Интериорен стил по аматьорски - 23

• 82 255
  • 758
  •   1
Отговори
# 570
Да разбирам ли, че към масата няма столове и ползвате дивана.

# 571
  • София
Масата ми е кръгла, Ф160, а разтегната става доста голяма, спокойно 6-8 човека сядат. Диванът е http://www.ikea.bg/DefaultM.aspx?page=productview&iID=81673, но при ремонт завъртях всички мебели и на сегашното място можеше по-големичък да вземем! Ама е късно вече  Whistling

# 572
Аз се чудя как в стая 350 на 450 да сложа диван и маса за хранене като от двете страни има портал, а в ъгъла камина, която зае твърде много място.

Ето едно легло-диван :http://nicety.livejournal.com/1538540.html

# 573
Ема, за теб Simple Smile

Последна редакция: нд, 29 юни 2014, 07:15 от dafinov list

# 574
съпружка, не разбрах къде точно се намира порталът - на късата или на дългата стена? Нашата дневна е със същите размери (без портал и камина Wink и изпълнява и функцията на трапезария. Условно разделих стаята на две половини. В едната половина (тази до прозореца) е трапезарията с правоъгълна, разтегателна маса, а в другата диван на ъгъл, като късата му страна минава през средата на стаята и визуално я разделя на две.  Rolling Eyes

Нещо такова:
Скрит текст:
Малко не нацелих пропорциите. Всъщност диванът и масата са по-малки спрямо стаята, отколкото ги нарисувах  Blush

Последна редакция: сб, 28 юни 2014, 11:07 от ^^Бръмбар^^

# 575
Бръмбар, там където при теб е библиотека - при нас е портал на 140, но аз мисля да сложа библиотека по цялата дължина на 40 и да намаля самия портал на 1 м. Вратата от кухнята за хола, която е 1.1 е на горната страна на твоята маса за хранене. Тв сме го предвидили като теб, а в десния ъгъл е камината.

# 576
Въпросът може да е малко странен  Embarassed , но колко са ви големи масите за хранене? А диваните?
Моята е 2 х1 метра,много голяма,събира спокойно 8 човека.За малко жилище по-добре малка квадратна маса с опция за удължение.Няма смисъл само да се обикаля маса,на която се хранят малко хора в тясно пространство.
  Диванът ми е ъглов,като основната част е 3.15 м.,лежанката е 1.20м,а добавена към основната част става 2.30м.Голям е,но пък идеално пасва там,където е предвидено за него.Този диван си го мъкна вече във второ жилище.
  По повод на диваните да вметна,че ако диванът е от дамаска гледайте да му се свалят всички текстилни части,за да се перат в пералня.

# 577
  • София
Да разбирам ли, че към масата няма столове и ползвате дивана.

Имаме 3 стола и стол стокке.Диванът не е ъглов. Кухнята е подобна на твоята: 3 на 5м.

# 578
Здравейте, ще ви покажа помещението, около което и аз се кахъря напоследък -

Скрит текст:

Съобразили сме разположението на всичко в стаята с дивана, с който разполагаме, защото си го харесваме, а и е на три години. сега съм на етапа с обикалянето за оферти за кухня, ето и нейната конфигурация-
Скрит текст:

кажете какво мислите за кухнята, за разположението на уредите. най-в ляво в колоната дълбока 70 см ще си сложа пералнята, която е 60. днес уж ме увериха, че можело да стане и, че нямало да изглежда мн зле. нямам друг избор. другия вариант беше да купувам пералня за вграждане, но се отказах. Стената с ТВ мисля да бъде с бели тухлички, които ще си лепим с мъжа ми, за да има история Simple Smile) стената до дивана мисля да бъде сив латекс, може би по-тъмно сиво. кухнята е бял лак гланц-МДФ, термоплот с дървесен цвят. Гърба ми е проблема, защото исках бяло стъкло, но има голям риск от счупване. Ако се закали променя цвета си и се разминава с бялото на вратичките. варианта ми е да избера сиво стъкло, като стената или камък. имате ли други предложения?

# 579
Благодаря на всички от сърце  bouquet

Съпружка,
диванът е от Магазин Лондон, намира се на Пиротска 149, малко преди Константин Величков. Позволиха ми да направя няколко снимки в магазина (малко безплатна реклама Simple Smile), на първата се вижда и част от моя честърфийлд:

Скрит текст:

# 580
  • Пловдив
О, млъкни сърце, тоооооолкова ЧАЙНИЦИ по тези снимки!

# 581
Джуджа,в колоната,дълбока 70см.  можеш да сложиш пералнята,а пред нея е възможно ли е да се сложи вратичка,която да я скрие ?Кухнята на майка ми е е с колона,в която има фурна,а отдолу вградена пералня.
 Не ми харесва много долният ред шкафове,но аз по принцип обичам симетрия.Не може ли многото раздробени чекмеджета+ малкия шкаф за бутилки/за мен мн.грозни/ ,да станат два броя кутии с чекмеджета?
Нещо като чекмеджетата на този остров

# 582
ДХЗ, пред пералнята има вратичка, а нагоре в колоната има друга голяма врата, вътре са рафтове. Така както съм го начертала, наистина не става много ясно. но тези долните с чекмеджетата погледнати отвън са цели вратички с които се отваря само долното чекмедже. останалите са вътрешни. единственото видно е това под двойката котлони. първо мислех и то да е вътрешно скрито, но за една лъжица би било много неудобно и в крайна сметка само то ще се вижда. най-вероятно обаче ще го преместя до мивката в дясно, за да има симетрия Simple Smile този механизъм за бутилки..още му се чудя, пред тази част на кухнята ще бъде дивана и разчитам, че няма да се вижда кой знае колко, но и мен ме дразни сякаш. другото, за което се чудя е дали да не разменя колоните на хладилника и фурната, за да има по-завършен вид, но хладилника се ползва по-често и ще е по-удобно да е до плота. не знам. кажете какво мислите.

# 583
може би да махна механизма за бутилки и да сложим едно от вътрешните чекмеджета толкова дълбоко, че да се събират бутилки. и аз харесвам симетрията, дори исках и горните врати да са вертикални, но с тази височина става много смешно. няма как да се направят 60 широки, като височината им е 70. почти квадрати.

# 584
  • софия
Имам да чета няколко страници, но после. Само да ви пусна две дизайнерски лампи от Истанбул  Simple Smile
IMG_4605
IMG_4599

Общи условия

Активация на акаунт