Диаманти Valentin - възмутена съм!

• 37 577
  • 573
  •   1
Отговори
# 300
  • sf
Еее ами от автомобила до мола  Thinking  много се притесних  Rolling Eyes
Ми пращаш годеникът на фитнес да стане мнооо як и готово.
Това ме подсеща,че във фейса се въртят едни много смешни клипчета "Как да бъдеш батка" и "как да бъдеш корва" , ама не можах да ги открия. Ако ви попаднат , гледайте  hahaha

А, ето едното https://www.youtube.com/watch?v=LcwcjYvG9mE&feature=youtube_gdata_player
и другото https://www.youtube.com/watch?v=Xs0_wxos5Vw

# 301
Сийче,не е на годежен пръстен мойто камъче.Дори не го нося,седи прибран.Няма при мен суета.
Не си е искал човека подаръците,ако беше ги искал, щях да му дам всичко.

# 302
Ох, стига вече. И аз съм Говедо, съжалявам. И съпругът ми, защото всичките ми диаманти са от него. Семейство говеда.  Sad

И не, не се страхувам, че ще ми резнат пръстите или ушите. Нося си и диамантите, и емералдите, и рубините. И не ме е срам, нито ме е страх. Моите камъчета са малки и не "крещят" отдалеч: вижте ме. Напротив. Много са дискретни и ако не знаеш, че са това, което са, може и да не ги забележиш.

Не го приемайте така сериозно.просто се убива свободното време с празни приказки....

Въобще никой тук не е искал да обиди никой.Забавляваме се с шеги

# 303
как давам хлЕб за още 20 страници с това 'особен тип говедо". Много сте подАтливи на провокации , печени юзъри Laughing Сега всички да се изредите как обичате диамантите и имате по много щото нали таковата вашето обществено положение просто го налага, а в крайна сметка циркония е за плебеите:)

диамантите са сертифицирани за произход.
който иска има диамант, който не е добит с цената на човешко страдание се информира и взима решение. тоест, приемете казаното като провокация и лек тест.

# 304
  • София
Много са дискретни и ако не знаеш, че са това, което са, може и да не ги забележиш.

Много малко хора могат да познаят истински диамант от пръв поглед. И те със сигурност не са обирджии, дебнещи в подземните паркинги  Laughing
Лошото е, че в наши дни могат да те пребият и за тенекия, тъй че и диамант, и цирконий, и сътъкълце на Сваровски, все тая - шансовете за грабеж са еднакви. Виж, ако тръбиш навсякъде, че си с диаманти, то тогава е доста вероятно да си навлечеш нещо организирано я от познат, я от познат на познат, я от някой, който чете по форумите  Twisted Evil

# 305
Сийче,не е на годежен пръстен мойто камъче.

Ясно. Аз мислех, че за годежни пръстени говорим и за тях считам, че е редно да се върнат, след като се развали годежът.  Peace

# 306
  • София
Виж, ако тръбиш навсякъде, че си с диаманти, то тогава е доста вероятно да си навлечеш нещо организирано я от познат, я от познат на познат, я от някой, който чете по форумите  Twisted Evil

Ох, тогава да си призная, че онова за жълтите диаманти беше шега, че ако чете някой грабежлия без чувство за хумор може да реши, че съм някоя мЕлЕонерка  Money

# 307
дежа ву получих.

# 308
  • София
По повод ...?

# 309
АЗ ОБИЧАМ ДИАМАНТИТЕ И ИСКАМ ЦЕЛИЯ СВЯТ ДА ЗНАЕ ТОВА Blush

ма ги нямам ей това е кофтито-хахахаха

# 310
  • София
А, така! Сега всички да се изредят да си признаят, че нямат никакви диаманти и пишат против авторката само от злоба и черна завист!  hahaha

# 311
А, така! Сега всички да се изредят да си признаят, че нямат никакви диаманти и пишат против авторката само от злоба и черна завист!  hahaha

АДРИ ! Поздравления за блога. Страхотна визия и съвети  Blush

Сега ще харесам и страницата във Фейса

Последна редакция: пн, 05 май 2014, 18:01 от one day

# 312
  • град-държава
Трябва да си изключително малоумен и с изключително ниско ниво на компетенция относно скъпоценните камъни, за да вярваш в "кървавите диаманти", особено закупени по обичайния ред, особено поставени в бижута.  Crazy

# 313
А, така! Сега всички да се изредят да си признаят, че нямат никакви диаманти и пишат против авторката само от злоба и черна завист!  hahaha

аз нямам диамант ( камък) имам няколко неща, в които има люспички от такива, но за цял карат не ме е огрял стандарта или не ме обичат толкова ..Simple Smile)

# 314
Сийче,не е на годежен пръстен мойто камъче.

Ясно. Аз мислех, че за годежни пръстени говорим и за тях считам, че е редно да се върнат, след като се развали годежът.  Peace
Споделям,и аз смятам, че е редно годежен пръстен да се върне,ако се провалил годежът.
Отделен въпрос е, че напоследък забелязвам, първо раждат, после подписват...функцията на годежа се губи. Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт