Диаманти Valentin - възмутена съм!

• 37 556
  • 573
  •   1
Отговори
# 270
Не, според мен проблемът е друг. Чудя се, дали да го кажа, че очаквам бурни реакции  newsm43

Скрит текст:
За авторката пръстенът с диамант е покупка, която я прави директно VIP клиент. Някой, някога ѝ е вменил, че не всеки притежава диамант, пък било то и малък. Тя е литнала в небесата, че е от изключенията и е очаквала, че при появата си в магазина, всички ще хукнат да я облужват на секундата т.е. ще се извикат златарите, веднага ще се направи корекцията и т.н. Явно филмите са ѝ дошли в повече  Tired

Точно това мисля и аз. Очаквала е много специално отношение, заради закупен пръстен с диамант. Но пропуска фактът, че не е единствената потребителка на скъпи стоки.

Въобще тръшкането й е за смях.

# 271
  • София
Не, според мен проблемът е друг. Чудя се, дали да го кажа, че очаквам бурни реакции  newsm43

Скрит текст:
За авторката пръстенът с диамант е покупка, която я прави директно VIP клиент. Някой, някога ѝ е вменил, че не всеки притежава диамант, пък било то и малък. Тя е литнала в небесата, че е от изключенията и е очаквала, че при появата си в магазина, всички ще хукнат да я облужват на секундата т.е. ще се извикат златарите, веднага ще се направи корекцията и т.н. Явно филмите са ѝ дошли в повече  Tired

Точно това мисля и аз. Очаквала е много специално отношение, заради закупен пръстен с диамант. Но пропуска фактът, че не е единствената потребителка на скъпи стоки.

Въобще тръшкането й е за смях.

За подчертаното други са виновни.  Tired

# 272
  • Варна
Като съм в темата ми излиза реклама на бижута.  Laughing
Конкуренцията действа.

# 273
  • София
Като съм в темата ми излиза реклама на бижута.  Laughing
Конкуренцията действа.

Аз съм блокирала рекламите и нищо не виждам  Mr. Green

# 274
  • sf
Олееее аз въобще нямам годежен пръстен  Rolling Eyes  как съм живяла така  Thinking

# 275
 Темата трябва да се казва "Шампанско и сълзи" , авторката със сигурност е върла чалка фенка от село.

# 276
...Накратко - сгодихме се. С пръстен и всичко необходимо, на прекрасно място и както си му е реда. Пръстенът обаче ми е голям и се налага корекция. За съжаление приятелят ми е имал неблагоразумието да го купи от въпросната "реномирана верига магазини". В резултат на това нямам пръстен, няма и да имам поне до 8 май.
Не разбрах, това споделяне оплакване ли е, или просто няма къде да се похвалим през почивните дни,че имаме пръстен с диамант?!  ppp fiuuuuuu
Според мен ''неблагоразумието'' на приятеля ти се крие на друго място.
как да се похвалим на муцките, че милото ни е предложило, като пръстена дефакто го нЕма????  Cry Cry За 6 дена колко селфита щяхме да нароим из фейса с тоя ми ти диамант....

# 277
  • София
Не мога да поврявам, че се изписаха 19!!! страници за тая тъпота, честно Shocked

# 278
Защо? Виж колко е забавна темата.  Mr. Green

# 279
А къде е Нелка? newsm78 Ние си пишем, ама тя какво ли прави без пръстен?

# 280
На мен ми е адски жал за бижутера. Ако се окаже, че е натрупал поръчки и пръстенчето ще стане след една седмица? Tired
А сто пъти повече ми е жал за годеника....

Съгласна съм, че пръстените с диаманти са най-скъпата и безполезна вещ. Като чистих наскоро открих в едно чекмедже цяла книга с описание на всеки камък от пръстена, сертификати и куп излишни простотии. Това също е трик. Внушават ти, че купуваш, кой знае какво щом върви въпросния пръстен с толкова "документи". Sick И другата простотия е застраховка! Ако го загубя, ще ми възстановят парите, ще възстановят паднали камъни безплатно? Какво може да значи застраховка на пръстен? Купуван е в Италия и цялата бумащина е на италиански, та нищо не разбрах. Току виж падне някой камък и ми се отвори път до Италия. Ще ми излезе много евтино.

# 281
Отидох на работа ...Върнах се.
Още за този пръстен се нищи.

Злобните магазинерки са виновни.
Гладът в Сомалия.
Глобалното затопляне
Предстоящата война в Украйна ,НО НЕ И ФИРМАТА И ПРОКЛЕТОТО СТЕЧЕНИЕ НА ОБСТОЯТЕЛСТВАТА -довели до тази тема !!!

# 282
  • sf
Ами какво да нищим? То скука, лошо време, какво му трябва на човек- едно пръстенче и е доволен  Joy

# 283
  • София
Диамантите са важни като слънцето и въздухът за всяко живо същество  Naughty

# 284
Защо пък да връщат пръстена - той е купен за определен човек.  Пък и може да й е казал бившият да го запази.

Общи условия

Активация на акаунт