Диаманти Valentin - възмутена съм!

• 37 500
  • 573
  •   1
Отговори
# 375
  • София
Ако авторката е инфантилна, тези, които я плюят, са дваж по-инфантилни. Колкото аз знам за случая, толкова знае и всяка от вас, обаче 2-3 й влизат в положението, останалите я обиждат, защото имала неблагоразумието да получи диамантен годежен пръстен. Не заради друга причина, а защото е получила такъв пръстен. Толкова злобна селяния с едничката цел да се оплюе някой рядко съм виждала.
Тц, ти биеш всички по инфантилност и неадекватност, поне с една обиколка водиш.

Ей, много завист в тоя фирум, ей!  Laughing

# 376
Голяма грешка, изобщо не ни пука за пръстена, а за горкия годеник, който ще живее с тази лигла. Такава принцеса само цар Дроздобрад ще я оправи.

# 377
Уплътнихте си безсмислените почивни дни с една подобна тема. Ако имаше някой, който не е разбрал за двете спрягани в темата фирми, поне ги е чул вече . Wink
Нямаше да е зле да се пуснат още няколко теми, с малко по-различен сюжет и да се споменат други фирми - току виж след празниците направили добър оборот. Wink

# 378
  • град-държава
Аз конкретно не съм имала почивни дни, още по-малко безсмислени, въпреки, че безсмисленото лешперене на цяла държава, нямаше как съвсем да не им се отрази.

# 379
В недалечното минало съм работила в магазин за бижута и съм ги виждала такива истерии и неадекватности. Тя госпожицата не може да се зарадва на празника си, защото е заета да се цупи и тръшка за глупости.
П.С. Аз пък се сърдя на НАП че почиват, защото чакам да ми актуализират едни неща, ама някак не мога да им платя работния ден и си чакам.

# 380
  • Варна
И не знам кой и защо реши, че е пример за прекрасна иронична шегичка на непознат човек да обяснявате как да си зареже годеника.

Аз писах да си зареже годеника. И да иронична шегичка беше. Дано се усети авторката, че е станала за смях. Достатъчно хора, достатъчно ясно обясниха къде е грешката. И то без да споменават въпросната дрънкулка, която, ах, била пръстен с диамант.  Crazy

# 381
  • София
Ах, какъв бъзик си е направил някой с вас! Направо са открили риболовния сезон. Шаран след шарана.  hahaha На никого ли не хрумна да се позамисли за истинността на написаното от "Нелка"? Joy

# 382
Ах, какъв бъзик си е направил някой с вас! Направо са открили риболовния сезон. Шаран след шарана.  hahaha На никого ли не хрумна да се позамисли за истинността на написаното от "Нелка"? Joy
Ами по принцип, потребител във форума от 2006-та, със над 600 публикации, не ми се вярва да се бъзика.Освен това,тя по природа си е каприз.ВЕрваме и. Laughing

# 383
Уф, тази драма се вихри в поне още една тема. Аз мисля, че случая се приключи, когато повечето хора казаха, че е нормално подобни услуги да изискват по-дълъг период за реакция. Аз, до колкото знам, стесняване на пръстен с камък не е толкова лесно и зависи от монтажът на камъкът. Девойката е емоционална и се тръшка без причина, но да се надяваме, че годеникът я е успокоил подобаващо.
Няма нужда да и се меткаме като на кокал, макар, че драмата и ни се струва смехотворна. Ще уведомя модератор да затвори диамантената мина, защото много кърваво стана  Grinning

# 384
Годеникът да се оплаче, че по празниците д-р Енчев бичи айляка и не ще да слага експресно силикон, ако искаш корекция на размерите.

Нещо ми е пролетно и си мисля, че за годежа други размери и други "скъпоценни камъни" са важни, в мисъла на family jewels...

# 385
  • sf
Е, хайде сега и модератор  Crossing Arms
А ние как ще разберем кога и колко е стеснен пръстена?! Аз не мога да спя от вълнение вече н-ти ден  Rolling Eyes

# 386
Аз мисля, че авторката приключи участието в темата си.

# 387

Нещо ми е пролетно и си мисля, че за годежа други размери и други "скъпоценни камъни" са важни, в мисъла на family jewels...
Под голям камък,голяма змия нали така беше. Joy

# 388
  • Ямбол
Или може би в очите на годеника годеницата е с по-големи размери, та затова и пръстенът е по-голям.

# 389
Годеникът да се оплаче, че по празниците д-р Енчев бичи айляка и не ще да слага експресно силикон, ако искаш корекция на размерите.

size doesn't matter! Flutter Flutter Flutter

Общи условия

Активация на акаунт