Диаманти Valentin - възмутена съм!

• 37 306
  • 573
  •   1
Отговори
# 540
Айде не се правете,че не ви е ясен случая.
Все едно не сме виждали лиготии,и не можем да ги разпознаем тук.

# 541
  • София
Откъде сте запознати точно със случая?
Или предполагате?

От думите на самата авторка, а не от някой друг, който е поразкрасил историята  Peace А и тя достатъчно подробно е описала ситуацията, за да се направи заключение що за човек е.

# 542
Стейси, напоследък имам чувството, че друг човек пише от твоя профил... Rolling Eyes

# 543
  • Пазете Гор
Мисля, че от втора страница насам не се разглежда толкова конкретното девойче, а с известна абстракция се разисква явлението, което оплакването й илюстрира. 

# 544
явлението, което се илюстрира са необоснованите претенции към хората от обслужващата сфера. Оставам с впечатлението, че хората живеят с мисълта, че някой винаги им е с нещо длъжен.

А думата "диаманти"пък действа като червена светлина.

# 545
явлението, което се илюстрира са необоснованите претенции към хората от обслужващата сфера. Оставам с впечатлението, че хората живеят с мисълта, че някой винаги им е с нещо длъжен.

По-скоро като червено на бик. С други думи, привлича, не отблъсква.  Peace

# 546
Достатъчно е човек да се разрови в предишните коментари на Нелка, за да му стане ясно, че случката с диамантения пръстен не е прецедент. Аз се впечатлих от хвалбите й за последното екзотично пътешествие в чужбина, където толкова й харесало, че й се приискало да сграбчи някоя палма и да не си тръгва.

# 547
Сиромашия, какво да правиш.  Mr. Green
Авторката също е от обслужващия персонал, така че едва ли темата е по принцип срещу хората в обслужващата сфера.
Аз авторката я възприемам като събирателен образ, нищо лично.

Последна редакция: чт, 08 май 2014, 23:27 от Анонимен

# 548

По-скоро като червено на бик. С други думи, привлича, не отблъсква.  Peace
Това имах предвид, но ей сега половината ще скочат върху мен  Laughing та реших да не им давам повод

# 549
Има ли пръстен или драмата продължава ?  newsm78

# 550
  • Down south
Има ли пръстен или драмата продължава ?  newsm78
По-скоро има ли стеснен пръстен, а че драмата ще продължи, спор няма, просто повода ще е различен  Party

# 551
лигавщини, лиготии, да се забавляваме , и да сме живи  и здрави най-важното.

# 552
Стейси, напоследък имам чувството, че друг човек пише от твоя профил... Rolling Eyes

Аз имам чувството, че се опитва да разпалва страстите, но не влага достатъчно емоции. Я виж бонибони и още една, не й помня ника, те бяха искрено възмутени.   

# 553
  • Ямбол

Аз имам чувството, че се опитва да разпалва страстите, но не влага достатъчно емоции. ...
Има нещо такова. Уж в защитна позиция, а гледа да обърне темата към ключ.
Обаче тук нещо не ѝ минават номерата.

# 554
 Докъде стигнахте диамантите? Достатъчно е, да спрем дотук, а УМНИ потребителки???

Общи условия

Активация на акаунт