Диаманти Valentin - възмутена съм!

• 37 304
  • 573
  •   1
Отговори
# 555
  • В.Търново
Как да се спре като стана за смях авторката.Като отворих темата и прочетох поста на авторката, и си казах дано моите деца не станат такива лиготии.Направо съм втрещена от реакцията на въпросната госпожица.Сина ми, който е на 12г. не се държи така.
Нормално е да се почива на празнични дни, не виждам нищо възмутително в това.  ooooh!

# 556
  • Ямбол
... си казах дано моите деца не станат такива лиготии.Направо съм втрещена от реакцията на въпросната госпожица....
Ти остави децата, все пак са си твои, ами ако такава снаха ти се падне? А? Плюй в пазвата бързо и се прекръсти.

# 557
Стейси, напоследък имам чувството, че друг човек пише от твоя профил... Rolling Eyes
Аз имам чувството, че се опитва да разпалва страстите, но не влага достатъчно емоции. ...
Има нещо такова. Уж в защитна позиция, а гледа да обърне темата към ключ.
Обаче тук нещо не ѝ минават номерата.
Aма вие сега познавате ли я, че изказвате предположения Grinning

# 558
  • Ямбол
Стейси, напоследък имам чувството, че друг човек пише от твоя профил... Rolling Eyes
Аз имам чувството, че се опитва да разпалва страстите, но не влага достатъчно емоции. ...
Има нещо такова. Уж в защитна позиция, а гледа да обърне темата към ключ.
Обаче тук нещо не ѝ минават номерата.
Aма вие сега познавате ли я, че изказвате предположения Grinning
Нали затова са предположения.
Освен това познавам Стейси като потребител във форуми, затова се изказвам за това какво пише, а не каква е извън форума.

# 559
Покрай тая драма, която много ми повдигаше настроението, прочетох една мъдра приказка от мъдър човек.

Та според него имало два вида хора- пчели и мухи. Пчелата и в сметище да я пуснеш, ще надуши едничкото цвете и ще събере най-сладкото от него, ще направи мед.

Мухата, ако ще да е в цветна градина, накрая ще надуши тоалетните и бързичко ще открие единственото л*§но в района.

Та така, има хора, които обичат да кацат на Л*§на...

И други, които се стараят да събират мед.

# 560
Лиляна, това беше шега. Преди това ме попитаха дали познавам Нелка, че изказвам предположения Wink

# 561
  • София
Хайде Нелка да намине само да каже с пръстена ли е, че не се търпи вече тази неизвестност.
Много ми се иска и снимка, та да видим тоя прословут камък, ама да не ставам нахална  Mr. Green

# 562
Това ми е любимият форумски аргумент- ти не познаваш всеки детайл от живота на човека, затова не може да се изкажеш истински информирано.

Добре де, да кажем, че познаваш 100% от ежедневието, спомените, травмите и мечтите на този човек. Дори да е така, пак ще се окаже, че е в една от двете категории. Хората са по-скоро еднакви, но нали е модерно днес да имаме претенции колко сме уникални и независими, колко нашият случай е чудо невиждано и нашата претенция всъщност е огромна добродетел, защото видите ли, животът ни е еди-какъв си.

Пълни глупости.

А аз ще го кажа: мацката е не просто романтична, а опортюнистична златотърсачка. Не на последно място, защото това не е "най-щастливият ден в живота й". Такъв ден е имала вече един път, ама май вече не го брои за толкова щастлив...

# 563
  • Бургас /Център-жк.Изгрев/
Айсектир, за 5 дена тая абсурдна "тема" е навъртяла 38 страници, питам се как е възможно на тая пародия да откликнат толкова много хора Shocked

# 564
Не са всички коментари точно по темата,а и имаше доста почивни дни. Laughing

# 565
  • out of space
Винаги ми е бил странен изразът "Най-добрият приятел на жените са диамантите". Що? Какво ще си гукам с тях? Rolling Eyes

# 566
  • Оптимист по принуда
Винаги ми е бил странен изразът "Най-добрият приятел на жените са диамантите". Що? Какво ще си гукам с тях? Rolling Eyes

'Щото  diamonds are forever  Wink

# 567
Нали знаеш кой е направил тези думи "крилата фраза"? Жена, дето един мъж не е могла да свърти цял живот... Все ги е сменявала, но никой не се е застоял. Затова се е утешавала с диамантите си в дългите самотни нощи.
Всъщност, думите са от текст на песен.

# 568
аз бих коригирала на кифлите, ама айде. Mr. Green

# 569
Вие пък... момичето просто е искало да се похвали, че се е сгодило и че има пръстен с диамант  Wink

Общи условия

Активация на акаунт