Диаманти Valentin - възмутена съм!

• 37 528
  • 573
  •   1
Отговори
# 255
  • София
За снахите събирам, ама ако не ми родят мъжки внуци, кръстени на мен, ще видят жълт диамант през крив макарон. Не може то така, само да се дава!

Аз съм й казала на мойта, ако на сватбата няма диаманти да яде само картофи и да пръква само момичета Laughing

Последна редакция: пн, 05 май 2014, 12:52 от Туцка

# 256
Записвам се да следя, че много се притесних за авторката Praynig Praynig осми е тоооолкова далече Sad Sad Sad

# 257
  • София
Ужасно много злоба и негативизъм има тук, но благодаря на хората, направили си труда да вникнат в същината на оплакването ми. Явно в България така ще се обслужваме още 100 години. Жалко е, но е факт. Вземем ли ти парите, вече няма значение нищо. И не, не съм се тръшкала, не съм изпадала в истерии и т.н. Просто няма как да стане това. Но тъй като и другите институции не работели, затова  и тези хора така. Жалка история, но с претенции.

Аз наистина не разбирам.   33uu Признавам си.  Embarassed Питам за пореден път: Къде е голямата драма с този пръстен? Искаш да го коригират на секундата, така ли? Трябва да работят 24/7 за теб, защото си си купила пръстен с диамант?  ooooh!

Седя, чета и си викам: Дано в живота не ти се стоварят истински проблеми, че не те виждам, а за бъдещия ти съпруг не ми се мисли  Rolling Eyes

Извинявам се за крайното изказване, но просто не мога да повярвам на очите си  Shocked

Тотално сме се изгубили като хора, тотално  ooooh!

Представям си, ако господинът беше купил пръстен без диамант.  Sick

# 258
До Авторката !!

Днес ходихте ли до този Бижутериен магазин..??
Пожелаха ли да ви го сменят?
И искат ли ви все още пари ?
Доколкото разбрах.Днес е отворен за клиенти.
Можете да си потърсите правата !!
Магазините са отворени, но бижутерите почиват.От там драмата.
Предложен е вариант да си платят експресна поръчка.

# 259

Според мен ''неблагоразумието'' на приятеля ти се крие на друго място.
smile3521 smile3521 smile3521

# 260
Тази тема е скрита реклама, според мен. Чак ти става жал за тази фирма, пък и името ѝ се наби добре в главите ни.

# 261
  • София
Тази тема е скрита реклама, според мен. Чак ти става жал за тази фирма, пък и името ѝ се наби добре в главите ни.

На мен ще ми бъде интересно, ако някой от фирмата се включи тук и обясни ситуацията от гледна точка на персонала.  Simple Smile

# 262
До Авторката !!

Днес ходихте ли до този Бижутериен магазин..??
Пожелаха ли да ви го сменят?
И искат ли ви все още пари ?
Доколкото разбрах.Днес е отворен за клиенти.
Можете да си потърсите правата !!
Магазините са отворени, но бижутерите почиват.От там драмата.
Предложен е вариант да си платят експресна поръчка.

От там следва,че когато бъде предаден за ремонт пръстена в най-скорошна дата 08 05-евентуално ремонта ще продължи около 2-3 дни и от там гнева..
Няма ли опция за замяна в такова положение ??

Понякога съдбата ни оставя знаци...ТНо мърцина могат да ги четат  Wink

# 263
На мен ще ми бъде интересно, ако някой от фирмата се включи тук и обясни ситуацията от гледна точка на персонала.  Simple Smile

Няма нужда. Ситуацията е ясна. С такива като Нелка всички сме се сбъсквали и без да продаваме диаманти. На тях не само диамантите са им криви.

# 264
  • София

Няма нужда. Ситуацията е ясна. С такива като Нелка всички сме се сбъсквали и без да продаваме диаманти. На тях не само диамантите са им криви.

Не, според мен проблемът е друг. Чудя се, дали да го кажа, че очаквам бурни реакции  newsm43

Скрит текст:
За авторката пръстенът с диамант е покупка, която я прави директно VIP клиент. Някой, някога ѝ е вменил, че не всеки притежава диамант, пък било то и малък. Тя е литнала в небесата, че е от изключенията и е очаквала, че при появата си в магазина, всички ще хукнат да я облужват на секундата т.е. ще се извикат златарите, веднага ще се направи корекцията и т.н. Явно филмите са ѝ дошли в повече  Tired

# 265
Авторката на темата можеше да пусне снимка на фаталния пръстен поне да знаем за какво е драмата. Обзалагам се, че диамантът е ню-ню и на персонала в магазина просто не им се е занимавало с нейната дрънкулка. За важните клиенти със скъпарските покупки знаем, че няма почивни дни. Отварят се галерии, магазини, администрации..Любопитно ми беше да разгледам профила на Нелка и установих, че тя просто си е такава - жалва се от кофти почивки в чужбина, банки и кво ли още не.

# 266
  • София
Авторката на темата можеше да пусне снимка на фаталния пръстен поне да знаем за какво е драмата. Обзалагам се, че диамантът е ню-ню и на персонала в магазина просто не им се е занимавало с нейната дрънкулка. За важните клиенти със скъпарските покупки знаем, че няма почивни дни. Отварят се галерии, магазини, администрации..Любопитно ми беше да разгледам профила на Нелка и установих, че тя просто си е такава - жалва се от кофти почивки в чужбина, банки и кво ли още не.

Е, точно това си е мислила тя, че е от точно тези клиенти. И не е виновна тя, някой ѝ го е втълпил това.

# 267
  • Варна
Аз се размислих, че имам халка и скъсано синджирче да ми ремонтират, ама като са почивни дни. Laughing
После ще забравя. Laughing
Майтапът настрана, бижутата отдавна ми пречат и не нося.

# 268
Според мен няма значение дали става дума да огромен диамат уникат, или за мъничко диамантче,просто такива са правилата, корекции в работен ден.А хората предлагат и опция, ако много не издържаш, срещу определена сума ще извикат бижутер.Има клиенти, които могат да си позволят както скъпи бижута така и услуги извън работно време,тези неща се плащат,като цяло лукса се плаща.
Надявам се Нелка да е научила нещо от създалата се ситуация.Не може да тропаш с крак и да искаш.Другото е на гол тумбак, чифте пищови.

# 269
  • София
Според мен няма значение дали става дума да огромен диамат уникат, или за мъничко диамантче,просто такива са правилата, корекции в работен ден.А хората предлагат и опция, ако много не издържаш, срещу определена сума ще извикат бижутер.Има клиенти, които могат да си позволят както скъпи бижута така и услуги извън работно време,тези неща се плащат,като цяло лукса се плаща.
Надявам се Нелка да е научила нещо от създалата се ситуация.Не може да тропаш с крак и да искаш.Другото е на гол тумбак, чифте пищови.

Това само да е научила, ѝ е напълно достатъчно  Peace

Общи условия

Активация на акаунт