Диаманти Valentin - възмутена съм!

• 37 523
  • 573
  •   1
Отговори
# 240
  • София
Е как жълтите ще са цигания, ние подарихме такъв комплект с обици на нашето дете за 1-вия му рожден ден!!!! #2gunfire

# 241
Ами-ами в ТИФАНИ-то, пък постоянно имало оплаквания,че годежните пръстени били тесни..

# 242
  • София
От толкова много говорене за диаманти ми потекаха лигите...Дали да не отскоча до Valentin Joy

Ужассссссссс бил затворен. И днес моля ви се.
Ааа не, отворени са им всички сергии. Но явно само вземат пари,  работата друг път.

# 243
Туцка, не ги слушай, един от най-ценните диаманти в света е точно жълт.
пп: добре че моите са момчета, подаряваме само самолетчета и колички.

# 244
Ами-ами в ТИФАНИ-то, пък постоянно имало оплаквания,че годежните пръстени били тесни..

О, ама тесен се поправя много по-лесно от широк. И даже би могло и на място веднага да стане, ако има човек там.

# 245
Знам, че пръстен с камък се стеснява по-трудно и може да отнеме повече време съответно.

Та, авторката може и да няма пръстен до 8-ми. Горкото момиче.

# 246
Аз така и не разбрах ЗАЩО и КАК са я разплакали продавачките, ама явно ще си остана неразбрала.

# 247
Joy

# 248
  • София
Туцка, не ги слушай, един от най-ценните диаманти в света е точно жълт.
пп: добре че моите са момчета, подаряваме само самолетчета и колички.

Знам, затова ги избрахме  hahaha /а така, сега пестиш от количките - събирай за снахите/

# 249
  • Оптимист по принуда
Аз така и не разбрах ЗАЩО и КАК са я разплакали продавачките, ама явно ще си остана неразбрала.

И аз питам емнайсе пъти вече, ама авторката не ще да каже  Crossing Arms

# 250
За снахите събирам, ама ако не ми родят мъжки внуци, кръстени на мен, ще видят жълт диамант през крив макарон. Не може то така, само да се дава!

# 251

Ааа не, отворени са им всички сергии. Но явно само вземат пари,  работата друг път.

Добре де, ти наистина ли не разбра, че грешката е в твоя телевизор?

Те работата са си я свършили. Годеникът ти трябваше или да провери размера предварително, или да се информира за възможностите за корекция, като си те знае, че си толкова напориста и нетърпелива, и да съобрази момента на подаряването. На него се сърди.

# 252
Ааа не, отворени са им всички сергии. Но явно само вземат пари,  работата друг път.
Коя работа?
А вие госпожице Нелка работите ли в почивните дни?

# 253
 До Авторката !!

Днес ходихте ли до този Бижутериен магазин..??
Пожелаха ли да ви го сменят?
И искат ли ви все още пари ?
Доколкото разбрах.Днес е отворен за клиенти.
Можете да си потърсите правата !!

# 254
  • В сърцето на моите съкровища...:)
...Накратко - сгодихме се. С пръстен и всичко необходимо, на прекрасно място и както си му е реда. Пръстенът обаче ми е голям и се налага корекция. За съжаление приятелят ми е имал неблагоразумието да го купи от въпросната "реномирана верига магазини". В резултат на това нямам пръстен, няма и да имам поне до 8 май.
Не разбрах, това споделяне оплакване ли е, или просто няма къде да се похвалим през почивните дни,че имаме пръстен с диамант?!  ppp fiuuuuuu
Според мен ''неблагоразумието'' на приятеля ти се крие на друго място.

Общи условия

Активация на акаунт