Диаманти Valentin - възмутена съм!

• 37 557
  • 573
  •   1
Отговори
# 285
то е ?с на чест да Не го приемеш , освен ако не е 'предаван през поколенията'.
пак от филми Laughing

аз след "Кървав диамант" смятам, че трябва да си особен тип говедо, за да си купуваш нови и да приемаш диаманти и да се правиш на неразбрал Нищо не може да ме накара да се зарадвам на такова нещо, а вие не ме опровергавайте  Grinning

# 286
Хайде сега ! Покрай Илия та намразил и св.Илия Laughing

Бих си купил без никакво притеснение....

# 287
Ма разбира се, не ни е огряло затова  Joy

# 288
Ма разбира се, не ни е огряло затова  Joy

Сигурно съм особен тип Говедо Joy

# 289
  • sf
Аз пък се замислих- не ви ли е страх да ходите по улиците с диамантен пръстен  Thinking
Като знам как късат уши за некво си блестукащо бижу, пък колко му е да резнат някой пръст  Rolling Eyes

# 290

В БеГе, не е както по книгите и филмите, лека подробност..

Е, защо да не е?
Нали уж като по филмите - младежът прикляква на коленце с влажен поглед, подава пръстена с треперещи ръце и мили думи, музиката постепенно се засилва, публиката ръкопляска умилено, девойката пищи от радост...?
Ами и краят тогава да е като по филмите - трепереща от възмущение и огорчение, излъганата девойка отива при годеника, праска му един шамар, захвърля пръстена в лицето му, той отскача, младежът започва да лази по пода, за да го търси, девойката му хвърля последен изпепеляващ поглед, фръцка се и напуска стаята, затръшвайки силно вратата.Като ще е като на кино, да е както трябва, пък!. Crossing Arms

# 291
  • София
Как по улиците, това върви само с автомобил  Peace

# 292
Е, защо да не е?
Нали уж като по филмите - младежът прикляква на коленце с влажен поглед, подава пръстена с треперещи ръце и мили думи, музиката постепенно се засилва, публиката ръкопляска умилено, девойката пищи от радост...?
Ами и краят тогава да е като по филмите - трепереща от възмущение и огорчение, излъганата девойка отива при годеника, праска му един шамар, захвърля пръстена в лицето му, той отскача, младежът започва да лази по пода, за да го търси, девойката му хвърля последен изпепеляващ поглед, фръцка се и напуска стаята, затръшвайки силно вратата.Като ще е като на кино, да е както трябва, пък!. Crossing Arms

Как Сийке направо влязох във филма...Невероятно го описваш Peace

# 293
  • sf
Еее ами от автомобила до мола  Thinking  много се притесних  Rolling Eyes

# 294
  • София
Е как, първо се мушваш от подземния паркинг на хапартамента в автомобила, после от подземния паркинг на мола право у мола. Няма как да те проследят  Peace

# 295
Ми пращаш годеникът на фитнес да стане мнооо як и готово.

# 296

Те тези с хубавите диаманти са с поне двама души Охрана.При тях е друг страх не от кражба..

# 297
Стига бе, какви работи стават само в тези подземни паркинги! Не сте ли гледали по филмите?  Crazy

# 298
  • София
Аз пък се замислих- не ви ли е страх да ходите по улиците с диамантен пръстен  Thinking
Като знам как късат уши за некво си блестукащо бижу, пък колко му е да резнат някой пръст  Rolling Eyes

Посред бял ден не, но като извеждам кучето в парка посред нощите... тогава свалям всичко, че и телефона си оставям у нас. Винаги ми е смешно като си представя физиономията на някой, ако реши да ме ограбва точно тогава. Ще мога да му предложа само торбички с кучешки изпражнения  Laughing

# 299
Ох, стига вече. И аз съм Говедо, съжалявам. И съпругът ми, защото всичките ми диаманти са от него. Семейство говеда.  Sad

И не, не се страхувам, че ще ми резнат пръстите или ушите. Нося си и диамантите, и емералдите, и рубините. И не ме е срам, нито ме е страх. Моите камъчета са малки и не "крещят" отдалеч: вижте ме. Напротив. Много са дискретни и ако не знаеш, че са това, което са, може и да не ги забележиш.

Общи условия

Активация на акаунт