Диаманти Valentin - възмутена съм!

• 37 475
  • 573
  •   1
Отговори
# 420
  • София
Само, ако има забавяне или някаква друга драма, за да подчертае отново кви гадове са в този магазин ooooh!

# 421
предполагам , че темата е иронична , свързана с недоволството от многото неработни дни , но нещо не се получи и остана неразбрана ...

# 422
Съдбата на Средната земя зависи от тоя пръстен!

# 423
  • София
Само, ако има забавяне или някаква друга драма, за да подчертае отново кви гадове са в този магазин ooooh!

Забавяне???? Ааа, извинявай  Stop

Те само да имат късмет  Crossing Arms

Тогава излизат направо в национален ефир  Naughty

# 424
И ако нямаме пръстен с диамант, не можем да кажем на някоя, че се държи като кифла?
Сега разбирам, защо има зли свекърви....
Направо не знам как сме се омъжили без диамантен пръстен преди сватбата Crazy
  Joy
Смях на корем в тая тема...
Не знам пръстена ли ги свързва тези хора, диаманта ли или що?И как аджеба съм свързана с ММ цели 25г. без годежен пръстен, а сал с една обикновенЪ златнЪ `алкЪ newsm78

# 425

Забавяне???? Ааа, извинявай  Stop

Те само да имат късмет  Crossing Arms

Тогава излизат направо в национален ефир  Naughty
Е,да се подготвят за известност,тогава......щото и в работни дни,пръстен се не стеснява "от сега ,за преди малко"-има си нужда от време/чисто технологично/-трябва камък да се демонтира,ако е по-голяма корекцията може и да се наложи направо наново да го правят........Не е,като майсторът да го стисне с клещите......Но,ще чакаме,ще видим какво ще последва.....

Последна редакция: ср, 07 май 2014, 12:59 от Анонимен

# 426
  • София

Забавяне???? Ааа, извинявай  Stop

Те само да имат късмет  Crossing Arms

Тогава излизат направо в национален ефир  Naughty
Е,да се подготвят за известност,тогава......щото и в работни дни,пръстен се не стеснява "от сега ,за преди малко"-има си нужда от време/често технологично/-трябва камък да се демонтира,ако е по-голяма корекцията може и да се наложи направо наново да го правят........Не е,като майсторът да го стисне с клещите......Но,ще чакаме,ще видим какво ще последва.....

Е, до 8-ми има още почти половин работен ден и една цяла нощ. Да не се чудят, а да хващат клещите и теслата  Mr. Green До утре трябва да са готови    Naughty

# 427
 А стига бе...
 тая тема е майтап, нали? Laughing

# 428
Бъдещият ти мъж е мухльо, не се жени за него! Twisted Evil За да се ожениш за един мъж, трябва да ти подари пръстен който става на твоя пръст, па ако ще и от станиол на бонбон да е, а не да оревеш света, че няма кой да ти го направи по мярка и то баш по празниците, все едно си херцогинята на Йорк и всички са длъжни да ти стоят диван чапраз и да ти угаждат на прищевките.  ooooh! Божеее, дано никога нямаш наистина сериозен повод да се тръшкаш и ревеш, ама подозирам, че ти просто ще се тръшкаш и ревеш за всичко в тоя живот, щом това ти е най-големия проблем в момента.
Ба си тъпотията! Tired

# 429
 Авторката, ще ти стане като надебелееш, ай стига се тръшка за глупости.

# 430
Абе най-голямата драма е, че вече диаманти се дават и за булка, дето не е вече честна.

Мацката е ударила джакпота- влюбчив и романтичен муньо, който да й търпи етюдите цял живот.

# 431
Мацката е ударила джакпота- влюбчив и романтичен муньо, който да й търпи етюдите цял живот.

А, не е ясно колко време ще търпи.

# 432
Не знам що смяташ само че щото сумите били различни шивачката може да почива а бижутера не....Първо твойте пари за пръстена, колкото и да са, на милиони хора са джобни. И второ , на жени като тебе диамант не се подарява. Те нито го оценяват, нито му се радват. Нещо стоманено ще върши работа да замажеш очите на бабите.

# 433

А, не е ясно колко време ще търпи.

Аз съм сигурна, че той също е безкрайно възмутен от магазинерите, които имат нахалството да почиват, вместо веднага да оправят пръстенчето с диамантче на годеницата.  Пари е дал.   

# 434
И сега всеки лев му излиза през гъза като на златното магаре. За друг път да си знае.

Общи условия

Активация на акаунт