Интериорен стил по аматьорски - 23

• 82 214
  • 758
  •   1
Отговори
# 630
Финансово съм притисната и за това МДФ отпада като опция.
По скоро нещо такова

# 631
вкъщи е лудница, иначе бих ви снимала стените в нашата спалня. имам снимки вкъщи на компютъра всъщност и ще потърся да ви покажа розовото. много финно и нежно. аз лично пак бих направила такива стени /ако имах твоята спалня/. нашето легло също е бяло, няма зелено по него, но пердето ми е на лилави, розови и зелени цветя и като го сложих заспа на стените, дори си мислех да слагам зелени нощни лампи или килимчета по пода. в твоя случай бих направила същото, розови стени, бели мебели и зелени акценти-лампи, текстил. ще се получи много добре.

# 632
джуджа ако ти се занимава да пускаш снимки ще съм ти много благодарна. Много ме заинтригува и пердето.

# 633
Това е леглото.
Скрит текст:

Сега се загледах в това произведение и ми стана интересно грациозната извивка отстрани от какъв ли материал е направена?

# 634

Аз ни в клин, ни в ръкав, но преди време обсъждахме скриването на радиатори и сега попаднах на тоя свеж вариант:

Скрит текст:

# 635
Laughing в такава спалня сън няма да ме хване.

Замислям се за стени в цвят от палитрата първото розово/май пепел от рози/ и бели мебели, но не чисто ПДЧ , а такова имитиращо бяло дърво. На стената над леглото нещо такова
или това

Това "нещо" тапет или стикер ли ще е? Ужасен кич е и в двата варианта. По - добре някоя картина... или празно, отколкото това.  Whistling

# 636
Здравейте, новичка съм, но пък следя темата и други подобни  Mr. Green

Това е леглото.
Скрит текст:

Сега се загледах в това произведение и ми стана интересно грациозната извивка отстрани от какъв ли материал е направена?

Аз бих предположила от масив. Не се сещам за друг материал - ако е носещ елемент. Ако е декорация може да е просто шаблон от шперплат или нещо подобно, което после са облякли в дунапрен и кожа.

В някоя от по-старите теми видях едно прекрасно преобразяване на една спланя, с която си се справила чудесно!  Hands Clap Много ме вдъхнови. Сега закупихме стар апаратмент и определено мисля да го освежа по някакъв начин Simple Smile Даже се замислих дали не мога вместо да цикля паркета просто да го боядисам, както ти си сторила Simple Smile

Ще ви занимая, но по-късно днес или утре с една моя трапезария за съвет Simple Smile

# 637
Тони, много ти е хубава детската стая Peace
Само не разбрах на долното легло това ли е му е най-изтегленият вариант? Може ли още да се издърпа?

Нещо лятно и приятно
Скрит текст:
Малко ми се сливат стените с тавана, някак бялата горна част на стаята натежава, но пак ми харесва.

Хубаво ъгълче
Скрит текст:

За любителките на шаренко Simple Smile
Скрит текст:

# 638
  • София
За Ема,
Дневна с Честърфийлд, опрян на стена. Бях си запазила линка заради картата (твърде скъпа, мамка му) и заради божествения съндък и изобщо ...

Скрит текст:
Оттук, http://www.printedspace.com/Themes_Maps_World_Maps.aspx

# 639
Защо не си направиш карта сама. Потърси евтино изображение с голяма резолюция. После печат и лепене в Atia, J point или друга по евтина фирма за печат.

# 640
Ееее, Птица, разкош! Аз като не такъв голям любител на шаренкото направо се влюбих в последната снимка. Тука от известно време съм луднала по синьото. Не знам що така.  Laughing Heart Eyes Mr. Green

Асос, какво стана с детската стая? Разкажи малко повече. Ще има ли карта, остават ли тюркоазените завески?  Heart Eyes

# 641
Другарки, здравейте!

Честит Честърфилд на Ема! Невероятна придобивка. Радвам се все едно, че е мой този диван. Grinning

Боги липсва последните страници. Четох само в края.

# 642
  • Варна
Тони, много ти е хубава детската стая Peace
Само не разбрах на долното легло това ли е му е най-изтегленият вариант? Може ли още да се издърпа?

Нещо лятно и приятно
Скрит текст:
Малко ми се сливат стените с тавана, някак бялата горна част на стаята натежава, но пак ми харесва.

Хубаво ъгълче
Скрит текст:

За любителките на шаренко Simple Smile
Скрит текст:
Мерси Пиле, леглата са като едни мини спалнички, матраците са 114см широки и по 185см дълги , просто не е издърпано цялото навън.
Майстора какво мери и черта не знам, но се оказа,че място за плот под прозореца няма като се разпъне долното ниво, затова остана варианта маса ...А пък за снимки, гледах да го представя по-компактно  Laughing и го поприбрах ...

Много хубаво това синьото , направо сега каквото ми е лятно на мен,  ми иде да си сложа и аз една синя голяма кашпа , то и до там ще стигна, като ми пристигнат напоръчваните неща ще ви питам дърво или дървен лампион да слагам, ама има време

# 643
Laughing в такава спалня сън няма да ме хване.

Замислям се за стени в цвят от палитрата първото розово/май пепел от рози/ и бели мебели, но не чисто ПДЧ , а такова имитиращо бяло дърво. На стената над леглото нещо такова
или това

Това "нещо" тапет или стикер ли ще е? Ужасен кич е и в двата варианта. По - добре някоя картина... или празно, отколкото това.  Whistling

Тези неща са пана от канаваца. Ужасен кич е за теб, но не и за мен.

# 644
  • Пловдив
Кич са.

Общи условия

Активация на акаунт