Диаманти Valentin - възмутена съм!

• 37 376
  • 573
  •   1
Отговори
# 495
  • София
Ми да се мъчи, като не си е взела мъж арменец, който има личен бижутер! Mr. Green

# 496
Ми да се мъчи, като не си е взела мъж арменец, който има личен бижутер! Mr. Green

Ако е арменец, може направо да е бижутер. Ама мъжете-арменци трудно се женят... така че с пръстените е добре, с предложенията- зле.

# 497
За мен това не може да бъде повод за такава дълбока драма. Важното е че има пръстен и след няколко дни авторката отново ще може да му се радва. Аз пък не харесах моя годежен пръстен, след 2 дни отидох и си избрах друг модел Mr. Green

# 498
Аз пък се чудя на израза "най-хубавия ден в живота ми". И после какво? Само надолу, повече сивота и гадост...

# 499
  • София
Днес  е 8-ми, чакаме новини  newsm44

# 500
А аз скоро имам рожден ден, темата ми помогна да си избера подарък  Mr. Green

# 501
Диамант?! Shocked

# 502
  • Оптимист по принуда
Диамант?! Shocked

Кажете ся, че е от Валентин и на Нелката днеска да 'и дават процента за реклама!

# 503
  • с/у ОколоМръсТното
По-голяма драма от самия годеж  ooooh! аз не виждам...
Всичко друго ще се нареди.

# 504
Тук в неделя е денят на майката и непрекъснато текат (по ТВ), реклами за диаманти. Ако ми подарят диамантче, няма да пропусна да се похваля.  Laughing

# 505
Тук в неделя е денят на майката и непрекъснато текат (по ТВ), реклами за диаманти. Ако ми подарят диамантче, няма да пропусна да се похваля.  Laughing
Къде "тук", да дойдем и ние за диамантите?

# 506

Само гледай да ти е по мярка.

# 507

Само гледай да ти е по мярка.

Ще го донеса във Валентин за корекция.

# 508
На такъв като му речеш "Абе това да ти е проблемът!" му става още по-чоглаво.
Мен пък подобно отнощение винаги ме е изумявало.Като ми кажат "това да ти е проблемът", все едно ми казват "пожелавам ти да имаш проблеми като моите, да видиш колко ще ревеш тогава". Голямо мерене на проблеми пада, голямо чудо.

# 509
С приказката "това да ти е проблема", този който я казва, всъщност най- добронамерено ти пожелава това да е най- големият проблем, с който се сблъскваш. А ако човек има по- реална представа за света около себе си, със сигурност няма да драматизира от един пръстен не по мярка. Има деца, които гладуват, има семейства, които се лишават, да не говорим за колко и какви болни има. Някак си е много детинско и несериозно да се прави драма заради политиката на магазина, видиш ли, служителите им да почиват в ПОЧИВНИ дни. Просто е смешно, а след това става и жалко.
И темата наистина беше много забавно, но след 40 стр. вече придобива тъжен характер, че толкова много хора, толкова много време отделихме по този "казус".

Общи условия

Активация на акаунт