Диаманти Valentin - възмутена съм!

• 37 569
  • 573
  •   1
Отговори
# 330
Не че се заяждам, но разбрахме, че си възмутена от тяхното отношение, но никакви други подробности. Аз не мога да ти вляза в положение, въпреки твоето категорично отношение, за което вярвам има причина. Но ние така и не я разбрахме. Все пак кофти продавачи и отношение има навсякъде за съжаление.

# 331
Смешно е човек да очаква толерантност, когато той самия не е способен на такава.

# 332
  • град-държава
Единствено съм очаквала професионализъм, нито толерантност(?), за да проявявам такава, нито да ме харесват, нито каквото и да е било. Там си, за да си вършиш работата, не да преценяваш, не да предполагаш, не да си въртиш филми и да влагаш отношение различно от професионалното, защото така се прави.
За какво положение, в което да се влиза изобщо става въпрос?  Laughing

Последна редакция: пн, 05 май 2014, 21:57 от Vermilion`

# 333
  • София
За пореден път се убеждавам колко болно и лишено от чувство за морал и социална справедливост ни е обществото.

# 334
За пореден път се убеждавам колко болно и лишено от чувство за морал и социална справедливост ни е обществото.
Ооо я стига драми ooooh!

# 335
  • София
Ооо я стига драми ooooh!
Аз драма нямам, пръстените са ми по мярка, мебелите ми влизат през вратите, ок съм си Laughing

# 336
Хубаво, ще вземат пръстен, после сигурно и в църква ще се женят, демек християни. Но за християнските жени пише, че не трябва да се красят с външни бижута, а с търпение и доброта. Тук такова не виждам.

А представете си, че бижутерите тия дни са с жените и децата си, които също обичат. На девойката младата либоффф не е първата и не е последната.

Полезно е да се радваш за другите и когато е безобидно, малко да пренебрегнеш себе си. Щото брак те чака, а то не е шега работа. И там нещата не стават по поръчка. А като роди и едно детенце...уха! Ще видим тогава ще има ли драма с диаманти или ще се срещнем в темата "акахте ли".

# 337
Че е лиготия, лиготия е терзанието на авторката. Но е лиготия от моята гледна точка- на булка от преди 11 години. За нея вероятно е драмата на десетилетието и ни най-малко няма да ми влезе в положение, че и аз съм със своите дертове и драми, некасаещи диаманти, пръстени и годенически неволи. Утре вероятно ще се терзае, че не се е лакирала и топирала за раждането. Пожелавам й от все сърце, все такива да й нерадостите.

# 338
Аз ще се омъжвам след 1 месец и също смятам драмата за лиготия и тотална липса на представа за реалността. Дано такива да са най- големите й проблеми.

# 339
особено в бижутерски магазин, където се предполага, че клиентите са с възможности, и евентуално класа.
Добре де, нали преди малко единодушно решихме, че клиентелата там не е задължително класна?

# 340
особено в бижутерски магазин, където се предполага, че клиентите са с възможности, и евентуално класа.
Добре де, нали преди малко единодушно решихме, че клиентелата там не е задължително класна?
Цитирала си ме, виждаш, написала съм "евентуално".Ясно е, че по нашите ширини има хора с пари, могат да си купят това онова,класата не се продава обаче,нито добрите обноски.

# 341
Аз пък не вярвам в класата на продавачките, дори в такива магазини. Не вярвам в класата на българите изобщо. При еднакво ниво на простотия и липса на умения да се сдържат личните емоции, по-склонна съм да подкрепя купувача, защото на продавача му се плаща за наличието на тези умения.

# 342
  • София
Аз пък не вярвам в класата на продавачките, дори в такива магазини. Не вярвам в класата на българите изобщо. При еднакво ниво на простотия и липса на умения да се сдържат личните емоции, по-склонна съм да подкрепя купувача, защото на продавача му се плаща за наличието на тези умения.

Предполагам слагаш всички в кюпа вкл. и себе си?

# 343

Предполагам слагаш всички в кюпа вкл. и себе си?
Разбира се.

# 344

Ъхъ. В някои по-класни общества може да изхвърчиш чрез охраната ако са така добри да не натиснат бутона за полицията, за която данъкоплатецът е платил да стои наблизо.
Авторката е умилителна с това, че си е помислила, че някой няма да почива, защото тя се е сдобила с пръстен с диамантче.

Общи условия

Активация на акаунт