1001 НОЩ - Binbir Gece/ ХАЛИТ И БЕРГЮЗАР пред камерата и зад кадър - 233

• 37 913
  • 735
  •   1
Отговори
# 570
Една от от любимите ми сцени в "1001 нощ" беше,когато Онур заведе Каан в бръснарницата,...и когато каза на бръснаря " Да,син ми е!". Та просто го свързах с истинския живот - и защо не,  сега пък, Али да присъства на неговото подстригване? newsm78 newsm78 newsm78

Нормално е да правиш паралели, ако това ти е любима сцена. Но за Халит и Берг "1001 нощ" вече е много назад в миналото. Халит неведнъж е правил забележка на репортерите, че Али е негов син, а не шехзаде, както те го наричат, заради ВВ. Така че силно се съмнявам, че  вижда в Али Каан. Камо ли да пресъздават сцени от ББГ в реалния си живот. За феновете ББГ никога няма да свърши, но за Халит и Берг е приключил отдавна.

# 571

Джейда е публикувала тези снимки преди час. Нова порция газ?

# 572
  • В тъмната гора.
Обзема ме гняв като гледам тези снимки....мръсен диктатор..И докога простите хора ще определят съдбата на Турция и ще жертват умните и прогресивните си сънародници. Колко прост и с промит мозък трябва да си, за да продължаваш да гласуваш за Ердоган!? - реторичен въпрос..

# 573

İstikal Caddesi'nden bir duvar yazısı  

От Туитъра на Джейда

# 574
  • В тъмната гора.

İstikal Caddesi'nden bir duvar yazısı  

От Туитъра на Джейда

2 сезон/1 епизод на новите протести.

Написано на една стена от площад Истиклял.

# 575
Големи поздравления за всички. bouquet  Аз съм наистина щастлив, че снимките на MY най-после свърши. Аз също не мога да чакам за Халит да се отърве от огромното му брада. Спомням си, че имаше много интерес от медиите как той ще го направи и когато той ще го направи. Дори нямаше да споменем на професионална психологическа помощ за най-добрият начин да се направи. Така че е било казано, че ще бъде най-доброто, ако малко Али е налице, когато баща му бръсне. Лично аз мисля ( всеки има мнение за тов , така че аз не съм изключение  Crazy), че би било малко шокиращо за дете, ако Halit бръсне брадата си постепенно, малко по малко всяка седмица, например. По този начин Али ще имам време за да свикне с появата си без травма.

Моето впечатление по отношение на брадата е, че Халит не е много по-различно отколкото много други хора които са малко мързеливи и не обичат да се бръсне редовно. Аз също имам впечатление че той всъщност обича да има брада, не само защото тя го прави труда да се обръсне често. Халит изглежда малко по-мъжествен с брада, тъй като брадичката му не е много виден и получава по-добър профил с брада. Предполагам, че това е начина, по който той вижда себе си. Плюс това, повечето хора, които губят косата си, са склонни да расте брада. Това са само мои предположения.

Имаше няколко интервюта, когато Халит предполага, че Berg не е много ентусиазирани за брадата си, тя го каза също, но в шегува начин, разбира се. Съмнявам се, че те имат сериозен момент за него, но е ясно, че тя предпочита как изглежда без брада. Също така е много очевидно, че тя го обича скъпо и че нищо толкова повърхностен може да причини това да се промени. Дълга брада може да бъде също много приятно дразнеща Wink и аз съм сигурнa Halit знае как да я накара да работи в негова полза. Wink : P Но това е истината че той е променил външния си вид много за тази роля. Той изглежда много по-стари и не толкова добри. След 4 години тя може да има психологически ефект върху всички, и на него и партньорката му. Така че, аз мисля, че е добре, че той скоро ще изглежда като той използва за да изглежда, когато Берг се влюбих в него. Тя може да донесе нов блясък в техните взаимоотношения.
Аз разбирам, че Халит е искал да бъде специалист за подхода си към тази роля, но аз винаги го намерите ненужни за него да има истински брада за такъв дълъг период от време или да се обръсне косата си напълно, сякаш току-що го направи. Има начини да се постигне един и същ етап грим, без да му се наложи да изглежда зле в продължение на 4 години, а за Али да мине през не много приятен драстична промяна на външния вид на баща си.

Големи поздравления за всички, и големи благодарности за всичко, което правите, за да се направят тези страници интересна и актуална.  Hug Heart Eyes   bouquet

# 576
jovana11 ....+  bouquet  bouquet  bouquet

# 577
# 578

Прекрасни, както винаги
!

# 579
# 580
Ето тези снимки чаках!  Hug Hug Hug Hug Hug
Сега вече ще чакаме и видео.  Grinning

# 581
varna,..... Grinning Grinning Grinning  bouquet

# 582
# 583
# 584
Тези снимки от личен профил ли са или от някоя медия?
Имам чувство, че Халит някак си се измъква от струпването?
Или самите пози на снимане....

Общи условия

Активация на акаунт