1001 НОЩ - Binbir Gece/ ХАЛИТ И БЕРГЮЗАР пред камерата и зад кадър - 233

• 37 941
  • 735
  •   1
Отговори
# 555

# 556
# 557

# 558
Снимката е от вчера-не виждате ли,че Али е с къса коса? #Crazy

# 559
Това не е Али.

# 560
 newsm78 newsm78 Според мен това е Али... LaughingПозата е неговата,само дето не е при Берг. А тя е със същата рокля в синьо-зелен цвят още в стр 32,33 и т.н. Laughing Laughing Laughing

# 561

Снимката е много стара. Поне от преди 2-3 години. Бях я открила в един свободен ФБ профил. Публикувах я тук тогава. Не ми се рови из старите теми, но имам спомен, че е от 2012 или 2011 година. И това не е Али, но роклята мисля, че е същата от снимките преди няколко дни. Grinning

# 562
Да, лятото може и да го бъркам, но снимката с жените и Берг е стара, публикувана е тук в темата отдавна , от времето, когато Берг беше член на журито  в Анталия за "Златния портокал".
А на снимката, на която Берг е  с Али, публикувана  преди няколко дни  в темата, тя е със същата рокля.
Не, че е толкова важно, но няма как да сбъркам Али и нещо, свързано с Берг, което вече е минало през очите ми.  Grinning

# 563
Варна,в такива случаи аз употребявам думата "смятам и предполагам",
а думата "сигурна" само ако съм пряк свидетел,защото понякога и то не рядко, всичко не е така,
както изглежда.И те са хора като всички нас,не са извън земни,но са достатъчно умни да не дават храна на журналистите да правят от мухата слон.

# 564

Не, сигурна съм, Наде! За някои неща мисля, че в достатъчна степен познаваме Халит и Берг.  Hug

# 565
Ти може,но аз не ги познавам така добре.За мен лично тяхните интервюта
не са ми достатъчни да кажа ,че добре ги познавам.

# 566
Една от от любимите ми сцени в "1001 нощ" беше,когато Онур заведе Каан в бръснарницата,...и когато каза на бръснаря " Да,син ми е!". Та просто го свързах с истинския живот - и защо не,  сега пък, Али да присъства на неговото подстригване? newsm78 newsm78 newsm78

# 567

Ами от всичко, което съм научила за Берг през тези 6 години, мога да бъда сигурна поне за това, че не му е мърморила. Не виждам защо трябва да го изнервя с мърморене след като и двамата са наясно, че 4 години мърдане няма. Иначе той Халит и утре може да си обръсне брадата, но няма да е заради мърморенето на Берг.

# 568
А нееееее, затова ще е! Няма мърдане! rotfImbo rotfImbo rotfImbo

# 569
  • В тъмната гора.
Иде лято и дори дългата коса на жените води до дискомфорт, та камо ли една такава брада, която вече не е нужно да се поддържа. С участието си във ВВ, с дълживата на брадата Халит показваше аджеба колко е остарял...и тя наистина изкласи доста. Много е некомфортно във влажните топли вечери на Истанбул да имаш такова нещо по себе си. Аз смятам, че той ще я махне или ще я намали значително ако не веднага, то при настъпването на жегите.

А за Назлъ какво да кажа - тя е най-красивата сред жените Корел. Ще стане ослепителна.

Мерием също е станала прекрасна след раждането. Изключителен вкус има и го показва чрез снимките си. Дано един ден се върне на турския екран.

Общи условия

Активация на акаунт