Диаманти Valentin - възмутена съм!

• 37 496
  • 573
  •   1
Отговори
# 225
Черното поглъща ! Права е Станцията .
Но пък има толкова много чар в тях...

# 226
А тези са ми циганийка
http://www.diamond.com/wp-content/uploads/2012/03/diamond_colors.jpg

Fancy Color Diamonds
While “colorless” diamonds are the most popular, they are just one category of diamonds. The other category of natural stones is known as “fancy color diamonds.” Although relatively rare, they have been found in every color of the spectrum. Some of the most famous fancy color diamonds include The Hope Diamond (a walnut-sized blue diamond), the Hancock Red (which sold for $926,000 per carat at a 1987 auction), and the Dresden Green (the largest green diamond ever found).

The Diamond.com collection includes the following natural color hues: yellow, pink, red, orange, green, blue, and purple.

Но е възможно и нищо да не разбирам от цветни диаманти.

# 227

О, ама разбира се. Точно тези ако ти паднат веднага ги изхвърли в кофата. Само ме предупреди да заема място на пусия да си ги изровя от боклука Joy

# 228
За цветовете и чакрите си чувал предполагам

Някой жени именно по този повод си ги избират Confused

# 229
Брей, този гугъл преводач много задобрял. Ето го и превода на горното.

Докато "безцветни" диамантите са най-популярни, те са просто една категория на диаманти. В другата категория на естествени камъни е известен като "фантазия цветни диаманти." Въпреки сравнително редки, те са били намерени във всеки цвят от спектъра. Някои от най-известните модни цветни диаманти включват The Hope Diamond (орех размер син диамант), на Hancock Red (който се продава за $ 926 хиляди за карат на 1987 аукцион) и Дрезден зелен (най-големият зелен диамант открит досега).

Колекцията Diamond.com включва следните естествени цветови нюанси: жълто, розово, червено, оранжево, зелено, синьо, мораво.

# 230

Не разбирам нищо от чакри, аури и други подобни, съжалявам.

# 231
Харесвам някои бижута с тъмно сини диаманти.
Розови, жълти и други изгъзици не са ми по вкуса.
Честно казано в ежедневието си не нося по-специални бижута и предпочитам нещо сребърно - нестандартно или весело.

# 232
От толкова много говорене за диаманти ми потекаха лигите...Дали да не отскоча до Valentin Joy

Ужассссссссс бил затворен. И днес моля ви се.

# 233
Представяте ли си и утре да е затворен?! Неприемливо и възмутително.

# 234
Колко му е да отскочите до Тифани в Ню Йорк, хем да се разведрите за празниците, че не остана? И вие ли ще се излагате с пикливите диамантчета на Валентин? Кой е въобще този Валентин? В нета пише само лоши неща, камъните падали, златото се изтърквало, ужас...

# 235

Не разбирам нищо от чакри, аури и други подобни, съжалявам.

Преди два дни се регистрирах.. би ли ми помогнал с това как се слага Аватар на профила ??
човъркам от 2 часа и не мога и не мога да намеря тази опция.

# 236
Хахаха какво е това злато дето се изтърква  newsm78. Пък и то като се купува чудесно си личи кои камъчета може да паднат и кои не.

# 237
Много забавна тема  Grinning

# 238
Хахаха какво е това злато дето се изтърква  newsm78.

Аз откъде да знам като нямам пръстени? Но предполагам, че това, което се полага на тънък слой върху ламаринката.

# 239
Аз откъде да знам като нямам пръстени? ...

Тц, тц, тц...  Flutter

Общи условия

Активация на акаунт