвършен брак и Една нощ в Италия.
Поръчка над 35 лв. е с безплатна доставка, затова и си нагласих 5 книжки, че първите 4, които избрах бяха 33 лв.  Simple Smile Чудих се и за книгите на Лора Флоран, но много ще ми дойдат сега, също и за Боровинков пай и солени целувки, но те не се с чак толков аизкушаващо намаление (в е-зона са с 50 ст. повече и мога винаги да си ги взема пак).

# 715
Аз поръчах две на Лора Флоран и Гривна на желанията на Мелиса Хил /тя не е вкусна/. Кипарисът го имам. Много се чудих на Рецепти за съвършен брак и Една нощ в Италия, но се възпрях.

# 716
Можем да си менкаме. Wink Макар че, аз собствените си не съм прочела още. Simple Smile Доста "вкусни" книги накупих, но като си ги имам и все отлагам четенето им и така си стоят повечето, електронни чета..

# 717
Нова книга от авторката на "С дъх на чаени листа" - "С вкус на сол и мед":

# 718
И още една нова книга, подходяща за темата:

Забравих да напиша, че прочетох "Сватовникът от Перигор", много симпатична книга!  Heart Eyes Но и на мен като при Роца, началото ми беше малко трудно, радвам се, че не я оставих и дори и се насладих.  Peace Така че, за тези, на които им предстои, имайте търпение. Wink

Последна редакция: вт, 29 дек 2015, 20:35 от Сиси ♥♥

# 719
Честита 2016-та година! По-книжна и по-вкусна да бъде!  Hug

Дали тази книга ще е за темата:

"...последният потомък на виден род търговци на подправки.."

Редактирам се, за да кажа, ако някой иска да се "подслади" електронно, че в Mailbooks са качили две от книгите на Лора Флоран от поредицата "Любов и шоколад" - "Крадецът на шоколад" и "Шоколадово докосване"!  Peace

Последна редакция: пн, 04 яну 2016, 10:30 от Сиси ♥♥

Общи условия

Активация на акаунт