"Вкусни" книги

• 109 600
  • 750
  •   1
Отговори
# 690
mariposa333, привет!  Hug Ebraida има книгата, по-назад сме писали това:
Ebraida, "Съвършената вечеря" с фотоси ли е? Гледам, че цената й е височка и затова предполагам, че е по-луксозно издание..
Сиси, не съм започнала още "Съвършената вечеря", но  я попрелистих и звучи обещаващо. Но илюстрации няма, а и хартията е съвсем обикнвена, така че наистина от издателството малко са се олели с цената. Но аз си купувам книги винаги с отстъпка, а и стилът и тематиката ми допадат, така че не съжалявам. Simple Smile
Като я прочете, ще пише пак, надявам се. Wink

# 691
и мен ме заинтригува Mr. Green

# 692
Момичета, изпуснала съм този пост, явно съм спала тогава. Laughing  Embarassed Hug

# 693
  Попаднах на тази книжка. Цената е  #Crazy.....  Имате ли отзиви за нея?  

# 694
Roo Roo, любопитна ми е книжката, макар да не се влияя особено от зодии, задължително ще потърся да я разгледам на място. Явно е по-другите раздели и затова не сме я напипали досега. Simple Smile А изданието си пише, че е луксозно, така че явно цената е оправдана, може би ще е подходяща и за подарък.. Мерси, че я сподели, ще се проучи. Wink

Аз пък четох последно "Никой не се спасява сам", Маргарет Мацантини, няма особено вкусни моменти, но разведени съпрузи се срещат в ресторант и цялото действие е там и вече си говорят, спомнят и миналото, разкриват се чувствата им..

# 695
  • На земята, която е всъщност звезда.

Добранова се е поунесла нещо... Rolling Eyes

# 696
Т.е.? Започната ли си с писанията й? Гледам, че има и книга "Как да се храним според зодията"..

# 697
  • На земята, която е всъщност звезда.
Т.е.? Започната ли си с писанията й? Гледам, че има и книга "Как да се храним според зодията"..

Не, и не смятам да я чета. Позната ми е като астроложка от телевизията преди години.

# 698
Позната ми е като астроложка от телевизията преди години.
О, сетих се.. Пише, че в книгата има астрологична прогноза за следващите 5 години, а тя е издадена 2009, т.е. вече не е актуална. Simple Smile Както и да е, така или иначе явно не е от типично "вкусните" художествени творби.

# 699
Мнения за книгата "Канела и барут", спомням си, че е коментирана, но какво точно.. Thinking А не ми се търси назад, че нямам време, а тук имат днес отстъпка на половин цена, тяхна е и новата книга на Антъни Бурдейн, но я имам, евентуално ще поръчам "Истории от кухнята" и "Канела и барут", затова питам за мнения дали си заслужава?! Hug

# 700
На мен ми хареса - пирати, любов, интересни ястия, приготвени от оскъдни  продукти.  Не е шедьовър, но приятна за четене.

# 701
  • в страната на абсурдите
Не съм сигурна дали е "вкусна" книга:

Скрит текст:
Вдъхновяващ, сложен, балансиран и неустоимо апетитен също като класически френски сладкиш. Такъв е дебютният роман на британската авторка Лора Мадлен, чието действие се развива в Париж и се завърта около живота в една прочута сладкарница.

Какво да очаквате от „Парижкият сладкар“

Завладяваща история за любов, френско сладкарско изкуство и предателство
    Атмосферата на чаровния буржоазен и бохемски Париж в края на Бел епок
    Напрегнато академично разравяне на мистериозни отминали събития и страсти
    Два паралелни разказа в две епохи: Париж 1909 и Кембридж 1988
    Жив, интересен и богат литературен език

# 702
*Silver*, о, със сигурност е! Hug И корицата е чудесна! Heart Eyes Ето и тук още за книгата "Парижкият сладкар".

# 703
  • Plovdiv, Bulgaria
*Silver*, о, със сигурност е! Hug И корицата е чудесна! Heart Eyes Ето и тук още за книгата "Парижкият сладкар".

прекрасно, аз нещо съм на вълна Париж тези дни... ще ми дойде много добре тази макаронена история!

# 704
Това криминале, което приключих наскоро, се оказа че има и "вкусни" моменти от индийската кухня.
https://www.helikon.bg/books/47/-%D0%A1%D0%BB%D1%83%D1%87%D0%B0% … D0%B0_180181.html
Много приятна книга.

Общи условия

Активация на акаунт